siandiena dar pasidariau testuka nes vis dar negaliu patiketi kad esu
ir dar karta pamaciau du brukstenlius
smagu pamatyti toki nepakartojama vaizdeli
o jauciuosi gan neblogai,tik kad labai tempia pilvuka ir kartais sukasi galva,na dar retkarciais papykina bet siaip viskas liuks
sveikinu ir kitas nestukes
Sveikutes visos!
Su praejusiom sventem
As su mazu klausimeliu. As manau, kad galiu buti nescia.. NT darysiuosi 3dieni, nes tada jau bus 18ta diena po O. Bet siuo metu man laikosi kuno temp (ne bazaline) 37.3!
Ar taip yra buve kuriai is jusu nestukiu? As bijau, kad jei laukiuosi ta temp gali padaryti zalos
Aciu uz ats is anksto...
Su praejusiom sventem
As su mazu klausimeliu. As manau, kad galiu buti nescia.. NT darysiuosi 3dieni, nes tada jau bus 18ta diena po O. Bet siuo metu man laikosi kuno temp (ne bazaline) 37.3!
Aciu uz ats is anksto...
Sveikos,
Noreciau isgirsti jusu nuomone
Siand pasidariau Digital nestumo testa, deja, jis parode, kad as Not pregnant. Bet, isemus testine juostele aiskiai matosi II. Suprantu, kad instrukcijoj parasyta i tai demesio nekreipt. Nu bet ar gi tai imanoma biggrin.gif Tai va, kazin, ar gali but, kad visgi kazka turiu blush2.gif P.s. aiskumo delei pridursiu, kad pagal spejama O diena mmm turetu buti rytoj.
Noreciau isgirsti jusu nuomone
lliinute, neislaikei iki po Nauju pas gyd. nueiti
Pasidaryk nestumo juostele, bus grazu stebeti
Pasidariau sian vakare testuka, veluoja tik viena diena, ir parode dvi juosteles,viena amsiai rozine,kita sviesiai rozine. Bet dabar zpradejo skaudeti pilvuka toks jausmas prasides menesines tuoj
Taip norisi kad tikrai buciau neshcia,ir niekur mano mazutis nepabegtu
Dabar taip pergyvenu.Ar jums skaudejo pilva apacioj?Ir krutine jau pus antros savaites skauda
Tai ir nzn, ta juostele neryski,bet yra ir ka manyt
manau viskas ok
Dabar madoje
2 neryski juostele
Dabar madoje
Labas rytas busimoms mamytems
Kaip jauciames siandien ? Manes dar nepykina
Kaip smagu butu, kad is viso to sleikstulio nebutu
Labas rytas
turiu matyt geru ziniu
1. iskart po O ir darbo
krutines speneliai tapo laaabai jautrus, tai truko 3-4 dienas paskui aprimo, bet krutine vis dar jauciasi
2. prasidejo silpnumas mazdaug 1 sav. po O kuris perejo i galvos svaigima, buna atsistoju ir iskart tupiuosi
3. 10 DPO padaytas testas nuvyle, o mazas ir labai blankus vaiduokliukas isryskejo tik po kokios val.
4. 12 DPO siandieninis testas jau po 5 min. parode mazyti vaiduokliuka, bet kai NT ekranelis isbalo(iki tol jis buvo rausvas ) liko II
antra juostyte laabai neryski, bet gerai matosi ir tikrai nereikia vartyti pries sviesa
1. iskart po O ir darbo
2. prasidejo silpnumas mazdaug 1 sav. po O kuris perejo i galvos svaigima, buna atsistoju ir iskart tupiuosi
3. 10 DPO padaytas testas nuvyle, o mazas ir labai blankus vaiduokliukas isryskejo tik po kokios val.
4. 12 DPO siandieninis testas jau po 5 min. parode mazyti vaiduokliuka, bet kai NT ekranelis isbalo(iki tol jis buvo rausvas ) liko II
QUOTE(3mamavita @ 2010 12 28, 09:15)
Labas rytas
turiu matyt geru ziniu
1. iskart po O ir darbo
krutines speneliai tapo laaabai jautrus, tai truko 3-4 dienas paskui aprimo, bet krutine vis dar jauciasi
antra juostyte laabai neryski, bet gerai matosi ir tikrai nereikia vartyti pries sviesa 
1. iskart po O ir darbo
Sveikinu
As sian vel pirksiu testuka rytoj darysiu
Sako ej savaites begi neprasides mm tai tada jau patikes
QUOTE(Ariana&D @ 2010 12 28, 09:26)
Sveikinu
Vyras netiki,sako kol nesimato netikiu
As sakau tai matytis gali tik po 4 menesiu
ir tau linkiu kad nuojauta neapgautu ir kuo greiciau isvystum II
QUOTE(agute07 @ 2010 12 27, 19:22)
lliinute, neislaikei iki po Nauju pas gyd. nueiti
Pasidaryk nestumo juostele, bus grazu stebeti 
ai, kad visi mane spaudžia eiti greičiau, dar sirguliuotpradėjau, tai bus ramiau kai pas gydytoja apsilankysiu. Vistiek 30 d. tik apžiūra bus, o po naujų tada echoskopas... kaip tik jau širdelė plaks
Papildyta:
Sveikinu visas sulaukusias II
Na vakar man sunki diena buvo... grynai
Silpna, viskas nervino, šoną diegė... net oro įkvėpt negalėjau, valgyt nenoriu, suvalgiau labai nedaug, tai net bloga pasidarė, toks šleikštulys atėmė, fuuu...
O kaip jūs mamytės jaučiatės?
QUOTE(lliinute @ 2010 12 28, 11:09)
ai, kad visi mane spaudžia eiti greičiau, dar sirguliuotpradėjau, tai bus ramiau kai pas gydytoja apsilankysiu. Vistiek 30 d. tik apžiūra bus, o po naujų tada echoskopas... kaip tik jau širdelė plaks
geriau matysis
reiks kada pasidaryt, nors dbr jau noro nėra, kai ir taip viskas aišku 
Papildyta:
jaučiausi
Silpna, viskas nervino, šoną diegė... net oro įkvėpt negalėjau, valgyt nenoriu, suvalgiau labai nedaug, tai net bloga pasidarė, toks šleikštulys atėmė, fuuu...
Papildyta:
Na man kolkas viskas gerai, tik del apetito tai jau tikrai... valgau nedaug ir nesinori