noriu visas pasveikinti su sventemis
man jau mmm veluoja dvi dieneles, siandiena nubegau i parduotuve nusipirkti nt
ir spekit
radau dvi juosteles
valioooo
negaliu patiketi kad jau turiu pilvelyje kazka nuostabaus
....
Mm turejo buti vakar, bet nera ir net nepanasu. Pilve kazkoks jausmas, bet nesu tikra... gal vaidenasi
Mane kuri laika miegas kamuoja. Va ir siryt atsikeliau 10, o visa diena ziovauju siaubingai (tiesa, vaikas naktim blogai miega). Nulekiu testa nupirkti (juostele), pasidariau, bet ta antra juostele matosi tik pries sviesa ir labai jau blyski... Darysiu dar ryt ryte...
Del nuotaiku, tai negaliu pagal jas sprest, nes pms irgi nuotaikas keicia. Mm irgi veluoti gali, nes apturejau stresu (vaikas sirgo, ligoninej gulejom)... Labai noretusi tiketi, kad bus leliukas, bet... nesinori tiketis tusciai...
Del nuotaiku, tai negaliu pagal jas sprest, nes pms irgi nuotaikas keicia. Mm irgi veluoti gali, nes apturejau stresu (vaikas sirgo, ligoninej gulejom)... Labai noretusi tiketi, kad bus leliukas, bet... nesinori tiketis tusciai...
QUOTE(Luttuke @ 2010 12 26, 18:21)
Mm turejo buti vakar, bet nera ir net nepanasu. Pilve kazkoks jausmas, bet nesu tikra... gal vaidenasi
Mane kuri laika miegas kamuoja. Va ir siryt atsikeliau 10, o visa diena ziovauju siaubingai (tiesa, vaikas naktim blogai miega). Nulekiu testa nupirkti (juostele), pasidariau, bet ta antra juostele matosi tik pries sviesa ir labai jau blyski... Darysiu dar ryt ryte...
Mano atveju irgi panašiai buvo, nes vos vos antroji juostelė išryškėjus buvo. Vaiduokliukai iš niekur neatsiranda
Sėkmės
As jauciu pilvelyje gumuliuka 
Papildyta:
As eisiu 31 d., gausiu nestukes kortele, tuomet issijausiu labiau.
Man paskaiciavo 11. 08. 28 d.
Papildyta:
As eisiu 31 d., gausiu nestukes kortele, tuomet issijausiu labiau.
Man paskaiciavo 11. 08. 28 d.
Labas rytas
veluojam 1 diena
ryt ryte laukia testukas
QUOTE(3mamavita @ 2010 12 27, 09:12)
Sėkmės, linkiu išvysti tuos taip laukiamus du brūkšnelius
QUOTE(Luttuke @ 2010 12 26, 18:21)
labas rytas kokios naujienos siandien?
QUOTE(3mamavita @ 2010 12 27, 10:58)
labas rytas kokios naujienos siandien?
Testavimasi nukeliau rytdienai. Mm nera. O siaip viskas normaliai tik kazkur nugara perpute - skauda... Negaliu vaiko normaliai i rankas paimt.
QUOTE(Luttuke @ 2010 12 27, 12:37)
Testavimasi nukeliau rytdienai. Mm nera. O siaip viskas normaliai tik kazkur nugara perpute - skauda... Negaliu vaiko normaliai i rankas paimt.
tai gal neperpute
o jei itari kad gali persisaldyti tai jau geriau pasisaugoti kad nenutiktu kas
Papildyta:
QUOTE(3mamavita @ 2010 12 27, 12:44)
tai gal neperpute
gal siap del
jau organizmas saugo nuo svorio kilnojimo, teks tecio pagalbos prasyti 
as ir ryt kartosiu, lauksim ryt abi rezultatu
Sveikos
Gausu cia busimu mamyciu
as jau nebegaliu su savo tais nestumo pozymiais
tokia pikta pasidarius, tokie priepuoliai, bet labai greitai vel gera pasidarau
Divuliau, nepavydziu savajam
kaip jis mane tveria
Bet ziuriu ne vienai man taip, nors tokia isterike jauciu bunu tik as. Jau galvoju pasislepti tuos likusius 7men nuo visu, o paskui islysiu i visuomene, gal jau susikalbes su manim
Apsiverkiu momentaliai, anksciau dar susigraudindavau, paskui asara isspausdavau, o dabar bac ir rieda asaros. Pilva maudzia, eisiu po nauju pas gyd.echo pirma karta, gal kokio magnio sakys pagerti del pilvuko skausmu
Kaip nestukes laikotes? kaip jauciates, kai zirnis vis auga ir auga
As vos ne kas diena nete paziuriu kaip jau turetu lelius atrodyti, jau visai nebe zirnis
as jau nebegaliu su savo tais nestumo pozymiais
Bet ziuriu ne vienai man taip, nors tokia isterike jauciu bunu tik as. Jau galvoju pasislepti tuos likusius 7men nuo visu, o paskui islysiu i visuomene, gal jau susikalbes su manim
Apsiverkiu momentaliai, anksciau dar susigraudindavau, paskui asara isspausdavau, o dabar bac ir rieda asaros. Pilva maudzia, eisiu po nauju pas gyd.echo pirma karta, gal kokio magnio sakys pagerti del pilvuko skausmu
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 27, 13:57)
siaip magnio ir be daktaro galima pagert, jei maudzia, tempia pilva... Jis raumenis atpalaiduoja, kad nesispazmuotu. Efektyviausiai veikia tirpus magnis diasporal (ar kazkaip panasiai).
[/quote]
hmm, keistai jaučiuos... dar nelabai suvokiu. Pikta kaip širšė, skausmai užeina tokie galingi, nors tu kauk, aišku jie labai reti, šiandien kaip maišu trenkta jaučiuos, silpna, į maistą net pažiūrėt negaliu...