Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai - 3 dalis

noriu visas pasveikinti su sventemis smile.gif man jau mmm veluoja dvi dieneles, siandiena nubegau i parduotuve nusipirkti nt smile.gif ir spekit bigsmile.gif radau dvi juosteles lotuliukas.gif valioooo thumbup.gif negaliu patiketi kad jau turiu pilvelyje kazka nuostabaus nestuke.gif ....
Atsakyti
Mm turejo buti vakar, bet nera ir net nepanasu. Pilve kazkoks jausmas, bet nesu tikra... gal vaidenasi smile.gif Mane kuri laika miegas kamuoja. Va ir siryt atsikeliau 10, o visa diena ziovauju siaubingai (tiesa, vaikas naktim blogai miega). Nulekiu testa nupirkti (juostele), pasidariau, bet ta antra juostele matosi tik pries sviesa ir labai jau blyski... Darysiu dar ryt ryte...
Del nuotaiku, tai negaliu pagal jas sprest, nes pms irgi nuotaikas keicia. Mm irgi veluoti gali, nes apturejau stresu (vaikas sirgo, ligoninej gulejom)... Labai noretusi tiketi, kad bus leliukas, bet... nesinori tiketis tusciai...
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 12 26, 18:21)
Mm turejo buti vakar, bet nera ir net nepanasu. Pilve kazkoks jausmas, bet nesu tikra... gal vaidenasi smile.gif Mane kuri laika miegas kamuoja. Va ir siryt atsikeliau 10, o visa diena ziovauju siaubingai (tiesa, vaikas naktim blogai miega). Nulekiu testa nupirkti (juostele), pasidariau, bet ta antra juostele matosi tik pries sviesa ir labai jau blyski... Darysiu dar ryt ryte...
Del nuotaiku, tai negaliu pagal jas sprest, nes pms irgi nuotaikas keicia. Mm irgi veluoti gali, nes apturejau stresu (vaikas sirgo, ligoninej gulejom)... Labai noretusi tiketi, kad bus leliukas, bet... nesinori tiketis tusciai...

Mano atveju irgi panašiai buvo, nes vos vos antroji juostelė išryškėjus buvo. Vaiduokliukai iš niekur neatsiranda 4u.gif kartok po poros dienų mirksiukas.gif
Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
As jauciu pilvelyje gumuliuka 4u.gif
Papildyta:
As eisiu 31 d., gausiu nestukes kortele, tuomet issijausiu labiau. thumbup.gif
Man paskaiciavo 11. 08. 28 d.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif veluojam 1 diena smile.gif ryt ryte laukia testukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2010 12 27, 09:12)
Labas rytas  4u.gif veluojam 1 diena smile.gif ryt ryte laukia testukas  mirksiukas.gif

Sėkmės, linkiu išvysti tuos taip laukiamus du brūkšnelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 12 26, 18:21)

labas rytas kokios naujienos siandien?
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2010 12 27, 10:58)
labas rytas kokios naujienos siandien?

Testavimasi nukeliau rytdienai. Mm nera. O siaip viskas normaliai tik kazkur nugara perpute - skauda... Negaliu vaiko normaliai i rankas paimt.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 12 27, 12:37)
Testavimasi nukeliau rytdienai. Mm nera. O siaip viskas normaliai tik kazkur nugara perpute - skauda... Negaliu vaiko normaliai i rankas paimt.

tai gal neperpute g.gif gal siap del nestuke.gif jau organizmas saugo nuo svorio kilnojimo, teks tecio pagalbos prasyti tongue.gif
o jei itari kad gali persisaldyti tai jau geriau pasisaugoti kad nenutiktu kas nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(3mamavita @ 2010 12 27, 12:44)
tai gal neperpute  g.gif gal siap del nestuke.gif jau organizmas saugo nuo svorio kilnojimo, teks tecio pagalbos prasyti tongue.gif
o jei itari kad gali persisaldyti tai jau geriau pasisaugoti kad nenutiktu kas  nestuke.gif

as ir ryt kartosiu, lauksim ryt abi rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gausu cia busimu mamyciu nestuke.gif
as jau nebegaliu su savo tais nestumo pozymiais doh.gif tokia pikta pasidarius, tokie priepuoliai, bet labai greitai vel gera pasidarau g.gif Divuliau, nepavydziu savajam doh.gif kaip jis mane tveria biggrin.gif
Bet ziuriu ne vienai man taip, nors tokia isterike jauciu bunu tik as. Jau galvoju pasislepti tuos likusius 7men nuo visu, o paskui islysiu i visuomene, gal jau susikalbes su manim lotuliukas.gif

Apsiverkiu momentaliai, anksciau dar susigraudindavau, paskui asara isspausdavau, o dabar bac ir rieda asaros. Pilva maudzia, eisiu po nauju pas gyd.echo pirma karta, gal kokio magnio sakys pagerti del pilvuko skausmu blush2.gif

Kaip nestukes laikotes? kaip jauciates, kai zirnis vis auga ir auga wub.gif As vos ne kas diena nete paziuriu kaip jau turetu lelius atrodyti, jau visai nebe zirnis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 27, 13:57)

Apsiverkiu momentaliai, anksciau dar susigraudindavau, paskui asara isspausdavau, o dabar bac ir rieda asaros. Pilva maudzia, eisiu po nauju pas gyd.echo pirma karta, gal kokio magnio sakys pagerti del pilvuko skausmu  blush2.gif

siaip magnio ir be daktaro galima pagert, jei maudzia, tempia pilva... Jis raumenis atpalaiduoja, kad nesispazmuotu. Efektyviausiai veikia tirpus magnis diasporal (ar kazkaip panasiai).
Atsakyti

Kaip nestukes laikotes? kaip jauciates, kai zirnis vis auga ir auga wub.gif
[/quote]

hmm, keistai jaučiuos... dar nelabai suvokiu. Pikta kaip širšė, skausmai užeina tokie galingi, nors tu kauk, aišku jie labai reti, šiandien kaip maišu trenkta jaučiuos, silpna, į maistą net pažiūrėt negaliu... doh.gif Man dar tik 5 savaitės kažkur, tai žirniukas laaabai mažas:) eisiu 30 d. pas gydytoja... gaila kad tik tam kabinete echoskopo nera, teks važiuot į kitą polikliniką kitam mieste...
Atsakyti