Įkraunama...
Įkraunama...

Aura

manes niekas aura nevadina schmoll.gif
ir labai esu savo vardu patenkinta tongue.gif , nedaznas ir nenuvalkiotas thumbup.gif
Atsakyti
Man Aura nelabai, geriau Aureja arba Aurelija smile.gif
Atsakyti
O man grazus. Trumpas ir skambus. Ir gal net ne todel kad ir mano, ir mano dukros vardai trumpi dviskiemeniai biggrin.gif
Atsakyti
Mano pacios toks vardas. Vaikystej pykau, kad ne kristina, jurgita ar ingrida, kaip daugelis draugiu, o dabar didziuojuosi juo ir dekoju teciui uz ta varda.
Kadangi mano darbas su zmonemis, tai bent is kas 3-4 visada isgirstu, kad grazus, stiprus ir retas vardas. Ko daugiau reikia? Tik sypsenos zmogui tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 27 sausio 2006 - 16:49
mano vyra daug kas sugeba sutrumpint iki aura lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano geriausios draugės vardas Aurelija, bet visada vadinu ją Aura, niekada net nesusimąsčiau ar jos vardas man gražus g.gif gal ir visai nieko biggrin.gif tik tiek, kad kai kas nors ant jos supykdavo, tai sakydavo Maura... va čia jau tikrai negražu schmoll.gif nenorėčiau, kad mane kas taip vadintų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *VICI*: 28 sausio 2006 - 12:24
Mano vardas irgi dažnai trumpinamas: Aura. Seniau dar vadindavo Aurika. Tenka su tuo taikstytis, kad nevisada pilnu vardu vadina. Bet man visaip patinka. Džiaugiuosi savo vardu. O dukrai uždėjau Justė, ne Justina. Tai irgi kiti pavadina Justina. Tai ji sako:"Aš Justė, ne Justina". Bet kiti to nesupranta.
Atsakyti
Sakyčiau, normalus vardas, gražus, ir net į galvą neatėjo, kad galėtų būt trumpinys nuo ko nors g.gif Čia tas pats, kas kur nors aiškintų, kad Vaida yra trumpinys iš Vaidevutės kokios biggrin.gif

Atsakyti
Man tai jis grubus verysad.gif
Atsakyti
Kadangi turiu nuostabia draugute vardu Aura man sis vardas labai grazus ax.gif Beje jos daznai klausineja koks jos tikras vardas Aurelija ar Aureja biggrin.gif Man atrodo kad vardo grozis priklauso nuo toki koki zmogu tuo vardu pazisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 01 29, 16:02)
Sakyčiau, normalus vardas, gražus, ir net į galvą neatėjo, kad galėtų būt trumpinys nuo ko nors g.gif Čia tas pats, kas kur nors aiškintų, kad Vaida yra trumpinys iš Vaidevutės kokios biggrin.gif

Mano vardas Vaida ir viena tokia moteriske mane siaubingai nervindavo kai kiekviena karta mane pamacius pradedavo aiskinti kad tokio vardo vaida nera tai tik trumpinys is vardo Vaidilute doh.gif As taip siusdavau!
Atsakyti
Šiaip gal būtų ir nieko - trumpas, bet kadangi mūsų kaimynų šuns vardas Aura, tai savo vaikui tikrai tokio neduočiau. biggrin.gif
Atsakyti