QUOTE(Eglootia:) @ 2008 03 11, 12:30)
Del interneto, tai mano pussesere gyvena soduose netoli Lapiu, Lepsiskese, tai sake kazkokia firma is Kedainiu veda interneta soduose, tik reikia daugiau zmoniu norinciu isivesti interneta surinkt
jei kam reiktu galeciau kontaktu paprasyt 

QUOTE(zalias3 @ 2008 03 12, 00:39)
Nu tai ką yra, Vilniečiams pas jus ne vieta? Nu gerai gerai...
Aišku, kad ir vilniečiams, prašom prisijungti prie diskusijų

Tos senos temos nemačiau, nors bandžiau ieškoti, tačiau neradau, todėl užvedžiau naują

Aš noriu paklausti tų, kurie soduose naudojasi internetu, kokį internetą naudojat?
QUOTE(Amunette @ 2008 03 12, 12:11)
Aš noriu paklausti tų, kurie soduose naudojasi internetu, kokį internetą naudojat?
Mes naudojam Omni Coneckt Pro, viskas kuo puikiausiai.
Eina 3G, greitis iki 1,4Mb stabiliai, savaitgaliais krenta iki 0,7Mb. Per svičą (HUBą) pajungti keli kompai, nesiojamas ir stacionarus. Mokam po 150 Lt, nes emem is Omnitelio tas 2006 metais, i ta kaina ieina ir nesiojamo kompo lizingas, dabar ten tie reikalai jau daug pigesni, bet mums siunciamu duomenu kiekis neribojamas, tuo tarpu dabar Omnitelis naujiems klientams riboja...
QUOTE(zalias3 @ 2008 03 12, 12:40)
Mes tai naudojamės Zebra. Bet liniją naudojam kaimyno, nes telekomui neapsimoka mums įvesti nają liniją. O patiems išsikasti griovį neleidžia. Erdvių internetas pasiekia visur, bet mūsų ne. Be to jis dvigubai brangesnis.
Tai vadinasi kaimynui kas mėnesį atrokuoji pusę sumelės

Aš net nežinau iš kur imsim internetą, sakė kaimynas turi telefono liniją gal kažkaip ir internetą gausim o jei ne, tai manau reiks kito varianto ieškot, gal va kaip varla rašo, kad naudojasi Omni conekt

QUOTE(vzilma @ 2008 03 12, 11:17)
ten mano puske gyvena

Vat noriu paklausti tų kurie soduose gyvena, kai atsikraustėt į sodus gyventi ar nepadaugėjo draugų ar giminių apsilankymų vasarą šašlykiukų pakepti, laiką praleisti?

QUOTE(Amunette @ 2008 03 12, 19:09)
Vat noriu paklausti tų kurie soduose gyvena, kai atsikraustėt į sodus gyventi ar nepadaugėjo draugų ar giminių apsilankymų vasarą šašlykiukų pakepti, laiką praleisti? 

patikek manim, laaaaaaaaaaaaaaabaaaaaaaaaaaaai, nusibode buvo visi iki apsi..., o svarbaiusia visi issivaro namo, o tu turi dar viska sutvarkyti.....
QUOTE(Vi_zija @ 2008 03 12, 20:50)
patikek manim, laaaaaaaaaaaaaaabaaaaaaaaaaaaai, nusibode buvo visi iki apsi..., o svarbaiusia visi issivaro namo, o tu turi dar viska sutvarkyti.....
Kaip visada, svečiams nerūpi, kad tau po jų apsilankymo viską reik apsikuopti

Mes irgi su vyru galvojam, kad svečių vasarą bus apstu, viens po važiuos