Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

QUOTE(SandritaM @ 2010 08 12, 09:55)
Sveikos pradejom ir mes isirengineti namucius smile.gif

nezinau ar i sia tema pataikaiu , o gal kas galit patarti kas gamina nestandartinius baldus kaina+kokybe....

Ir mane tas pats domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SandritaM @ 2010 08 12, 08:55)
Sveikos pradejom ir mes isirengineti namucius smile.gif

nezinau ar i sia tema pataikaiu , o gal kas galit patarti kas gamina nestandartinius baldus kaina+kokybe....

Galit pabandyti čia 4u.gif

http://public.fotki....irtuves-baldai/
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2010 08 12, 12:08)
...ir virsus su apacia turi buti suderintas plociais; pirmos spinteles gal nesimatys ilgio skirtumu, bet paskutine gali jau atsilikti ar islisti per pusmetri.

na tai ir derina zmones, bet kazkurioje vietoje tie plociai gali nebeatitikti (del lango, del kampo ir t.t.), tada ir iskyla problema ka prie ko derinti.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 09, 14:16)
Temide, tu minejai,kad pas tave orkaite kazkokia garine ar dar kazkaip  g.gif

Pas mane AEG B9820-5M.
Va čia apie ją:
garinė orkaitė
Jei vaikai maži, tai mikrobangė neabejotinai paprasčiau - paspaudei vieną mygtuką ir baigta. Nors antra vertus ir toje garinėje kažkokių kosmosų nėra. Net nežinau ką ir patarti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 08 13, 10:39)
Pas mane AEG B9820-5M.
Va čia apie ją:
garinė orkaitė
Jei vaikai maži, tai mikrobangė neabejotinai paprasčiau - paspaudei vieną mygtuką ir baigta. Nors antra vertus ir toje garinėje kažkokių kosmosų nėra. Net nežinau ką ir patarti.  g.gif

aciu 4u.gif

reiks pasiskaitineti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 08 13, 09:39)
Pas mane AEG B9820-5M.
Va čia apie ją:
garinė orkaitė
Jei vaikai maži, tai mikrobangė neabejotinai paprasčiau - paspaudei vieną mygtuką ir baigta. Nors antra vertus ir toje garinėje kažkokių kosmosų nėra. Net nežinau ką ir patarti.  g.gif

jei garine, tai butent ir reiskia, kad etlieka mikrobanges funkcijas?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 08 13, 11:10)
jei garine, tai butent ir reiskia, kad etlieka mikrobanges funkcijas?

Na nedrįsčiau teigti, kad garinė atlieka mikrobangės funkcijų schmoll.gif
Tiesiog buvo kalba, kad mes mikrobangės visiškai naujuose namuose atsisakėme, o kaip alternatyvą įsigijome garinę orkaitę. Įmontuojamai pas mus kaip ir nebuvo vietos, būtų buvę įmanoma montuoti tik virš orkaitės, tad nusprendėm ,kad bus tikrai nepraktiška tokiame aukštyje, ypač vaikams lipti ant kėdės ir bandyti išsitraukti sriubos lėkštę biggrin.gif O apsistatyti rakandais nesinorėjo. Beje, mes maistą šildome nebūtinai garais. Jei kokie kepsniukai ar vištos gabaliukai ar tiesiog kibinai, kuriuos labai mėgstame, jungiame picos rėžimą, jis per porą minučių įkaitina orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros ir viskas labai greitai sušyla, ir kas svarbiausia, maistas atrodo kaip ką tik pagamintas, ne taip kaip mikrobangėje toks susitraukęs biggrin.gif
Atsakyti
Vėl reikia jūsų pagalbos. Su gamintoju jau kaip ir susitarėme, liko tik kelios smulkmenos, bet va pradėjau abejoti dėl pakabinamų spintelių. Kuris variantas būtų geriau, ir ar tikrai su neįmontuojamu gartraukiu daugiau preižiūros.
1 var. tokį daviau gamintojui, bet gal nelabai žiūrisi apatinės ir viršutinės spintelės
user posted image
2 var. vaizdas gal grazesnis, vietos aišku mažiau, bet manau, kad išsiversiu
user posted image
P.S. tarpas tarp spintelių - plokštė kaip stalviršis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo punkis: 13 rugpjūčio 2010 - 11:03
QUOTE(punkis @ 2010 08 13, 12:02)
Vėl reikia jūsų pagalbos

pastebejimas: suderinkite spalvas orkaites su mikrobange 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2010 08 13, 13:58)
pastebejimas: suderinkite spalvas orkaites su mikrobange 4u.gif

mikrobangė bus paslėpta po durelėmis, kurios pasikelia į viršų 4u.gif
Atsakyti
Man gržesnis pirmasis variantas- nes aš rinksiuos minimalistionio stiliaus spinteles viršutines, gal dėl to. Nepatinka man tos lentynos šalia gartraukio bet čia man tik asmeniškai blush2.gif visokių daiktų prisikrauna ir tt....

Kaip jūs nusprendėte dėl spalvų vienoje erdvėje su svetaine? Jau turime baldus- tai mąstau ar gal naudoti apatinių spintelių ar visiems baldamas tokią pat plokštę kai ir tie baldai. O gal rinktis kitą kokią neutralią spalvą?
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2010 08 13, 11:02)
Vėl reikia jūsų pagalbos.

aš rinkčiausi antrą ax.gif
Atsakyti