Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai - 3 dalis

QUOTE(agnushka @ 2010 12 28, 23:50)
sveikos merginos, pas mane padetis tokia: susirgti tureciau kazkur po savaites laiko, todel nestumo testo dar nesidarau. taciau noreciau isgirsti jusu nuomone. su draugu visiskai nesisaugom ir mylimes kasdiena jau koki menesi, pries 2 savaites pradejo kelti sleikstuli kavos kvapas, kuria gerdavau kasdien. negeriu.. aplamai beveik pastoviai jauciu pykinima ir dideli troskuli. praeita savaite pasidare labai jautrios krutys ir padidejo ir vis dilgcioja kelinta diena pilvo apacioje. be to be perstojo miegu, visas sventes lovoj praleidau, labai jautri pasidariau verkiu ir verkiu... kaip mamnot ar tai nestumo pozymiai ar tiesiog pms? nors siaip man pms niekad kaip ir nebudavo.. ir ar verta darytis testa ar geriau palaukt? aciu uz jusu nuomone.

tikrai gali but nestuke.gif, bet galima tokius dalykus ir isikalbeti.. geriau su NT neskubek nes gali nusivilti, bumbuliukas gi po pilviuka gali ilgai keliauti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ariana&D @ 2010 12 29, 13:47)
Na pagal skaiciuokle nuo pirmos dienos mmm tai rugsejo 5d. Dar nebuvau pas gydytoja. Po nauju metu eisiu.

jei viskas gerai tai ner ten ko skubet as kokiu 9- 10 sav. lauksiu jei viskas bus gerai mirksiukas.gif na mes pasiskaiciavom 09.06
Atsakyti

As gal nueisiu po shvenciu kraujo priduoti tyrimui, o jau pas pacia gine 26 diena keliausiu smile.gif
nestuke.gif
Atsakyti
As tai suprantu, kad sis skyrelis yra jau pastojusioms ir dalinamasi patirtimi, o ne bandymai pastoti. lotuliukas.gif Dar nepastojusioms yra tokios temos, kaip kada darytis nestumo testa ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 29, 16:54)
As tai suprantu, kad sis skyrelis yra jau pastojusioms ir dalinamasi patirtimi, o ne bandymai pastoti.  lotuliukas.gif Dar nepastojusioms yra tokios temos, kaip kada darytis nestumo testa ir pan  mirksiukas.gif

Pritariu tau agute07 buvau Nestumo Planavimo skyrelyje, bet ziuriu kad cia tas pats g.gif neina isikisti, nes jau neplanuojam, o ruosiames mazyliuko atejimui. Pasigendu jau esanciu nestuke.gif

Planuojancioms kada daryti nestumo testa

ir pirmieji nestumo pozymiai

Sekmes planuojancioms 4u.gif ir laukiam prisijungianciu nestuke.gif
Atsakyti
Norisi tokios temeles tik nestuke.gif , kad butu galima keistis- dalintis patirtimi apie nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariana&D @ 2010 12 29, 19:36)
As gal nueisiu po shvenciu kraujo priduoti tyrimui, o jau pas pacia gine 26 diena keliausiu smile.gif 
nestuke.gif

a nu tai pats laikas bus mirksiukas.gif jau gales apciuopti kaip pilvelis vystosi 4u.gif as ir panasiu metu keliausiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2010 12 30, 07:50)
Norisi tokios temeles tik  nestuke.gif , kad butu galima keistis- dalintis patirtimi apie  nestuke.gif

tai yra temute 1-4 niestumo men. uzsukit ir ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnushka @ 2010 12 28, 23:50)
sveikos merginos, pas mane padetis tokia: susirgti tureciau kazkur po savaites laiko, todel nestumo testo dar nesidarau. taciau noreciau isgirsti jusu nuomone. su draugu visiskai nesisaugom ir mylimes kasdiena jau koki menesi, pries 2 savaites pradejo kelti sleikstuli kavos kvapas, kuria gerdavau kasdien. negeriu.. aplamai beveik pastoviai jauciu pykinima ir dideli troskuli. praeita savaite pasidare labai jautrios krutys ir padidejo ir vis dilgcioja kelinta diena pilvo apacioje. be to be perstojo miegu, visas sventes lovoj praleidau, labai jautri pasidariau verkiu ir verkiu... kaip mamnot ar tai nestumo pozymiai ar tiesiog pms? nors siaip man pms niekad kaip ir nebudavo.. ir ar verta darytis testa ar geriau palaukt? aciu uz jusu nuomone.

sveikute, mano pirmieji pozymiai buvo ir iki siol yra tokie pat mirksiukas.gif
tad nusipirk testa, jis tikrai nedaug kainuoja, bus ramiau... tad gal netgi greitu metu pranesi mums linksma zinia nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta25: 30 gruodžio 2010 - 10:11
QUOTE(Asta25 @ 2010 12 30, 11:09)
sveikute, mano pirmieji pozymiai buvo ir iki siol yra tokie pat  mirksiukas.gif
tad nusipirk testa, jis tikrai nedaug kainuoja, bus ramiau... tad gal netgi greitu metu pranesi mums linksma zinia  nestuke.gif

gal zinai kada tavo O buvo? na jei praejo koios 12 DPO gali testuka pabandyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
Noreciau paklausti,as kai dar pradedancioji bigsmile.gif Ar galima gerti folios rugsti kartu su vitaminu C ? g.gif
Pas gydytoja eisiu tik sausio gale bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariana&D @ 2010 12 30, 09:58)
Sveikos  nestuke.gif
Noreciau paklausti,as kai dar pradedancioji  bigsmile.gif  Ar galima gerti folios rugsti kartu su vitaminu C ?  g.gif
Pas gydytoja eisiu tik sausio gale  bigsmile.gif

O kam tau vitaminas C? g.gif Siaip manau galima, nes kai pirkau vitaminus nesciosioms, ten visokiu vitaminu ir mineralu. tik gal reikia ziureti kiek to vitamino C. Kad norma butu ir ne per daug mirksiukas.gif O folio rugstis labai super. tiek geru zodziu prirasyta jai smile.gif ja 3 men pries nestuma ir 3 men po pastojimo reikia gerti 4u.gif
Atsakyti
na jei renkasi cia nestuke.gif , tai as galiu prisijungti smile.gif 4u.gif turiu dziaugsmeli po sirdele,nors dar labai nedaug laiko bet vistiek ji turiu ir esu be galo laiminga mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlan-tida @ 2010 12 30, 10:42)
na jei renkasi cia  nestuke.gif , tai as galiu prisijungti smile.gif 4u.gif turiu dziaugsmeli po sirdele,nors dar labai nedaug laiko bet vistiek ji turiu ir esu be galo laiminga  mirksiukas.gif  blush2.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif zinau ta dziaugsma wub.gif

Gal kas girdejote apie hormonini kraujavima? girdejau kad 8 sav gali pasirodyti kraujuko, kai buna menamos mm. As nzn kaip reaguoti, kaip ir ne kraujas- rusvas su baltu ir vos iziurima ant wc popieriaus, bet jau neramu. greiciau echo doh.gif
Atsakyti