Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

QUOTE(petrosike @ 2010 08 16, 11:49)
Gudriosios mamytes, patarkite: jei virtuves baldai gaminti preis ketverius metus -- pkankamai padorus dar, taciau stalvirsis siaubas, buvo sviesus, dabar su visais imanomais maisto pedsakais.

Ka manot, ar protinga keisti tik stalvirsi? Norec granito arba kokio plieninio --kad negailet?

Na jei virtuvė dar tikrai geros būklės, tai ir keisčiau stalviršį. tačiau tikrai ne į plieninį 4u.gif O dėl granito, tai lygtais spintelės turėtų būt kažkokios tvirtesnės ar šiaip įtvirtinimai kažkokie turi būt, tai žinau tik iš to ką čia seniau buvo rašiusios merginos.
Įkelkit nuotrauką, gal ne viskas taip blogai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(petrosike @ 2010 08 16, 11:49)
Gudriosios mamytes, patarkite: jei virtuves baldai gaminti preis ketverius metus -- pkankamai padorus dar, taciau stalvirsis siaubas, buvo sviesus, dabar su visais imanomais maisto pedsakais.

Ka manot, ar protinga keisti tik stalvirsi? Norec granito arba kokio plieninio --kad negailet?

Jei stalvirsis "siaubas", tai tik ji ir keiskite mirksiukas.gif
Pasirinkima manau nulems finansai.
Akmuo praktiska ir ilgaamze, bet sunki danga.
Apie pliena girdejau tik tiek, kad jo zmogus jokiu budu nesirinktu antra karta, bet kodel - neparase.
Dar vienas niuansas renkantis stalvirsi - jis turi tikti prie esamu baldu. Jei baldai mediniai (country stiliaus), tai plienas visai ne i tema. Jei ji moderni, tada galima pagalvoti ir apie pliena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 rugpjūčio 2010 - 11:06
pabandysiu ikelt nuotrauka -- jei pavyks.
tiesa, o jei po keleriu metu noresis keisti ir spineles, tikuosi kokybiska (plieno ar granito) stalvirsi bus galima ir ant nauju spinteliu det.

Beje, gal kas zinot meistra gera, Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 08 16, 11:20)
Labai teisingi pastebejimai drinks_cheers.gif ir nera cia ko atsiprasineti uz patarimus, juk linkite, kad zmogui butu ir patogu ir grazu! Jis aciu uz tai sakyti turetu mirksiukas.gif
Labai pritariu uz kriaukle po langu, o ne kampe.
Tas pjedestalas ispaustas i kampa visai nereikalingas.
Kiauros lentyneles uzsipildys visokiais niekuciais - atsiras chaotiskas/netvarkos  vaizdelis, kurio virtuveje ir taip netruksta.
Labai skirtingi spinteliu plociai ja isbalansuoja optiskai.

tikrai didelis ačiū už patarimus aciuks.gif Dėl to ir kreipiuosi į jus, kad patartumėt ax.gif jau šiek tiek pakeičiau, nes kairėje vietoj atidaromos spinteles bus šaldytuvas (pamiršo projektuotojas), todėl automatiškai apatinės spintelės susiaurėja po kažkiek, kad tilptų. Kriauklės vamzdžiai kampe, tai jau keisti nebeis unsure.gif Dėl tų atvirų net neįsivaizduoju ką daryti, nes lieka maži tarpukai ir reikia juos užpildyti doh.gif Aš jų pati nenoriu...Kairėje tą spintelę pakeičiau į atidaromą į šonus, kaip apačioj. O tie stalčių blokai aš galvoju nei abu po du nereikalingi, nei abu po tris nefukcionalu, net nežinau ką daryti...Gal čia tarp jūsų yra kokia savanorė projektuotoja, labai norėčiau šiuolaikiškesnės virtuvės wub.gif (Keisti gamintojo negaliu ,nes yra skolingas)
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 08 16, 13:39)
Gal čia tarp jūsų yra kokia savanorė projektuotoja, labai norėčiau šiuolaikiškesnės virtuvės wub.gif  (Keisti gamintojo negaliu ,nes yra skolingas)

labai nuoširdus patarimas: nepagailėkite bent 200 lt ir susiprojektuokite pas tą išmanantį žmogų. Jūsų virtuvė didelė, čia galima padaryti erdvų, ergonomišką, gražų variantą.
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 08 16, 09:46)
Sveiki visi, reikia jūsų patarimo ax.gif Gavau brėžinį iš gamintojo, bet vis dar abejoju ir noriu kažką pakeisti. Gal jums kils kokių protingų minčių?user posted image

Man užkliuvo stalas-baras, ar bus patogu prie jo prisėsti? Ar kažkur atskirai bus stalas su kėdėm?
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 08 16, 13:39)
tikrai didelis ačiū už patarimus  aciuks.gif Dėl to ir kreipiuosi į jus, kad patartumėt ax.gif jau šiek tiek pakeičiau, nes kairėje vietoj atidaromos spinteles bus šaldytuvas (pamiršo projektuotojas), todėl automatiškai apatinės spintelės susiaurėja po kažkiek, kad tilptų. Kriauklės vamzdžiai kampe, tai jau keisti nebeis unsure.gif Dėl tų atvirų net neįsivaizduoju ką daryti, nes lieka maži tarpukai ir reikia juos užpildyti doh.gif Aš jų pati nenoriu...Kairėje tą spintelę pakeičiau į atidaromą į šonus, kaip apačioj. O tie stalčių blokai aš galvoju nei abu po du nereikalingi, nei abu po tris nefukcionalu, net nežinau ką daryti...Gal čia tarp jūsų yra kokia savanorė projektuotoja, labai norėčiau šiuolaikiškesnės virtuvės wub.gif  (Keisti gamintojo negaliu ,nes yra skolingas)

imeskit virtuves plana ir pageidavimus virtuvei (kriaukles dydis, imontuojamas saldytuvas, ar ne, bus indaplove ar ne ir t.t.).
neturiu programeles darbem, bvet pabandysiu bent aprasyti 4u.gif
Atsakyti
Vitalma, parašykite kokie sienų išmatavimai. Taip pat lango plotį bei atstumus nuo vieno kampo iki kito (tikiuosi aiškiai parašiau).
Va, ir man įdomu, nes ten pas Jus projekte kaip ir nėra indaplovės.

