Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivinės auginimas

Sveikos merginos, gal kuri gales man atsakyti i klausima, kokia turi buti gimdos gleivine likus kokiai savaitei iki mmm stora ar plona? blush2.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka.Gine per apziura vis sako endometriumo storis 1. Tai cia reik suprasti gimdos gleivines storis 1 mm? Blogai?O ji nieko nesako....
Atsakyti
QUOTE(Jurciukas @ 2014 02 20, 15:19)
Turiu klausimuka.Gine per apziura vis sako endometriumo storis 1. Tai cia reik suprasti gimdos gleivines storis 1 mm? Blogai?O ji nieko nesako....

Na, jei būtų tik 1 mm, manau tikrai pasakytų g.gif Gal greičiau 1 cm, kas ciklo vidury reikštų labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, visos temos neskaiciau, gal ir buvo apie tai kalbeta? blush2.gif sakykit o kaip salaviju arbata geriama nuo mmm pabaigos ir 11 dienu, ar galima tiketis kad tai bent kiek pastorina gleivine? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(latina*12* @ 2014 07 25, 08:15)
Sveikos, visos temos neskaiciau, gal ir buvo apie tai kalbeta?  blush2.gif sakykit o kaip salaviju arbata geriama nuo mmm pabaigos ir 11 dienu, ar galima tiketis kad tai bent kiek pastorina gleivine?  blush2.gif

Sveika, matyt, individualiai, vienoms padeda, kitoms ne. Man arbatos nepadėjo.
Šalavijų arbata, kiek skaičiau, mažina prolaktiną, o mažėjantis prolaktinas leidžia kilti estradioliui, o estradiolis augina gleivinę. Tai jei prolaktino per daug, teoriškai padėti gali.
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2014 07 25, 12:35)
Sveika, matyt, individualiai, vienoms padeda, kitoms ne. Man arbatos nepadėjo.
Šalavijų arbata, kiek skaičiau, mažina prolaktiną, o mažėjantis prolaktinas leidžia kilti estradioliui, o estradiolis augina gleivinę. Tai jei prolaktino per daug, teoriškai padėti gali.

Aciu labai, bet kazi gerti butent taip kaip nurodziau? Du kartus per diena po sauksta, is karto po mm 11 dienu? g.gif
Atsakyti
ir aš turiu bėdų su gleivine... gruodžio mėnesį turėjau A (nustojo vystytis vaisiu s 16 savaitę), ir jau praėjus daugiau nei pusę metų, ji plona... jau keletą mėnesių įtariau, nes mmm labai trumpos ir negausios būdavo...
Ginekologė paskyrė pasidaryt testosteroną ir FSH. Nors kitame forume viena mergina parašė, kad dar reiktų ir LH pasidaryt... kokiųs jūs hormonų tyrimus darėtės ir kurie įtakojo, kad gleivinė neauga?
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 08 19, 20:57)
ir aš turiu bėdų su gleivine... gruodžio mėnesį turėjau A (nustojo vystytis vaisiu s 16 savaitę), ir jau praėjus daugiau nei pusę metų, ji plona... jau keletą mėnesių įtariau, nes mmm labai trumpos ir negausios būdavo...
Ginekologė paskyrė pasidaryt testosteroną ir FSH. Nors kitame forume viena mergina parašė, kad dar reiktų ir LH pasidaryt... kokiųs jūs hormonų tyrimus darėtės ir kurie įtakojo, kad gleivinė neauga?

o plona, tai kiek mm, kurią ciklo dieną?
Aš siūlyčiau iš hormonų pasidaryt estradiolį 3 c.d.
Prasta gleivinė paprastai dėl trijų priežasčių: nepakankamas estradiolis kraujyje, nepakankamas kraujo padavimas gimdoje, surandėjimai gimdos gleivinėje. Ir atitinkamai gydoma: papildomu estradioliu, kraują skystinančiais preparatais (pvz., mažomis aspirino dozėmis), jei įtariami surandėjimai, atliekama histeroskopija, IVF metu gali būti augimo hormono infuzijos, prieš IVF- gleivinės "padraskymas" (endo scratch) ir pan., taip pat akupunktūra.
Manau, tavo atveju ginekologė tikriausiai bandys skirti estrofemą, ir žiūrės, kaip reaguoja, arba siūlys histeroskopiją pasidaryti.
Plačiau apie tai siūlau paskaityt čia.
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2014 09 05, 19:32)
o plona, tai kiek mm, kurią ciklo dieną?
Aš siūlyčiau iš hormonų pasidaryt estradiolį 3 c.d.
Prasta gleivinė paprastai dėl trijų priežasčių: nepakankamas estradiolis kraujyje, nepakankamas kraujo padavimas gimdoje, surandėjimai gimdos gleivinėje. Ir atitinkamai gydoma: papildomu estradioliu, kraują skystinančiais preparatais (pvz., mažomis  aspirino dozėmis), jei įtariami surandėjimai, atliekama histeroskopija, IVF metu gali būti augimo hormono infuzijos, prieš IVF- gleivinės "padraskymas" (endo scratch) ir pan., taip pat akupunktūra.
Manau, tavo atveju ginekologė tikriausiai bandys skirti estrofemą, ir žiūrės, kaip reaguoja, arba siūlys histeroskopiją pasidaryti.
Plačiau apie tai siūlau paskaityt čia.

11 CD buvo 7,7 mmm. Tai pirmiausia planuoju pasidaryti visus hormonų tyrimus, kurie daromi 3-5 CD, tada su jais eisiu pas ginę, žiūrėsiu ką parodys tyrimai ir kokį gydymą siūlys...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kuri turite estrofem likuciu - nupirkciau ax.gif
Atsakyti
Nežinau ar teisingai radau, bet atrodo čia daug parašyta apie plona gleivinę

https://www.google.s...sLtNAEeyl89oxtA

Atsakyti
Mergaitės ar buna per stora gleivinė? Pas mane PKS, pirma cikla stimuliavo, uzaugo foliuku, bet sake gleivine per stora todel net nebesprogdino. Gleivine 20mm , 17 cd ir foliukas vienas yra 22 cm. Bet sake kad uzsikabintu butu stebuklas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgele: 04 balandžio 2016 - 20:10