Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

QUOTE(Liko @ 2010 07 20, 01:23)
Mane pati jau purto nuo savęs... gal apsiribokim Liko...

visi padarom klaidu, negi dabar visa gyvenima uz jas reiks moketi smile.gif sauniai projektuojat, man patinka, prasyciau pagalbos bet nebegaliu, nes mano virtuves breziniai jau atspausdinti, o noreciau kai ka pakeisti...
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 07 20, 00:46)
visi padarom klaidu, negi dabar visa gyvenima uz jas reiks moketi  smile.gif sauniai projektuojat, man patinka, prasyciau pagalbos bet nebegaliu, nes mano virtuves breziniai jau atspausdinti, o noreciau kai ka pakeisti...

Jei tik atspauzdinti -mažą bėda. Netgi, jei tik ka atiduoti gamintojams pakeitimus irgi galima daryti. Na bent jau pas mus taip daromą... tad siūlau nesnausti, fotkinti ir siųsti... bandysim kritikuoti, siūlyti, keisti.
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 07 20, 01:54)
Jei tik atspauzdinti -mažą bėda. Netgi, jei tik ka atiduoti gamintojams pakeitimus irgi galima daryti. Na bent jau pas mus taip daromą... tad siūlau nesnausti, fotkinti ir siųsti... bandysim kritikuoti, siūlyti, keisti.

negaliu todel kad virtuve gaminsim patys, o mums suskaiciavo zmogus uz pinigus viska ax.gif jei mes cia pakeisim tai as juk pati is naujo suskaiciuoti tu mmm nemokesiu doh.gif as turiu brezinius gamybai , va kur esme doh.gif

mano projektas labai paprastas, jei gamintu man profesionalai as zinau ko noreciau biggrin.gif bet yra kaip yra blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 20 liepos 2010 - 00:24
Sveikos ir sveiki,

Norejau paklausti arba pasitarti kaip geriau daryti, pastebejau, kad beveik visur apatine baldu dalis yra stalciai, o kaip tada su siuksliu deze? ar patogu jei ji stalciuje?
Atsakyti
Labiene,

jungiuosi ir as i diskusijas apie virtuves, nes pribrendo reikalas pasiplanuoti nauja smile.gif

QUOTE(Rani @ 2010 07 20, 06:09)
Sveikos ir sveiki,

Norejau paklausti arba pasitarti kaip geriau daryti, pastebejau, kad beveik visur apatine baldu dalis yra stalciai, o kaip tada su siuksliu deze? ar patogu jei ji stalciuje?

Man asmeniskai stalciai apskritai nepatogu. Anytai padare madinga virtuve su daug stalciu. Ir ka, prikisa ji i juos visko, o tada knisasi, kol suranda doh.gif
Man patogiau spinteles.
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2010 07 20, 08:47)
Labiene,

Man asmeniskai stalciai apskritai nepatogu. Anytai padare madinga virtuve su daug stalciu. Ir ka, prikisa ji i juos visko, o tada knisasi, kol suranda doh.gif
Man patogiau spinteles.

Nu čia dabar blink.gif Tai stalčių ištrauki ir matai viską, o spintelėje tai tikrai reikia knistis, kad pamatytum, kas tolimiausiame kampe yra.
Pas mane irgi stalčiai, spintelės tik viršuje. Labai patogu.
Atsakyti
ar stalciai ar spinteles tai cia manau kiekvienam pagal poreikius ir norus biggrin.gif vienam geriau tas , kitam kitas biggrin.gif su stalciais brangiau - tai faktas ax.gif o kazkiek stalciu tai tikrai reikia, tik va po kriaukle tai nemacius gyvai, neisivaizduoju ar patogu kai siuksliadeze stalciuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 07 20, 10:25)
ar stalciai ar spinteles tai cia manau kiekvienam pagal poreikius ir norus  biggrin.gif vienam geriau tas , kitam kitas  biggrin.gif su stalciais brangiau - tai faktas  ax.gif o kazkiek stalciu tai tikrai reikia, tik va po kriaukle tai nemacius gyvai, neisivaizduoju ar patogu kai siuksliadeze stalciuje  g.gif

labai patogu, atidarai stalčių ir iš karto galima naudotis šiukšliadėže, nereikia lyst į spintelę, o jei dar pasidaryti su koja atidaroma (specialus pedalas), tai dar patogiau,
ir, pvz., skusti bulves, ar kitas daržoves, kada jos šalia tame stalčiuje sudėtos, patogiau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 20 liepos 2010 - 10:27
QUOTE(gutė* @ 2010 07 19, 23:16)
Liko- šaunuolis- kaip pagelbsti visoms. thumbup.gif

bet ne taip seniai buvo pakankamai prikiaulines doh.gif NIEKADA ir JOKIOMIS aplinkybemis pas toki nieko nesigaminciau. kad ir tas vienintelis atvejis su Lineta parode jo poziuri i klienta blink.gif doh.gif

