QUOTE(audiga @ 2006 01 09, 14:40)
Sveikutės, įdomu būtų sužinoti jūsų nuomonę apie vardą Aura? Ne Aurelija, ne Aurėja, o tiesiog Aura. Mūsų dukrytė šiuo vardu, ir man jau atsibodo visiems kartot kad ji Aura o ne Aurelija... Na mums ji Aurutė, Aurulka, Aurytė... Pasakykit savo nuomonę
pazystu aura. kadangi nuo vaikystes pazystu, tai niekada joks klasuimas nekilo, geras vardas ar ne. vienu gyvenimo tarpsiu man tas vardas nepatiko, nes ta Aura labai pasiputus tada buvo, bet cia zinot, vaikai. O siaip manau paprastas visiskai, normalus, iprastas netgi sakyciau vardas.
QUOTE(Erina @ 2006 01 11, 15:13)
O, visiškai analogiška situacija atsitiko mano bendradarbei. Ji savo dukrą pavadino Juste, ne Justina o tiesiog Juste. Tai pasakojo, kai poliklinikoj pildė kortelę, seselė paklausė, koks mergaitės vardas, mama pasakė - Justė, o seselė ant kortelės užrašė Justina

.
Ir jai kaip ir tau jau atsibodo visiems aiškint, kad pilnas mergaitės vardas yra Justė, o ne Justina. O ypač savo mamai. Ji aiškina, kad trumpinkit vardą kaip norit, bet dokumentuose turėjot užrašyt Justina, nes tokio vardo kaip Justė nėra
O aš už trumpus vardus

, Man Aura skamba labai didingai.
oi kiek jusciu pazystu

pamenu vaikystej su drauge gincydavomes (mes abi justinos, ir abi visi justem vadindavo) kuri is musu is tikro justina, sakydavom "as justina, o tu juste. ne, tai as justina, tu juste)
QUOTE(audiga @ 2006 01 19, 08:26)
Dar panašus vardas Aira, galvojom ir apie jį, bet paskui nusprendėm kad jis šuniui gali būti duodamas, nors skamba tai visai gražiai
turiu drauge aira, ir siaip tu airu begale pazystu, visiskai paprastas iprastas vardas. O sunis tai zmones ivairiausiai vadina. Sugalvojau

kai jau supyksiu ant kokio zmogaus, tai jo vardu gyvuneli pavadinsiu
ir isvis nustebau pamacius sita tema

man pasirode net keista, kad kazkam kyla klausimai del tokio iprasto vardo