Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

turiu klausimeli....

niekur neradau, koki didziausia svori galima laikyti blum stalciuose g.gif buvau nuplanavus viename is stalciu laikyti virtuvini kombaina dalimis- bet nugazdino,kad neatlaikys stalcius g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 23, 00:16)
turiu klausimeli....

niekur neradau, koki didziausia svori galima laikyti blum stalciuose  g.gif buvau nuplanavus viename is stalciu laikyti virtuvini kombaina dalimis- bet nugazdino,kad neatlaikys stalcius  g.gif

Aciu 4u.gif

Yra 30 ir 50 kg standartiniai ir 80 kg nestandartiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 08 20, 14:22)
Ačiū labai  4u.gif
Gal galit detalizuoti matmenimis, nes nelabai suprantu, kokio dydžio bus spintelė, kur bus indaplovė ir plautuvė, o po plautuve šeimininkė norėtų stalčių, be to, ten boileriukas gal ir trukdys kargui, o apatinį stalčių galima padaryt trumpesnį dėl boileriuko .  
Dar kažkaip gaunasi arti plautuvės ir kaitlentės zonos, aš dar audžiu mintį, kad orkaitę perkelti į stalviršio lygį toje pačioje vietoje ir ieškot bandau vietos kaitlentei  g.gif

Atsiprašau, kad tik dabar prisiruošiau atsakyti...
Įkeliu patį planą, pagal langelius matosi kokie parametrai... boileriukui manau niekas netrukdys...

planas
Na o jei po plautuvę norėtų stalčių, tai mano planelis nelabai tinka, nes kampas nepanaudojamas... Beje, o kaip prieitų prie jo, jei ten būtų stalčiai? aš niekaip negaliu suprast g.gif

Papildyta:
AGFA,
pagaliau prisiruošiau pabraižyti Jūsų virtuvę, tik nežinau ar dar reikia... o šiaip buvau prisėdus braižyt 3 kartus, nu bet niekaip nesugalvoju kaip padaryt geriau... Nelabai dėkinga patalpa, ypač palangė bei atstumai iki sienos iš abiejų lango pusių... Nepatinka man tas šaldytuvas toj vietoj kur jį įkyšau, bet nesugalvojau kur kitur pastatyt, planavau ten kur stalčių blokas iš kairės nuo plautuvės, bet tada prie plautuvės priėjimas nebus labai patogus.... na jei ką, galėsiu ir taip pabandyt padaryt... na gavosi kas gavosi... komentuokit, klauskit ir t.t. 4u.gif
apkroviau aš virtuvę dar ir dėl to, kad sakėt šeimyna didelė (vadinas reik daug vietos produktų ir kitų daiktų laikymui) ir valgot Jus ne virtuvėj...

virtuvė1
virtuvė2
virtuvė3
virtuvė4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 23 rugpjūčio 2010 - 08:56
QUOTE(fukse @ 2010 08 23, 00:47)
Yra 30 ir 50 kg standartiniai ir 80 kg nestandartiniai  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

o ju kainu kazin koks skirtumas?
ir dar kaip atpazinti juos, ar tenka pasikliausti virtuvininko zodziu,kad cia yra butent tie? ir ar galima daryti stalciu blokus su skirtingais stalciais (na as turiu omeny,kad vienas blokas 50kg, kitas 80 g.gif , o gal ir viename stalciu bloke galima deti skirtingus stalcius?)
Atsakyti
[quote=AGFA,2010 08 21, 15:35]
....beldžiuos ir aš į jūsų temą....prašyti pagalbos.
Turiu bute tokią skylutę, vadinama virtuvę. Kadangi turiu didelę šeimą, tai ir daiktų nemažai. Mes virtuvėje net ne valgom, visi netelpam...stovi stalas, bet naudoju tik kaip darbastalį. Nusprendžiau persidaryt seną tarybinių laikų standartą.

Kadangi čia jūs patarimais ir įdėjom turtingos...gal galit padėti ir man pasidaryt virtuvytę jaukią, patogią, talpią.... wub.gif wub.gif

4u.gif Pas mane irgi tokia pat virtuvė: truputį pastūmėm santechniką ir į kampą dėjom šaldytuvą- tada stalviršis aplink 3 sienas, tai prie vienos sienos kaip ir stalas gavosi.
Galit pasižiūrėti. ...ir aš viršuje padariau aukštas siauras spinteles - man gražu - tik gartraukis virš dujines pakeltas pagal normą - tai sudarko truputį- manau virš elektrinės jo taip aukštai nereikia kelt- tuomet gražiau žiūretusi. o dujinė dvivietė - taip taupau darbastalį - o orkaitę imontuota kartu su mikrobangų funkcija- irgi tauposi vieta
dedu nuoroda i albuma:

http://www.supermama...?...i&img=35242

http://www.supermama...?...i&img=32632

http://www.supermama...?...i&img=32630
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geraszmogus: 23 rugpjūčio 2010 - 10:21
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 23, 10:26)
Aciu  4u.gif

o ju kainu kazin koks skirtumas?
ir dar kaip atpazinti juos, ar tenka pasikliausti virtuvininko zodziu,kad cia yra butent tie? ir ar galima daryti stalciu blokus su skirtingais stalciais (na as turiu omeny,kad vienas blokas 50kg, kitas 80  g.gif , o gal ir viename stalciu bloke galima deti skirtingus stalcius?)

