Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios

Sveikos,
kaip sekas verslininkauti?

aš kol kas patenkinta viskuo, klientais, apyvarta, nuotaikomis.

ir stebiuosi kaip visi kalba kad atostogauja visi, nėra kas perka ir etc. galbūt reikia keista rinkodarą, ar kažką kitką bet iš esmės?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 07 27, 23:25)
Sveikos,
kaip sekas  verslininkauti?

aš kol kas  patenkinta viskuo, klientais, apyvarta, nuotaikomis.

ir stebiuosi kaip visi kalba kad    atostogauja visi,  nėra  kas perka ir etc.    galbūt reikia keista  rinkodarą,  ar kažką kitką bet iš  esmės?

Smegeninę hihihi.gif
Atsakyti
Na Norvegai tai tikrai atostogauja biggrin.gif Kiekvienais metais, per ta pati laikotarpi, zmoniu internete labai sumazeja doh.gif Bet jau atsigauna po truputi, siandien jau uzsakymai buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 07 27, 19:49)
Dabar parplaukia ant bangos ekologiška kosmetika, ekologiški produktai ir viskas, kas prasideda žodžiu "ekologiškas"  smile.gif  gana perspektyvi sritis, bet vėlgi reikia pradinio kapitalo nemažo..

Na dėl kosmetikos tai reiktų stipriai padirbėt, kad išrasti tokį produktą, kuris pritrauktų pirkėjus. Konkurencija šioj srityje didelė, nes pvz. įvedus į google "ekologiška kosmetika", tai gal keli puslapiai su nuorodomis į tokius produktus pardavinėjančių firmų tinklapius...
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 07 27, 13:52)
Sveika prisijungus  4u.gif
Siaip vasara, manau, visada mazai kas vyksta internete  smile.gif Uztat geras laikas pradziai, kol ramu  ax.gif
O siaip reikia bandyti ir ziureti  mirksiukas.gif Kokius rubelius nori pardavineti?

Na cia dar tik mintys 4u.gif , noreciau moteriskus rubus pardavineti, tik jau labai keblu man su visokiais formalumais, dokumentacijom, kaip geriau tai iforminti, kokiu dokumentu reikia kad mokesciams nekliuti ir pan verysad.gif
Atsakyti
Gal atsakys kas nors, kas jau viska yra susitvarkes Lietuvoje smile.gif As tai ikuriau individualia imone Norvegijoje, tai nelabai kuom galiu padeti, bet tikrai manau, kad kas nors pakonsultuos mirksiukas.gif As irgi moteriskais rubais prekiauju, bet ne kasdieniais ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes, na as jauseniai svajoju apie savo versla... Pradzioje labai norejau drabuziu parduotuves (dabar jau tokios minties atsisakau, na nebent prekiauti padevetais drabuzeliais).. Va pastaruoju metu vis galvoju apei darzoviu "kioska" mano rajone (labai patogus dalykas, kas gyvena salia tokio)... tik net neisivaizduoju nuo ko cia rwiktu ir pradeti...Ir apskritai - ar verta tuo uzsiimti (gal cia tik man vienai tokio dalyko truksta) g.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 07 28, 00:45)
Na Norvegai tai tikrai atostogauja  biggrin.gif Kiekvienais metais, per ta pati laikotarpi, zmoniu internete labai sumazeja  doh.gif Bet jau atsigauna po truputi, siandien jau uzsakymai buvo  drinks_cheers.gif

smagu kad gyveja viskas ir pas jus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jurstai @ 2010 07 28, 18:05)
4u.gif Sveikutes, na as jauseniai svajoju apie savo versla... Pradzioje labai norejau drabuziu parduotuves (dabar jau tokios minties atsisakau, na nebent prekiauti padevetais drabuzeliais).. Va pastaruoju metu vis galvoju apei darzoviu "kioska" mano rajone (labai patogus dalykas, kas gyvena salia tokio)... tik net neisivaizduoju nuo ko cia rwiktu  ir pradeti...Ir apskritai  - ar verta tuo uzsiimti  (gal cia tik man vienai tokio dalyko truksta)  g.gif

Padevetais rubais prekiauti-nuostolis didziausias, pasiskaitykit mamyciu atsiliepimus, kurios tuom uzsiima-vargo vakariene.

