Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivinės auginimas

Kokiomis dienomis šalavijų arbatą gėrėt?
Kiek žinau, ji labiau ne gleivinę, o folius augina g.gif Aš ją vartojau nuo 5iki 10ciklos dienos, po tris puodelius į dieną unsure.gif Kaži ar gerai, kažkur buvau skaičius, kad taip reikia g.gif

Plius dar vitaminą E ir estrofem geriu...
Atsakyti
Salavaiju arbatos tiek negalima gerti daug !!!!
Kai tik pasibaigia menesines reikia gerti po 3 valgomus saukstus 3kartus dienoje lygiai iki 14 c.d. paskui nustoti.
tiek daug salaviju arbatos kiek zinau labai sugadina gleivine - sugadina jos sluoksnius.
Na taip skatina augti folikulus bet kartu kazkiek ir storina gleivine, juk cia estrogenas

QUOTE(Wildberry @ 2012 02 10, 16:37)
Kokiomis dienomis šalavijų arbatą gėrėt?
Kiek žinau, ji labiau ne gleivinę, o folius augina g.gif Aš ją vartojau nuo 5iki 10ciklos dienos, po tris puodelius į dieną  unsure.gif Kaži ar gerai, kažkur buvau skaičius, kad taip reikia g.gif

Plius dar vitaminą E ir estrofem geriu...

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 02 11, 21:07)
Salavaiju arbatos tiek negalima gerti daug !!!!
Kai tik pasibaigia menesines reikia gerti po 3 valgomus saukstus 3kartus dienoje lygiai  iki 14 c.d. paskui nustoti.
tiek daug salaviju arbatos kiek zinau labai sugadina gleivine - sugadina jos sluoksnius.
Na taip skatina augti folikulus bet kartu kazkiek ir storina gleivine, juk cia estrogenas

verysad.gif Nuliūdinot.
Šalavijų arbata be gydytojo leidimo savivaliavau, maniau daugiau ne mažiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
As is savo patirties galiu papasakoti,man nepadejo jokie naturalus dalykai gleivinei auginti,net estrofemas ir tas nepadejo nors rijau as ji kaip bambomkes,tikiuosi dabar kaip padare operacija pagaliau prades augti smile.gif
Atsakyti
Na taip buna kad ryjant estrofema nieks neaauga, bet as kazkur internete issskaiciau kad estrogenai geriausiai isisavinami su vit E ir C (vit E - nakvisu aliejus, vit C - saltalankiu sultys kurios turi ir vit E).
Per diena isgeriant po 100ml saltalankiu sulciu (naturaliu, nesaldintu), gleivine pajudejo i smisrties tasko smile.gif
O ka operacija gali pakeisti?
Skaiciau kad pas jus saaugu buvo rasta. Man ir buvo atidalintos saaugos bet 3 metus joko rezultato - gleivine neaugo vis viena kol nesugalvojau pasniukstineti kodel ryjant tokias nesveikas dozes estrofem organizmas nereaguoja.

QUOTE(rutaute @ 2012 02 12, 12:23)
Sveikos biggrin.gif
As is savo patirties galiu papasakoti,man nepadejo jokie naturalus dalykai gleivinei auginti,net estrofemas ir tas nepadejo nors rijau as ji kaip bambomkes,tikiuosi dabar kaip padare operacija pagaliau prades augti smile.gif

Papildyta:
as ir pirma menesi galvojau kad geriau daugiau isgerti. rezultatas - priaugo polipu smile.gif

QUOTE(Wildberry @ 2012 02 12, 00:33)
verysad.gif Nuliūdinot.
Šalavijų arbata be gydytojo leidimo savivaliavau, maniau daugiau ne mažiau  doh.gif

Atsakyti
O jums saaugos pacioje gimdoje buvo pasalintos? Man tai taip ju ten buvo tiek daug jog sake siaubas,o dabar po operacijos idejo spirale,kad jos vel nesusidarytu ir gracial kontraceptikus geriu
Atsakyti
Taip gimdoje.
spirales nedejo, po 3 metu dare pakartotine histeroskopija, tikrino ar neataugo, sake viskas ok.
QUOTE(rutaute @ 2012 02 12, 13:51)
O jums saaugos pacioje gimdoje buvo pasalintos? Man tai taip ju ten buvo tiek daug jog sake siaubas,o dabar po operacijos idejo spirale,kad jos vel nesusidarytu ir gracial kontraceptikus geriu

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 02 12, 13:05)
Taip gimdoje.
spirales nedejo, po 3 metu dare pakartotine histeroskopija, tikrino ar neataugo, sake viskas ok.