nežinau ar tas kas gąsdino įsivaizduoja kiek sveria kombainas smile.gif
dėk bet kurį, ir 30 ir 50kg - jau daugiau nei pakankamai. Kombainai sveria 7-11 kg, todėl tikrai laikys.

Prikrautas stalčius pilnas lėkščių sveria daugiau.
Atsakyti
nu va kaip grazu tos siauros spinteles biggrin.gif kokio plocio jos pas jus?
user posted image
Atsakyti
[quote=vassara,2010 08 23, 11:27]nu va kaip grazu tos siauros spinteles  biggrin.gif kokio plocio jos pas jus?
[ 4u.gif dabar negaliu pamatuot- man atrodo pagal apatines- tik per puse. g.gif tada simetrija išlieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geraszmogus: 23 rugpjūčio 2010 - 11:09
QUOTE(konfetee @ 2010 08 23, 09:54)
Atsiprašau, kad tik dabar prisiruošiau atsakyti...
Įkeliu patį planą, pagal langelius matosi kokie parametrai... boileriukui manau niekas netrukdys...

Na o jei po plautuvę norėtų stalčių, tai mano planelis nelabai tinka, nes kampas nepanaudojamas... Beje, o kaip prieitų prie jo, jei ten būtų stalčiai? aš niekaip negaliu suprast  g.gif

Ačiū už planelį 4u.gif
Jei po plautuve darytų stalčius, tai priėjimas prie kampinės spintelės būtų iš dešinės pusės, taip dabar pas ją yra, tik kampinėj spintelėj yra lentynos, o ji norėtų pusinės karuselės, tai tie du kargai, kur jūs papaišėt iš viryklės abiejų pusių persikelia į kairę pusę ir vietoj jų daromos durelės karuselei , bet nežinau kokia mažiausia spintelė turi būti , kad įdėt dureles tam karuselei blush2.gif Pažiūrėjau Brasoj, tai pusinė karuselė yra 690, o spintelės matmenys 740, vadinas durelės turėtų būti 370, vat šito tikslaus minimalaus matmens ir nežinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 23 rugpjūčio 2010 - 11:13
QUOTE(fukse @ 2010 08 23, 12:06)
Ačiū už planelį  4u.gif
Jei po plautuve darytų stalčius, tai priėjimas prie kampinės spintelės būtų iš dešinės pusės, taip dabar pas ją yra, tik kampinėj spintelėj yra lentynos, o ji norėtų pusinės karuselės, tai tie du kargai, kur jūs papaišėt iš viryklės abiejų pusių persikelia į kairę pusę ir vietoj jų daromos durelės kargui , bet nežinau kokia mažiausia spintelė turi būti , kad įdėt dureles tam kargui  blush2.gif Pažiūrėjau Brasoj, tai pusinė karuselė yra 690, o spintelės matmenys 740, vadinas durelės turėtų būti 370, vat šito tikslaus minimalaus matmens ir nežinau  ax.gif

O ar ji įsitikinusi, kad jai reikia tos karuselės? nes daug merginų čia rašo, jog labai nepasiteisino...
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 08 23, 12:12)
O ar ji įsitikinusi, kad jai reikia tos karuselės? nes daug merginų čia rašo, jog labai nepasiteisino...

Biskutį susimakalavau praeitam poste tarp kargo ir karuselės, bet jūs supratot blush2.gif
Tai va, tame ir esmė, kad ji dabar turi lentynas, tad vietoj jų nori karuselės, aš jai siūliau į tą kampą perkelti boileriuką ir psio, ale ana "noriu karuselės" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 08 23, 12:15)
Biskutį susimakalavau praeitam poste tarp kargo ir karuselės, bet jūs supratot  blush2.gif
Tai va, tame ir esmė, kad ji dabar turi lentynas, tad vietoj jų nori karuselės, aš jai siūliau į tą kampą perkelti boileriuką ir psio, ale ana "noriu karuselės"  biggrin.gif

Na bet juk pagal išmatavimus neįmanoma padaryt tos karuselės smile.gif reik susitaikyt, kad jos nebus... nesu iradinga, tai gal kuri kita padės išspręst šį klausimą mirksiukas.gif
Atsakyti