Darzoviu kioskelis-tai jau realu ir protinga drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kartosiuos, bet eina krize, zmones nebeperka nei nauju rubu, nei senu, taiso, persiuva tuos pacius, batus traukia is uzsleptu spintu, taciau pavalgyti kiekvienam reikia, ir darzoves taip pat uzima labai svarbia vieta ju kasdieniniam gyvenime drinks_cheers.gif Mano gimines prekiauja maisto produktais(kaimiskais-suriai, desros, kumpiai, varske bei darzoves, vaisiai). Nezinau, kokia dokumentacija pas juos ten, nes prekiauja turguose, bet kad is tu pinigeliu kyla dvieju aukstu namas-nematyti negaliu(savotiskai pavydu, kaip tikrai lietuvei biggrin.gif , bet turguje prekiauti as negaleciau, tiesiog neperlipciau per save blush2.gif ). O stai kioskelis-man visai patiktu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai viską gerai Artemidė išsakė smile.gif Skundžiasi mamos tais padėvėtais, man pvz kraupiai skamba: "Šiandien apyvarta 7 litai, vakar 22" ir pan. O ūkininko kioskelis šalia manęs klesti, eina ir eina žmonės. Tiesa, ten mėsa tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 07 29, 11:35)
Skundžiasi mamos tais padėvėtais, man pvz kraupiai skamba: "Šiandien apyvarta 7 litai, vakar 22" ir pan. O ūkininko kioskelis šalia manęs klesti, eina ir eina žmonės. Tiesa, ten mėsa tik smile.gif

nus persiprašau schmoll.gif pas mane mažiau nei 3ženklė suma nebuvo schmoll.gif nors dirbu tik parduotuvikėj apie 30kv.cm. o šmutkės senos pakankamai, reikia jau naujų, tada manau bus iš vis kita kalba.

p.s turint omenyje kad aš ne naujoj vietoj, prieš tai kiti svaininkai buvo, tik vieną dieną anot klientų pasikeitė graži pardavėja lotuliukas.gif jiem aš kita pardavėja, bet srautas tokis pat, bet ta senoji pardavėja vos 50 darė.. bet atsiprašau, mačiau kaip ji aptarnauja klientus doh.gif gal todėl kad ne metus pati atidirbau ir puikiai išmanau ko reikia puikiam, o ne eiliniamar geram aptarnavimui, ir srautas tas pats bet sumas sugeneruoju visai kitas.

Na esmė žodžiu, bet su PDV yra neblogai, seniau gerais laikais biškiuka teko targavotis tai puikiai sekės, bijojau kad kriziniu laiku bus blogiau, bet nė velnio net į gerąją pusę sakyčiau rolleyes.gif

bet aišku visi turim savo nuomonę, stereotipus ir t.t. galų gale ne kiekviena moka prieiti prie kliento taip kad jis manytų jog tu esi šalia, bet nelendi į akis , parodai tai ko jis ieško ir parodai taip, lyg jis būtent to ir ieško smile.gif

Atsakyti
Tai va, matyt ne ekonominėj krizėj esmė biggrin.gif
Tai gal ir ne toks baisus tas verslas, ašen pvz labai dėmesinga, tik nemėgstu tokio aktyvaus pardavimo akis į akį, nes pavargstu smile.gif

Susidėliojau vaikų centriuko (ugdymo labiau ir priežiūros, nemėgstu aš žaidimų kambarių su tais pripučiamais) minusus pliusus, pajamas, išlaidas. Nusprendžiau nesiimti smile.gif Nors sutikau kaimynę, sakė lygiai tą patį nori daryt, sako, pirmyn, prisijungsiu biggrin.gif bet nesinori iš tikrųjų investuoti į personalą (na, noriu tikrai kokybiško, vadinasi ir alga turi būti atitinkama) ir labai rizikuoti, kad neužteks algoms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 29 liepos 2010 - 19:25