QUOTE(Liko @ 2010 07 20, 00:23)
Mane pati jau purto nuo savęs... gal apsiribokim Liko...

nieko keisto... biggrin.gif
kita vertus, kaip paaiskejo, SM yra galinga jega lotuliukas.gif Interus prarado potencialius klientus, o vat valgyti vistiek labai nori. panasu, kad savo labdaringais projekteliais siekia susigrazinti sumazejusi/dingusi klientu srauta ir tikisi , kad tariamu gerumu ir patarimais tai pavyks g.gif galbut bigsmile.gif iki sekancio karto... juk tokie nesikeicia doh.gif po dline, seka interus, toliau bus dar kokia kita II.

stebiuosi motereliu naivumu, noru gauti kazka uz dyka, kad tik nebutu, kaip su tuo suriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 07 20, 11:46)
bet ne taip seniai buvo pakankamai prikiaulines doh.gif NIEKADA ir JOKIOMIS aplinkybemis pas toki nieko nesigaminciau. kad ir tas vienintelis atvejis su Lineta parode jo poziuri i klienta blink.gif  doh.gif
nieko keisto... biggrin.gif
kita vertus, kaip paaiskejo, SM yra galinga jega lotuliukas.gif Interus prarado potencialius klientus, o vat valgyti vistiek labai nori. panasu, kad savo labdaringais projekteliais siekia susigrazinti sumazejusi/dingusi klientu srauta ir tikisi , kad tariamu gerumu ir patarimais tai pavyks g.gif galbut bigsmile.gif  iki sekancio karto... juk tokie nesikeicia doh.gif po dline, seka interus, toliau bus dar kokia kita II.

stebiuosi motereliu naivumu, noru gauti kazka uz dyka, kad tik nebutu, kaip su tuo suriu doh.gif

Prie ko cia naivumas? Juk nieks nesitiki kad pagamins baldus veltui g.gif o kai matai bent kazkoki projekteli, tada gali susikurti bent kazkoki vaizda kas grazu o kas ne... ax.gif
O as asmeniskai prasiau betkokiu ideju is mamyciu, nes tuscia galva visiskai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monini: 20 liepos 2010 - 11:18
QUOTE(monini @ 2010 07 20, 12:17)
Prie ko cia naivumas? Juk nieks nesitiki kad pagamins baldus veltui  g.gif  o kai matai bent kazkoki projekteli, tada gali susikurti bent kazkoki vaizda kas grazu o kas ne...  ax.gif
O as asmeniskai prasiau betkokiu ideju is mamyciu, nes tuscia galva visiskai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

zinoma, kad ne 4u.gif bet bent jau as tikiuosi, kad broka turi taisyti VELTUI, o nesugebejus pagaminti norima balda tinkamai, pripazinti savo klaidas ir taisyti padeti, kad abiem pusem priimtina butu, o ne pustis, teismais grasyti, beigi sakyti, kad neturi is ko primalta suda srebti doh.gif beigi nesilaikyti terminu, montuojant baldus sugadinti kitas namu detales( siuo atv brangias grindis) ir t.t. smile.gif

o ideju bandykite pradziai semtis ziuredama jau irengtu virtuviu nuotraukas. bent jau mums padejo bent apytiksliai suvokti ko mazdaug norime ir jau tada preliminariai tuos norus vizualizuoti 4u.gif dar padejo geru baldu salonu apejimas ir pamatymas kaip atrodo gyvai stalciai, pakeliamos dureles, kampo vidinis irengimas, lieti/akmeniniai stalvirsiai ir bendri isplanavimai 4u.gif tuo remiantis susikureme savo virtuve, kuri bent kol kas atrodo patogi ir grazi 4u.gif

beto ikelus bent preliminaru planeli, galima lengviau patarti ir pakomentuoti, nes is jo aiskeja, kas autorei grazu, kaip ji suvokia patoguma, o jau tada isklausius keleta patarimu, ar tiesiog kitokiu poziuriu, galima bandyti kazka keisti, arba tiesiog isitikinti, kad jusu pirminis noras buvo geriausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2010 07 20, 10:25)
labai patogu, atidarai stalčių ir iš karto galima naudotis šiukšliadėže, nereikia lyst į spintelę, o jei dar pasidaryti su koja atidaroma (specialus pedalas), tai dar patogiau,
ir, pvz., skusti bulves, ar kitas daržoves, kada jos šalia tame stalčiuje sudėtos, patogiau. ax.gif

bet kaip suprantu tada reikia skusti atsistojus?

o po kriaukle vienas stalcius siuksliu dezei ar yra dar mazesnis kam nors kitakam susideti
Atsakyti