Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

QUOTE(konfetee @ 2010 08 23, 07:54)
Atsiprašau, kad tik dabar prisiruošiau atsakyti...
Įkeliu patį planą, pagal langelius matosi kokie parametrai... boileriukui manau niekas netrukdys...

planas
Na o jei po plautuvę norėtų stalčių, tai mano planelis nelabai tinka, nes kampas nepanaudojamas... Beje, o kaip prieitų prie jo, jei ten būtų stalčiai? aš niekaip negaliu suprast  g.gif
Papildyta:
AGFA,
pagaliau prisiruošiau pabraižyti Jūsų virtuvę, tik nežinau ar dar reikia... o šiaip buvau prisėdus braižyt 3 kartus, nu bet niekaip nesugalvoju kaip padaryt geriau... Nelabai dėkinga patalpa, ypač palangė bei atstumai iki sienos iš abiejų lango pusių... Nepatinka man tas šaldytuvas toj vietoj kur jį įkyšau, bet nesugalvojau kur kitur pastatyt, planavau ten kur stalčių blokas iš kairės nuo plautuvės, bet tada prie plautuvės priėjimas nebus labai patogus.... na jei ką, galėsiu ir taip pabandyt padaryt... na gavosi kas gavosi... komentuokit, klauskit ir t.t.  4u.gif
apkroviau aš virtuvę dar ir dėl to, kad sakėt šeimyna didelė (vadinas reik daug vietos produktų ir kitų daiktų laikymui) ir valgot Jus ne virtuvėj...

virtuvė1
virtuvė2
virtuvė3
virtuvė4

Laba diena

ir as ikisau nosi i jusu forumuka. Namas pastatytas, pradejau dometis kaip cia viduje viska susiplanuoti.... O ypac virtuve!

Gal isduotumete paslapti is kur sita programele gavote, noreciau ir as pasiprojektuoti blush2.gif

Beje, dabar kur gyvename, turime akmens mases stalvirsi virtuveje, nerealus dalykelis!!!! Jau virs metu ji devime, kaip naujas, nei braizosi, nei demes sesta, ne trupiniai matosi blush2.gif tai kai noriu patikrinti ar svaru, turiu su ranka perbraukti, o tai atrodo visada svarus.
Idesiu nuotraukyte veliau, eisiu nufotkinti.

Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 08 23, 13:07)
Na bet juk pagal išmatavimus neįmanoma padaryt tos karuselės smile.gif reik susitaikyt, kad jos nebus... nesu iradinga, tai gal kuri kita padės išspręst šį klausimą  mirksiukas.gif

Ačiū, kad diskutuojate su manimi 4u.gif
Aš vis dar ieškojime blush2.gif
Dar pagalvojau, kad gal galima daryti kompaktišką viryklę 50 cm pločio, šiuo metu ji turi tokią ir jai pilnai pakanka , tada tik 5 cm "išlipu" iš užduoto matmens (dar reikia sužinoti min durelių plotį, kad atsidarytų ta karuselė).

user posted image
Atsakyti
Va cia musu virtuve dabar. Labai noreciau tokio stalvirsio savo busimoje viertuveje.
Gal kas zino kur LT galima kazka panasaus uzsisakyti ir kokios kainos?
Ant stalvirsio sujungimu nera (ar nesimato), tai cia tikriausiai pagal uzsakyma gaminama ar kaip?
Virtuve

Atsakyti
QUOTE(gedrime @ 2010 08 23, 14:39)
Va cia musu virtuve dabar. Labai noreciau tokio stalvirsio savo busimoje viertuveje.
Gal kas zino kur LT galima kazka panasaus uzsisakyti ir kokios kainos?
Ant stalvirsio sujungimu nera (ar nesimato), tai cia tikriausiai pagal uzsakyma gaminama ar kaip?
Virtuve

tikrai labai grazus stalvirsis pas jus 4u.gif as pati dabar galvoju koki stalvirsi darytis. labai noriu to akmeninio ir netycia savaitgali arsenalo pardej uzmaciau granito stalvirsi bigsmile.gif pasirodo ju kaina beveik tokia kaip ir paprasto stalvirsio su granito imitacija biggrin.gif
stai cia yra stalvirsiu kainos surasytos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 08 23, 11:26)
nežinau ar tas kas gąsdino įsivaizduoja kiek sveria kombainas smile.gif
dėk bet kurį, ir 30 ir 50kg - jau daugiau nei pakankamai. Kombainai sveria 7-11 kg, todėl tikrai laikys.

