Įkraunama...
Įkraunama...

Aura

QUOTE(Violetukas @ 2006 01 29, 23:00)
Šiaip gal būtų ir nieko - trumpas, bet kadangi mūsų kaimynų šuns vardas Aura, tai savo vaikui tikrai tokio neduočiau. biggrin.gif

Šiuo atveju, sakyčiau, kaimynai lengvai trinktelėti, šunį - žmogaus vardu vadint... Gerai, kad Nijole ar Jolanta to savo šunio nepavadino... Arba kokiu Mindaugu doh.gif
Atsakyti
Na jo, su tais šunim tai būna visko... Man šiaip gražus Aira, bet vien tik dėl to nenorėjau duot kad ir šuniui gali būti duodamas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 01 29, 22:38)
Šiuo atveju, sakyčiau, kaimynai lengvai trinktelėti, šunį - žmogaus vardu vadint... Gerai, kad Nijole ar Jolanta to savo šunio nepavadino... Arba kokiu Mindaugu doh.gif

Gal ateis ir šiems vardams eilė biggrin.gif . Visai nenustebčiau.
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2006 01 30, 07:56)
Na jo, su tais šunim tai būna visko... Man šiaip gražus Aira, bet vien tik dėl to nenorėjau duot kad ir šuniui gali būti duodamas... lotuliukas.gif

O mergaitę, vardu Aira, taip pat pažįstu - mamos kaimynės anūkė. Taipogi girdėjau ir šunis tokiu pačiu vardu šaukiant ax.gif .
Atsakyti
Vat būtent kad Aira gražu, bet kažkur girdėjau šunį taip šaukiant...
Atsakyti
Aura tai man tas pats kad ir butu poltergeistas.
Atsakyti
o man tai labai grazus vardas, tikrai labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2006 01 09, 14:40)
Sveikutės, įdomu būtų sužinoti jūsų nuomonę apie vardą Aura? Ne Aurelija, ne Aurėja, o tiesiog Aura. Mūsų dukrytė šiuo vardu, ir man jau atsibodo visiems kartot kad ji Aura o ne Aurelija...  Na mums ji Aurutė, Aurulka, Aurytė... Pasakykit savo nuomonę ax.gif

pazystu aura. kadangi nuo vaikystes pazystu, tai niekada joks klasuimas nekilo, geras vardas ar ne. vienu gyvenimo tarpsiu man tas vardas nepatiko, nes ta Aura labai pasiputus tada buvo, bet cia zinot, vaikai. O siaip manau paprastas visiskai, normalus, iprastas netgi sakyciau vardas.

QUOTE(Erina @ 2006 01 11, 15:13)
O, visiškai analogiška situacija atsitiko mano bendradarbei. Ji savo dukrą pavadino Juste, ne Justina o tiesiog Juste. Tai pasakojo, kai poliklinikoj pildė kortelę, seselė paklausė, koks mergaitės vardas, mama pasakė - Justė, o seselė ant kortelės užrašė Justina doh.gif .
Ir jai kaip ir tau jau atsibodo visiems aiškint, kad pilnas mergaitės vardas yra Justė, o ne Justina. O ypač savo mamai. Ji aiškina, kad trumpinkit vardą kaip norit, bet dokumentuose turėjot užrašyt Justina, nes tokio vardo kaip Justė nėra  doh.gif
O aš už trumpus vardus drinks_cheers.gif , Man Aura skamba labai didingai.

oi kiek jusciu pazystu smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pamenu vaikystej su drauge gincydavomes (mes abi justinos, ir abi visi justem vadindavo) kuri is musu is tikro justina, sakydavom "as justina, o tu juste. ne, tai as justina, tu juste)

QUOTE(audiga @ 2006 01 19, 08:26)
Dar panašus vardas Aira, galvojom ir apie jį, bet paskui nusprendėm kad jis šuniui gali būti duodamas, nors skamba tai visai gražiai ax.gif

turiu drauge aira, ir siaip tu airu begale pazystu, visiskai paprastas iprastas vardas. O sunis tai zmones ivairiausiai vadina. Sugalvojau smile.gif lotuliukas.gif kai jau supyksiu ant kokio zmogaus, tai jo vardu gyvuneli pavadinsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir isvis nustebau pamacius sita tema blink.gif man pasirode net keista, kad kazkam kyla klausimai del tokio iprasto vardo unsure.gif rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
pažystu žmogų tokiu vardu. kai prisistatė pirmą kartą dar pagalvojau kad labai įdomus ir gražus vardas rolleyes.gif
Atsakyti
mano seses vardas Aurelija, bet jai jis nelabai patinka, tai visad prisistato Aura smile.gif
mazutei mergytei, gal gan grubokas vardas, bet panelei tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2006 01 09, 14:40)
Sveikutės, įdomu būtų sužinoti jūsų nuomonę apie vardą Aura? Ne Aurelija, ne Aurėja, o tiesiog Aura. Mūsų dukrytė šiuo vardu, ir man jau atsibodo visiems kartot kad ji Aura o ne Aurelija...  Na mums ji Aurutė, Aurulka, Aurytė... Pasakykit savo nuomonę ax.gif

man taip pat atrodo Aurelijos trumpynys-Aura
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 01 29, 23:38)

lotuliukas.gif mano kaimynas turejo suni, vardu vika, cia mano vardo trumpinys doh.gif tai kai ta suneke saukdavo, as beveik visada atsisukdavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aura , grazus vardas, bigsmile.gif man dar labai patinka aurora, nors ir su vienu tokiu laivu asocijuojasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti