Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivinės auginimas

Meginu siuo metu Ruta+Rozmarina+Melisa+Ramuneles.

Kartu, neskanu bet jauciu kaip gimda pradeda susitraukineti - reiskias veikia smile.gif

Sios arbatos uzduotis - priversti gimda susitraukineti kad pageretu aprupinimas krauju.

Svelnesni poveiki galima pasiekti ir su Raudonuju Avieciu Lapu arbata arba kapsulemis - irgi si arbata privercia gimda susitraukineti. Nors man nuo avieciu arbatos ir skrandiss ir zarnos susitraukinedavo smile.gif))

Jei geriate vitamina E tai gerkite po 800mg (800iu) kas diena - silpnesnio veikimo neapsimoka.
As planuoju atsivezti leidziamo vitamino E (LT jis uzdraustas), literaturoje radau kad jis dar veiksmingesnis negu geriamas.

Vitaminas E skatina odos epitelio augima ir moterims gerusioms vit E, paemus gimdos gleivines biopsija, ji buvo geresnes "kokybes".

Dar uzsienio literaturoje minami gimdos masazai bet kiek klausinejau reabilitologu ir gydytoju, dar ne vienas apie toki masaza cia LT negirdejo. Bet kaip sake - praktiskai tai imanoma smile.gif

QUOTE(debesuole @ 2012 05 05, 17:44)
aciu tau  4u.gif

ar pati tas arbatas meginai? nes sudetines dalys- tai gan neiprastos  g.gif  tarkim- rutos

as dabar bandau gerti nestipria salaviju arbata  ax.gif
vitamina E

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 05 07, 10:00)

Dar uzsienio literaturoje minami gimdos masazai bet kiek klausinejau reabilitologu ir gydytoju, dar ne vienas apie toki masaza cia LT negirdejo. Bet kaip sake - praktiskai tai imanoma smile.gif

apie kazka panasaus esu skaicius g.gif kad sm forumietei vyras siuo klausimu padejo. bet siaip info is tikro nerandu.

dar meginsiu didinti fizini kruvi- krosiukai arba dviratis. nes realiai nuo sedimo darbo medziagu ir kraujo apytaka turbut suletejusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 05 07, 10:00)
Meginu siuo metu Ruta+Rozmarina+Melisa+Ramuneles.

Jei geriate vitamina E tai gerkite po 800mg (800iu) kas diena - silpnesnio veikimo neapsimoka.
As planuoju atsivezti leidziamo vitamino E (LT jis uzdraustas), literaturoje radau kad jis dar veiksmingesnis negu geriamas.

oho, tai kokie cia turi buti? g.gif pas mane vitaminas A+E 2500 TV ir 50 Mg unsure.gif
raso, vartoti 2-3 per diena.. tai cia bus maximum 150 Mg g.gif
Atsakyti
As vartoju VIT E 400mg 1 kapsule 2kart dienoje (t.y. 3333% paros normos dukart dienoje), nes skaiciau kad butent tokia doze padeda isjudinti gimdos gleivine.

Na ir aisku judeti reikia smile.gif
Nes pas mane ta pati situacija - sedziu-guliu smile.gif)

QUOTE(debesuole @ 2012 05 07, 17:33)
oho, tai kokie cia turi buti?  g.gif  pas mane vitaminas A+E 2500 TV ir 50 Mg  unsure.gif
raso, vartoti 2-3 per diena.. tai cia bus maximum 150 Mg  g.gif

Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 05 07, 15:33)
oho, tai kokie cia turi buti?  g.gif  pas mane vitaminas A+E 2500 TV ir 50 Mg  unsure.gif
raso, vartoti 2-3 per diena.. tai cia bus maximum 150 Mg  g.gif

Sveikutės,
gal kas pasidalinsite patirtimi ir savo žiniomis apie šio vitamino (E) vartojimą? Aš nusipirkau kompleksiškai A+E, bet gal reikia gleivinei tik vit.E? g.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif esu tik skaitytoja kuriai nesvetima nevaisingumo tema,staziukas pas musu 10 meteliu sad.gif norejau paklausti gal zinot kiek kainuoja pakartotinas apvaisinimas su snaigiukais ir gleivines auginimu....aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 05 04, 19:36)
(...)Man taip pat padejo:
1. Manksta - Kegelio pratimai
2. Ultragarso terapija (10 proceduru)
3. Fango parafino terapija (10 proceduru)
4. Perline vonia

Nuo pastaruju proceduru gimdos gleivine neataugo iki reikiamo dydzio bet bent pajudejo is mirties tasko, kas tikrai ikvepe vilties kad viskas bus gerai.