Na o kaip dabar sekasi su nestuke.gif ,gal po operacijos yvyko stebuklas?
Atsakyti
Na antra vaika pradejome planuoti tik pries kelis men tai kol kas sekasi nekaip smile.gif
laukiu stimuliacijos su gonaliu - uz poros sav startuosim smile.gif

QUOTE(rutaute @ 2012 02 12, 16:27)
Na o kaip dabar sekasi su  nestuke.gif ,gal po operacijos yvyko stebuklas?

Atsakyti
sveikos, gal jus zinosit,

jei yra problemu su gleivines augimu- ar gimdos nuotrauka tikslinga daryti? ar ji parodo kazkokias priezastis?

paskutini karta lankantis pas gyd.tikejausi, kad sius tirtis hormonu, bet siulo pasidaryti GN.
sutrikau suzinojusi, kad ja daro nepastojancioms.
gimdziau pries 7 m., po to pastojau nesunkiai, tik kad per sileidau 12 ir 7 sav.

gal jus jau tai praejot.
nepasitikslinau pas gyd. is karto, tai dabar ieskau info
Atsakyti
Na pabandysiu trumpai ir aiskiai papasakoti visoms kas gali padeti uzauginti gimdos gleivine jei ryjant estrofema arkliskom dozem niekas nereaguoja

1. Raudonuju avieciu lapu arbata (nuo 1c.d. iki ovuliacijos)
2. Zoleliu arbatos: (20gr rutos zoles, 20gr rozmarino, 30g ramuneliu ziedu, 30g melisos) - 1 v.s. uzpilti 250ml vandens. gerti po 1 stikline 2 kartus per diena nuo 1 c.d. iki ovuliacijos
3. VITAMINAS E (400 - 800 IU)
4. Aspirinas - skystina krauja (bet labai veismingas yra Pentoksifilinas ir Clexane - tik jie yra leidziami i vena, irgi skystina krauja)
5. Manksta - begiojimas, vaiksciojimas, meditacija, joga, akupunktura
6. Skysta gelezis, L-argininas

ESME: aktyvuoti kraujotaka kad pageretu gimdos aprupinimas krauju

Man taip pat padejo:
1. Manksta - Kegelio pratimai
2. Ultragarso terapija (10 proceduru)
3. Fango parafino terapija (10 proceduru)
4. Perline vonia

Nuo pastaruju proceduru gimdos gleivine neataugo iki reikiamo dydzio bet bent pajudejo is mirties tasko, kas tikrai ikvepe vilties kad viskas bus gerai.

Nes gimdos gleivines auginimas yra viena is sunkiausiu uzduociu
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 05 04, 18:36)
Na pabandysiu trumpai ir aiskiai papasakoti visoms kas gali padeti uzauginti gimdos gleivine jei ryjant estrofema arkliskom dozem niekas nereaguoja

1. Raudonuju avieciu lapu arbata (nuo 1c.d. iki ovuliacijos)
2. Zoleliu arbatos: (20gr rutos zoles, 20gr rozmarino, 30g ramuneliu ziedu, 30g melisos) - 1 v.s. uzpilti 250ml vandens. gerti po 1 stikline 2 kartus per diena nuo 1 c.d. iki ovuliacijos
3. VITAMINAS E (400 - 800 IU)
4. Aspirinas - skystina krauja (bet labai veismingas yra Pentoksifilinas ir Clexane - tik jie yra leidziami i vena, irgi skystina krauja)
5. Manksta - begiojimas, vaiksciojimas, meditacija, joga, akupunktura
6. Skysta gelezis, L-argininas

Nes gimdos gleivines auginimas yra viena is sunkiausiu uzduociu

aciu tau 4u.gif

ar pati tas arbatas meginai? nes sudetines dalys- tai gan neiprastos g.gif tarkim- rutos

as dabar bandau gerti nestipria salaviju arbata ax.gif
vitamina E
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 05 gegužės 2012 - 15:47