Taip pat įdomu ar kaitlentė bus dujinė ar elektrinė, nes nuo to priklauso gartraukio aukštis. Ir ar jis bus įmontuojamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 16 rugpjūčio 2010 - 15:29
Prisijungsiu ir as prei virtuves planavimo...labai tikiuosi jusu patarimu, pastebejimu.

Ar naudingas ir reikalingas "cargo"? jeigu ji montuojam stalciai desinej prie lango susiaureja iki 40cm. Gal tada jau stalciai ir per siauri gaunasi, gal tada geriau spintele? o gal cargo nedeti isvis?
Kairej, kur mikrobange kisasi, susidaro tokia siena kriauklei is kaires. tai galvoju ar patogu/praktiska.

paveiksliukai jusu teismui:
http://img225.images...tuvesucargo.jpg
http://img268.images...uvesucargo1.jpg

Aciu
Atsakyti
QUOTE(juste++ @ 2010 08 16, 18:19)
Prisijungsiu ir as prei virtuves planavimo...labai tikiuosi jusu patarimu, pastebejimu.
Ar naudingas ir reikalingas "cargo"? jeigu ji montuojam stalciai desinej prie lango susiaureja iki 40cm. Gal tada jau stalciai ir per siauri gaunasi, gal tada geriau spintele? o gal cargo nedeti isvis?
Kairej, kur mikrobange kisasi, susidaro tokia siena kriauklei is kaires. tai galvoju ar patogu/praktiska.

Pirma mintis, kuri kilo pažiūrėjus į vaizdą, tai rankšluostine mest kairėn pusėn, iš karto už spintos mikrobangei, man patogiau, kai ji yra iš kairės, tai viena, antra, tai atsiras truputį daugiau vietos šalia kriauklės kairėj pusėj, be to, ta lentynėlė vyninei gražiau žiūrėsis, kai bus ne centre, o šone, kargo iš viso išmesčiau ir daryčiau vienodas spinteles mirksiukas.gif
p.s. o nenorite džiovyklos daryti 90 cm pločio ir pakeliamos į viršų mastau.gif
Atsakyti
juste++ - kur pas jus saldytuvas?
as daryciau taip:
apacia:
90cm spintele, kurioje telpa kriuakle ir 45 cm indaplove (kaip ir jusu paveiksliuke), tada spintele 90 cm is dvieju stalciu (virsutiniame stalciuje slepiasi vidinis stalcius irankiams), tada virykle su orkaite, apacioj dar stalciukas turetu tilpti, ir tada dar viena spintele 90 cm is dvieju stalciu.
virsus: daryciau viska tokio plocio kaip apacioj, platesnes spinteles atsilenkiamas i virsu per puse. vienoje is virsutiniu galima paslepti mokribangine arba galima statyti ant slavirsio, arba po viena pakabinama spintele prideti alia lentyna, kur ikisti ta mikrobangine.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 08 16, 15:26)
imeskit virtuves plana ir pageidavimus virtuvei (kriaukles dydis, imontuojamas saldytuvas, ar ne, bus indaplove ar ne ir t.t.).
neturiu programeles darbem, bvet pabandysiu bent aprasyti  4u.gif

QUOTE(konfetee @ 2010 08 16, 16:28)
Vitalma, parašykite kokie sienų išmatavimai. Taip pat lango plotį bei atstumus nuo vieno kampo iki kito (tikiuosi aiškiai parašiau).
Va, ir man įdomu, nes ten pas Jus projekte kaip ir nėra indaplovės.

Taip pat įdomu ar kaitlentė bus dujinė ar elektrinė, nes nuo to priklauso gartraukio aukštis. Ir ar jis bus įmontuojamas?

Kriaukle maza apvali, priderinau prie sandstein stalvirsio, saldytuvas stovi pats pirmas kaireje nemontuojamas, uz jo siena palei langa 3.20
(langas 1.30), nuo kampo iki lango 0.84, kita siena 2.30 ir baras nuo sienos ne ilgesnis 1.80. Indaploves nebus, el.kaitlente ir gartraukis imontuojami. Kadangi atsirado saunuoliu, kurie man pades, prisipazinsiu virtuve ne man, o uosviams blush2.gif Todėl vienas jų pageidavimas - kriauklė kampe, dujinė - toj pačioj vietoj kur ir projekte parodyta. Pati dirbu prie baldų (administracija), todel esu ipareigota padaryti projekta ir pagaminti virtuvėlę jiems :ax. Nu nesinori isiūlyti kokio brudo, kad paskui prikaišiotu unsure.gif Taigi laukiu jūsų patarimų, priimu visą kritiką. tikiusoi bendrom jėgom sukursim gražią virtuvę wub.gif
Atsakyti