Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

QUOTE(gedrime @ 2010 08 25, 02:47)

Fedoska, supratau del stalo. O kiek kvadratu jusu virtuve? As labai norejau bariuko, bet nesugalvoju kaip ir kur ji imontuoti.... Musu virtuve 12kv.m. Na kai susidraugausiu su ALNO ikelsiu savo vizijas, gal kas tures geresniu ideju uz mane ir pagelbes...

O pas jus bendra su svetaine ar ne? Butu idomu paziuret smile.gif O kvadraturos nepasakysiu, netiksliai i ilgi ismatavau biski, bet ten langas iki zemes, tai vistiek nieko nepastatysi
Atsakyti
O kaip jums toks kampo panaudojimo variantas? Magic corner Aš apie tokį galvoju, man tvirčiau negu karuselės atrodo, tik kažkodėl niekas čia tokio nesat dėję g.gif Gal nebegamina tokio?
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 08 25, 08:45)
O kaip jums toks kampo panaudojimo variantas? Magic corner Aš apie tokį galvoju, man tvirčiau negu karuselės atrodo, tik kažkodėl niekas čia tokio nesat dėję g.gif Gal nebegamina tokio?

kaina gera
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 08 25, 07:50)
kaina gera

tai kad karuselė ar kampiniai stalčiai ne ką pigiau schmoll.gif Čia gal kampo erdvė geriau išsinaudoja, galvoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naughty Lady: 25 rugpjūčio 2010 - 07:58
QUOTE(1000inis @ 2010 08 24, 23:06)
ne , ne ipaprastu, o butent, kurie laiko 30 kg; suabejojus net atsidariau paprasta ir ta sunku- ten begiai platesni; o paprasti irgi daug laiko, bet i tuos prideta sunkesni daiktai nei viso servizo indai, kaip lenvuose 4u.gif  mes, zinodami, kad ten laikysim sunkesnius daiktus prasem, kad atlaikytu, tai ir dejo kitus begius (ar kaip ten juos pavadinti) biggrin.gif

Bet kaip įdomiai g.gif Tai kodėl meistrelis neapšvietė apie tokį dalyką,gi žino,kad laikomi tarkim puodai stalčiuj ir bendroj sumoj vistiek jie nemažai sveria. Vienžo laikui bėgant kaip suprantu,turėtų neatlaikyt paprastas unsure.gif

Šį pranešimą redagavo Alekto: 25 rugpjūčio 2010 - 08:00
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 08 25, 08:58)
tai kad karuselė ar kampiniai stalčiai ne ką pigiau schmoll.gif  Čia gal kampo erdvė geriau išsinaudoja, galvoju g.gif

Jo, tikrai. Nepastebejau is karto. O norint pigiau aisku nieks nieko gero nepasiulys doh.gif Man brangu uz viena spintele tukstantis
Atsakyti
fedoska,
čia Jums smile.gif
padariau su bariuku, pastačiau ten tą spintą su mikrobange (tiesa, nežinau kiek tai praktiška blush2.gif ), nes šaldytuvas atrodo vienišas... gartraukį padariau neįmontuojamą, nes negražiai gaunnasi spintelės užbaigimas.... ir man rodos tokio tipo geriau atrodytų, nes pas Jus lubos aukštos...
virtuvė
virtuvė2

O čia pašalinau bariuką, nežinau ar jo reikia jei norit tik atskirti zonas... Juk jei graži tvarkinga virtuvė, tai nebūtina atskirti... o be to, iš svetainės nesimatys nei kaitlentės, nei gartraukio... na įdedu šiaip pasižiūrėt...
virtuvė3

Beje, kaip matot, padariau virtuvę U formos, bet čia tik tam, kad darbastalis būtų didesnis... na bet ten jau manau ne tiek svarbu...
Dar rašėt, kad norėtukėt vien stalčių, bet dėl to, kad gaunasi kampinės spintelės, tai gaunasi paprastos spintelės... na nebent Jus darytumėte tokį variantą kaip kad prieš porą puslapių rodė - kampinius stalčius...
Atsakyti
Aš kaip supratau, fedoskos virtuvėje tas didysis langas vitrininis g.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 08 25, 09:17)
fedoska,
čia Jums smile.gif

GERAS, VAIZDAS AISKEJA thumbup.gif Aciu 4u.gif Ir dar, as vista, jums nepasakiau - desinej langas iki zemes, tai netinka ten darbastalio pratesimas, o kur prie kriaukles langas - jis siauras, na gal apie 20cm aukscio ir virs jo isivaizdavau spinteles. Mikrobanges visai neturesim, bandysim suktis su orkaite, o jos noriu aukstai (daznai gaminu, atsibodo tupet doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 08 25, 09:32)
GERAS, VAIZDAS AISKEJA  thumbup.gif  Aciu  4u.gif  Ir dar, as vista, jums nepasakiau - desinej langas iki zemes, tai netinka ten darbastalio pratesimas, o kur prie kriaukles langas - jis siauras, na gal apie 20cm aukscio ir virs jo isivaizdavau spinteles. Mikrobanges visai neturesim, bandysim suktis su orkaite, o jos noriu aukstai (daznai gaminu, atsibodo tupet  doh.gif )

Tai visai neatitinka biggrin.gif:D:D Na nieko, bandysim koreguot...

Aij, beje, o tai tas langas kokiam aukštyje virš stalviršio? ir nejau tik 20 cm siaura juostelė? O ten kampiniai du langai iki žemės ar tik dešinysis? ir ar tas kairysis tada toks pats siauras kaip ir virš plautuvės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 25 rugpjūčio 2010 - 08:39
QUOTE(konfetee @ 2010 08 25, 09:35)
Tai visai neatitinka biggrin.gif:D:D Na nieko, bandysim koreguot...

Aij, beje, o tai tas langas kokiam aukštyje virš stalviršio? ir nejau tik 20 cm siaura juostelė? O ten kampiniai du langai iki žemės ar tik dešinysis? ir ar tas kairysis tada toks pats siauras kaip ir virš plautuvės?

Na, architektas suplanavo taip - spinteles, tada tas siauras langas, ir vel spinteles. Mes ir patikejom, kad bus gerai doh.gif Tfu, ne 20, o 50 aukstis. O iki zemes tik desinysis, bet jis prie pat sienos, ten jau nieko neikisi. Siauras tik vienas, virs plautuves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fedoska: 25 rugpjūčio 2010 - 08:51
Fedoska, na ar dabar maždaug šitaip? dėl baro, tai nu nežinauų, netelpa jis man... na tilpt tai telpa, bet tada jau visai ten minimaliai vietos...
virtuvė

beje, netyčia gavosi dvi orkaitės... visai žiopla pasidariau... tai vietoj tos kur po kaitlentę, galima stalčiukus daryt...
Atsakyti