Nes gimdos gleivines auginimas yra viena is sunkiausiu uzduociu

O kur minėtas terapijas atlikote?
Papildyta:
ar kuri nors ką nors girdėjote apie purvo vonias Eglės sanatorijoje Druskininkuose. Kokiu atveju jos padeda. Gal ir gleivinei augti padeda?
Atsakyti
Sveikos merginos,
Turiu tą pačią problemą dėl nepastojimo, dėl plonos gleivinės. Daktaras išrašė Estrofem ir Femara. Apie Estrofem pakankamai daug šitame formume pasiskaičiau, bet apie Femara nieko neradau. Gal kas susidūrėte, kokios pasekmės? Informaciniame lapelyje nieko nerašo apie pastojimą ar gleivinės auginimą.? Šie vaistai skirti onkologinėm ligom gydyti.
Ačiū.
Atsakyti
Aš irgi dėl tos gleivinės nerimauju. Išrašė estrofem padidintą dozę, bet kad ciklo viduryje pasiekė tik 7 mm. Sako, per mažai sad.gif
Dabar sekantis žingsnis operacija histeroskopija - patikrinimas ar nėra gimdos sąaugų. Labai baisu...
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2013 12 10, 23:27)
Aš irgi dėl tos gleivinės nerimauju. Išrašė estrofem padidintą dozę, bet kad ciklo viduryje pasiekė tik 7 mm. Sako, per mažai sad.gif
Dabar sekantis žingsnis operacija histeroskopija - patikrinimas ar nėra gimdos sąaugų. Labai baisu...

Histeroskopijos nebijok - paciai bus ramiau, kai patikrins wink.gif Bent jau as dziaugiuos, kad dabar zinau, jog jokiu saaugu nera.
As irgi vargau su gleivine.. vos iki 6 uzaugdavo estrofem pagalba, o vartojau pradzioj po 1, po to 2, galiausiai 3 per d. sad.gif Bet SM esu skaiciusi, jog kai kuriom padedavo, tai matyt nuo organizmo priklauso.
Kadangi ovuliacija irgi ne visada vyko nutarem pastimuliuoti jas su femara, ir vualia!! gleivine graziausiai iki 12 uzaugo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2013 12 11, 19:00)
Histeroskopijos nebijok - paciai bus ramiau, kai patikrins wink.gif Bent jau as dziaugiuos, kad dabar zinau, jog jokiu saaugu nera.
As irgi vargau su gleivine.. vos iki 6 uzaugdavo estrofem pagalba, o vartojau pradzioj po 1, po to 2, galiausiai 3 per d. sad.gif Bet SM esu skaiciusi, jog kai kuriom padedavo, tai matyt nuo organizmo priklauso.
Kadangi ovuliacija irgi ne visada vyko nutarem pastimuliuoti jas su femara, ir vualia!! gleivine graziausiai iki 12 uzaugo thumbup.gif
h
Labas visoms. Noriu perspet visas del estrofem, femara ijr panasiu vaistu vartojima. As juos vartojauir manes apie pasekmes niekas neispejo, o dabar minu onkologiniu kabinetu slenksti, nes sie vaistai uzaugino gleivines vezi,tad teko atsisveikinti su gimda. Ir kas baisiausis mano onko sake,kad sio vezio daugeja ir visos pabuve pas vaisingumo spec. ir vartoje siuos vaistus. Beje net nesciosiom yra nustate ne vienai. Taip kad labai galvokit ka darot, nes neteksit net viltiedstebuklo sulaukt.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 12 27, 15:30)
h
Labas visoms. Noriu perspet visas del estrofem, femara ijr panasiu vaistu vartojima. As juos vartojauir manes apie pasekmes niekas neispejo, o dabar minu onkologiniu kabinetu slenksti, nes sie vaistai uzaugino gleivines vezi,tad teko atsisveikinti su gimda. Ir kas baisiausis mano onko sake,kad sio vezio daugeja ir visos pabuve pas vaisingumo spec. ir vartoje siuos vaistus. Beje net nesciosiom yra nustate ne vienai. Taip kad labai galvokit ka darot, nes neteksit net viltiedstebuklo sulaukt.

Bet kad nėra kitų vaistų, gleivinės storis reguliuojamas estrogenais.
Atsakyti