Prikrautas stalčius pilnas lėkščių sveria daugiau.

ACIU 4u.gif

eisiu sverti savo kombaino biggrin.gif kad ramiau butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 08 23, 09:54)
pagaliau prisiruošiau pabraižyti Jūsų virtuvę, tik nežinau ar dar reikia...

virtuvė1
virtuvė2
virtuvė3
virtuvė4

WOW....labai gražu... smile.gif ...tik nelabai norėčiau šaldytuvo vidury virtuvės....kažkaip norėtusi jį man įkišt į kampą vietoj kriauklės.....O per savaitgalį ir aš sukūriau planelį savo virtuvės. Papaišysiu ir įdėsiu, kad pakritikuotumėt. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(geraszmogus @ 2010 08 23, 11:19)

....o kas toje didelėje spintoje....ar šaldytuvas ar dar nuo tarybinių laikų vadinama "ūkinė" ?

konfetee....ir padėkot pamiršau...AČIŪŪŪŪŪŪ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 23 rugpjūčio 2010 - 17:59
....nu va ir mano meno šedevras....Atsiprašau už tokį piešinį. Su ALNO dirbt nemoku, o ir piešt sunkiai sekas....dirbau su viena ranka, nes kita iki alkūnės gipse....

.... mano įdėja tokia.....

user posted image

user posted image

.....išdėkit ką galvojat....ar labai blogai būtų?....ačiū už bet kokią kritiką.
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2010 08 23, 20:21)

O ten tikrai tilps tipo staliukas su kėdutėm? g.gif

Dar idėja pratęst lango palangę ir padaryt kaip ir darbastalį, nes jo labai mažai g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerina @ 2010 08 19, 15:48)
Nuejau su keliais  virtuves projektukais i 'Hanak'. Dizainere dar savo keleta variantu pabraize.  bet jau kaina.. doh.gif  nuo 14 iki 17 tukstanteliu. Ir tai be technikos smile.gif Na aisku kokybe ten ju gal but ir gera. Kus uzsisakinejat baldus? 'Dalios baldai' turbut irgi panasiai kainuotu. .. g.gif

blink.gif siaubas, kažin kodėl tokia kosminė kaina vien už virtuvės padarymą be buitinės technikos g.gif Gal kas žinot, kodėl taip daug firminėse baldų gamybos vietose tokios kainos ? Kas per plokštės ten, kad jos tiek kainuoja. Ir iš kokios medžiagos būna, kad virtuvę gamina už 7 - 4 tūkstančius ar dar mažiau . Gal kas žinot, gal galit mane apšviesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 23, 20:53)
1.O ten tikrai tilps tipo staliukas su kėdutėm?  g.gif

2.Dar idėja pratęst lango palangę ir padaryt kaip ir darbastalį, nes jo labai mažai  g.gif

1. ...mažiukas arba galima ir be jo.
2. ..palangė per žemai....ne vienam lygi su spintelėm.
Atsakyti

....o kas toje didelėje spintoje....ar šaldytuvas ar dar nuo tarybinių laikų vadinama "ūkinė" ?

Šaldytuvas- o virš jo dar spintele.
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2010 08 23, 18:21)
....nu va ir mano meno šedevras....Atsiprašau už tokį piešinį. Su  ALNO dirbt nemoku, o ir piešt sunkiai sekas....dirbau su viena ranka, nes kita iki alkūnės gipse....

.... mano įdėja tokia.....

user posted image

user posted image

Man atrodo liux planelis, tik kriaukle turetu buti nelabai patogiai, kai salia iskart didele spintele (is kaires). Bet suprantu kad mazoje erdveje sudetinga viska patogiai ir kompaktiskai susidelioti mirksiukas.gif
Atsakyti