Įkraunama...
Įkraunama...

Aura

Gal geriau vietoj Auros butu Aurėja ,šis vardas skamba švelniau .O trumpinti jei norėsis galima ir aura . biggrin.gif
Atsakyti
schmoll.gif Asmeniskai man - ne, nes vardas, panasus i Aura, primena viena nemalonu zmogu, bet cia tik mano asmenines asociacijos doh.gif
Atsakyti
g.gif mazai mergaitei grubokas g.gif bet merginai - liux biggrin.gif
Atsakyti
o as visai nepagalvojau apie aurelija tongue.gif aura ir viskas:) visai grazus,trumpas aiskus vardelis thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai gražus vardukas thumbup.gif
Atsakyti
asmeniskai man -nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Man asmeniškai negražus vardas schmoll.gif Pirma asociacija - sultys AURA smile.gif Bet jei tėvams patinka šis vardas ir mergaitei jis tinka, tai ir svarbiausia smile.gif Juk kiek žmonių, tiek nuomonių.
Atsakyti
aš savo vaikiu neduočiau schmoll.gif bet vardas visai nieko blush2.gif
Atsakyti
Man -gražus, nes turiu labai gerą draugę Aurą thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka - trumpas, skambus ir nenuvalkiotas thumbup.gif Pažįstu vieną moterį, vardu Aura, ir jai visai netiktų būti Aurėja ar Aurelija.
Atsakyti
Man grazu mirksiukas.gif Nepazistu nieko tokiu vardu ir man tai patinka thumbup.gif Ir jokiu ten Aureliju doh.gif
O asociacijas su kazkokiais zmonemis kiekvienas turi skirtingas,todel i tai tikrai neverta kreipti demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
Aura labai gražus vardas. smile.gif

Vaikystėje mūsų kieme buvo Aura, tai, oj kiek vargdavo visiems aiškindama, kad ne jokia ji Aurelija... Bet dabar, manyčiau, situacija su vardais kitokia, nei anksčiau ir nedaug kam išgirdus trumpą vardą pasirodys, jog čia koks nors trumpinys.

Atsakyti