Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

QUOTE(nerina @ 2010 08 17, 15:17)
Butu labai faina pamatyt  ax.gif Virtuves plotis 3,5 m, ilgis 3,85 m. Kampinis langas toj sienoj kur kriaukle-2,08 m, kitoj sienoj 1,33 m. Gal but toj sienoj kur priesais saldytuva ir orkaite darbastali dar ilgesni daryt? Ten galvoju ant sienos TV pakabint, ant grindu gal kokia gele..

O plautuvės ir kaitlentės vietą galima keist? Ar jau nebe?
Atsakyti
kaitlente galima bet kur, kriaukle tik kazkur netoli lango turi buti, nes ten vamzdziai atvesti.
Atsakyti
nerina,
nieko įdomaus nesugalvojau... tik truputį pakeičiau Jūsų projektėlį...
1pav.
2pav.
3pav.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 08 17, 12:40)
Vitalma, įdedu planelį. Nežinau kas čia ne taip... Na bet tik tiek pas mane šiandien minčių...

Konfetee , labai gražūs Jūsų projektėliai, labai šauni virtuvė wub.gif

Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2010 08 17, 16:34)
nerina, nieko įdomaus nesugalvojau... tik truputį pakeičiau Jūsų projektėlį...

šaunu wub.gif , kaip suprantu , Jūs turite spec.programa , aš irgi norėčiau būsimos virtuvės projekto ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 08 17, 16:34)
nerina, nieko įdomaus nesugalvojau... tik truputį pakeičiau Jūsų projektėlį...

labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 08 17, 15:08)
QUOTE(nerina @ 2010 08 17, 15:02)

Jei norit, galiu pabandyt ir aš kažką pabraižyt. tik visus išmatavimus, t.y. sienų ir langų parašykit

labas noriu ir as gauti planiuka 4u.gif
virtuves ilgis 4.05 plotis 2.95,m tik iejus i virtuve po kaire ranka yra kazkur metro aukscio sienele, tokia aip buna baras bet ten bus ne baras, tik siaip, ji yra apie 90 cm ilgio, poto eina siena apie 80 cm. langas bus tie iejimu po desine, kadangi virtuve be duru, tai lango dalis issikisa ir i svetaine, toj sienoj kur langas t.y.po desine statysim stala su kedem, todel spinteliu jau jokiu neplanuojam, tai vat spinteles bus sienoje (2.95) kai ieini i virtuve tiesiai, ir ties ta siena (4.05) kur po kaire. jetau kazin ar aiskiai parasiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, su tuo pačiu klausimu jau buvau interjero temoj, bet ir čia dar paklausiu 4u.gif čia gal labiau ir tinka...

labai prašau patarimo arba pavyzdžių. Kaip išspręsti virtuvinio stalo klausimą Kur 6 skaičius - virtuvė, o kur 4 - valgomasis. Mums dabar architektas siūlo pačioj virtuvės stalo nedėt (aš vieną spintą ruošiuosi panaikint, tai plotis bus 350cm), o kiekvieną dieną valgyt už valgomojo stalo, t.y. kaip ir padidint virtuvę (tai jinai gautųsi jau apie 26m2.

user posted image

o man atrodo, kad bus taip nepatogu lakstyt kiekvieną kartą su blynų keptuve...

prašau, patarkit kaip čia geriau padaryt
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 17, 23:03)
Sveikos, su tuo pačiu klausimu jau buvau interjero temoj, bet ir čia dar paklausiu  4u.gif čia gal labiau ir tinka...

labai prašau patarimo arba pavyzdžių. Kaip išspręsti virtuvinio stalo klausimą  Kur 6 skaičius - virtuvė, o kur 4 - valgomasis. Mums dabar architektas siūlo pačioj virtuvės stalo nedėt (aš vieną spintą ruošiuosi panaikint, tai plotis bus 350cm), o kiekvieną dieną valgyt už valgomojo stalo, t.y. kaip ir padidint virtuvę (tai jinai gautųsi jau apie 26m2.

o man atrodo, kad bus taip nepatogu lakstyt kiekvieną kartą su blynų keptuve... 

prašau, patarkit kaip čia geriau padaryt

virtuvėje siūlaus pasistatyti staliuką 3-4 žm (priklausomai nuo šeimos dydžio), kuris bus naudojamas kasdien,
o valgomajame - didesnį stalą, kuris tarnautų ir jūsų iškilmingesniems pietums, ir atvykus svečiams.

tikrai nepatogu bus tik valgomajame turėti stalą.
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2010 08 17, 17:05)
Konfetee , labai gražūs Jūsų projektėliai, labai šauni virtuvė  wub.gif

Papildyta:
šaunu  wub.gif , kaip suprantu , Jūs turite spec.programa ,  aš irgi norėčiau būsimos virtuvės projekto  ax.gif  blush2.gif

Ačiū blush2.gif
Na čia nėra spec. programėlė, čia daug forumiečių turi ją ir moka ja naudotis, labai paprasta. Galit nemokamai parsisiųst.
įveskit į google ALNO KITCHEN PLANNER ir Jums išmes nemažai nuorodų smile.gif
Atsakyti
[quote=jitute,2010 08 17, 22:11]
Jei norit, galiu pabandyt ir aš kažką pabraižyt. tik visus išmatavimus, t.y. sienų ir langų parašykit
[/quote]
labas noriu ir as gauti planiuka 4u.gif
virtuves ilgis 4.05 plotis 2.95,m tik iejus i virtuve po kaire ranka yra kazkur metro aukscio sienele, tokia aip buna baras bet ten bus ne baras, tik siaip, ji yra apie 90 cm ilgio, poto eina siena apie 80 cm. langas bus tie iejimu po desine, kadangi virtuve be duru, tai lango dalis issikisa ir i svetaine, toj sienoj kur langas t.y.po desine statysim stala su kedem, todel spinteliu jau jokiu neplanuojam, tai vat spinteles bus sienoje (2.95) kai ieini i virtuve tiesiai, ir ties ta siena (4.05) kur po kaire. jetau kazin ar aiskiai parasiau doh.gif
[/quote]

Nežinau ar gerai supratau, taigi gali visai netikti. O ir šiaip nežinojau nei ko maždaug norėtųsi, nei kur kanalizacija, nei ortakis... na žodžiu, nepeikit blush2.gif
1pav.
2pav.
3pav.
4pav.
5pav.
6pav.

Atsakyti
labas

sis man irgi tiktu projektukas user posted image
,tik galvoju gal graziau kur garu surinkejas daryti spinteles ir ji paslepti ?
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 08 18, 10:57)
labas

sis  man irgi tiktu projektukas 
  ,tik galvoju  gal graziau  kur garu surinkejas daryti spinteles  ir ji paslepti ?

manau čia jau kiekvienas renkasi kaip jam patogiau. Aišku galima slėpt gartraukį ir daryt daugiau spintelių, jei pvz. turima daug indų, visokių daiktų ir pan. Šiaip ši virtuvė tai sakyčiau nemaža ir vietos pasidėjimui net labai daug. Na ir kai daug spintelių net per dvi sienas, tai erdvė jau tokia labiau apkrauta, kaip įdėjau 4 pav.

Beje, man asmeniškai labai gražu ir neįmontuotas gartraukis, tik jis būtinai turi būti vienas, t.y. šalia neturi būt pakabinamų spintelių... nežinau, na man taip patinka blush2.gif
Na aišku ir pats gartraukis turi būti gražus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 18 rugpjūčio 2010 - 10:03