QUOTE(ooo @ 2010 08 16, 15:26)
imeskit virtuves plana ir pageidavimus virtuvei (kriaukles dydis, imontuojamas saldytuvas, ar ne, bus indaplove ar ne ir t.t.).
neturiu programeles darbem, bvet pabandysiu bent aprasyti
QUOTE(konfetee @ 2010 08 16, 16:28)
Vitalma, parašykite kokie sienų išmatavimai. Taip pat lango plotį bei atstumus nuo vieno kampo iki kito (tikiuosi aiškiai parašiau).
Va, ir man įdomu, nes ten pas Jus projekte kaip ir nėra indaplovės.
Taip pat įdomu ar kaitlentė bus dujinė ar elektrinė, nes nuo to priklauso gartraukio aukštis. Ir ar jis bus įmontuojamas?
Kriaukle maza apvali, priderinau prie sandstein stalvirsio, saldytuvas stovi pats pirmas kaireje nemontuojamas, uz jo siena palei langa 3.20
(langas 1.30), nuo kampo iki lango 0.84, kita siena 2.30 ir baras nuo sienos ne ilgesnis 1.80. Indaploves nebus, el.kaitlente ir gartraukis imontuojami. Kadangi atsirado saunuoliu, kurie man pades, prisipazinsiu virtuve ne man, o uosviams

Todėl vienas jų pageidavimas - kriauklė kampe, dujinė - toj pačioj vietoj kur ir projekte parodyta. Pati dirbu prie baldų (administracija), todel esu ipareigota padaryti projekta ir pagaminti virtuvėlę jiems :ax. Nu nesinori isiūlyti kokio brudo, kad paskui prikaišiotu

Taigi laukiu jūsų patarimų, priimu visą kritiką. tikiusoi bendrom jėgom sukursim gražią virtuvę