Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

QUOTE(konfetee @ 2010 08 25, 10:14)
Fedoska, na ar dabar maždaug šitaip? dėl baro, tai nu nežinauų, netelpa jis man... na tilpt tai telpa, bet tada jau visai ten minimaliai vietos...
virtuvė

Aha, sitaip 4u.gif Tik vat del vietos tai teisybe sakot - mazai labai jos. O jeigu is baro vidines puses padaryt darbastali, ar imanoma kazi butu g.gif Bet tada sakdytuvas trukdys, ir spinteles neatsidarys doh.gif Nes as vistiek noriu to baro, atsiribot biski, bardaka paslept (kokia ten tvarka su pametinukais smile.gif ). O gartraukis neimontuojamas niekaip?
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 08 25, 10:20)
Aha, sitaip  4u.gif Tik vat del vietos tai teisybe sakot - mazai labai jos. O jeigu is baro vidines puses padaryt darbastali, ar imanoma kazi butu  g.gif Bet tada sakdytuvas trukdys, ir spinteles neatsidarys  doh.gif Nes as vistiek noriu to baro, atsiribot biski, bardaka paslept (kokia ten tvarka su pametinukais  smile.gif ). O gartraukis neimontuojamas niekaip?

A, tai Jus norit, kad būtų neįmontuojamas?
Na pabandysiu aš tą bariuką įkyšt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 08 25, 10:25)
A, tai Jus norit, kad būtų neįmontuojamas?
Na pabandysiu aš tą bariuką įkyšt smile.gif

Jo, noreciau neimontuojamo.
Atsakyti
fedoska,
virtuvė

Gal ir nieko visai gavosi su bariuku....
pakomentuosiu pati truputuką...
1) bijau, kad dėl gartraukio spintelė pačiam kampe neatsidarys arba labai sunkiai, reiks gal kokio mažiuko gartraukio;
2) ten kur pakabinau paveikslą, tai galvojau kabint spintelę, na bet jinai ten visai nesižiūri... o kai labai tuščia, tai irgi visai nesižiūri. tai pamaniau, kad ir realiai visai neblogai žiūrėtųsį paveikslas arba didelė puokštė vazoje... bet čia jau smulkmenos smile.gif
3) šalia kairiosios kėdutės padaryta spintelė atsidarinėtų iš tos pusės kur durys, bet manau, kad nebūtų problema smile.gif gal net geriau turėt ir tokią spintelę... šiaip po stalviršiu kur tas bariukas, tai spintalės manau turėtų būti 40-45 cm gylio, kad dar ir kojom būtų patogu... taip kad nors ir faina būtų daugiau stalčių turėt, bet nežinau ar apsimoka juos ten daryt... todėl padariau šiek tiek didesnius stalčius po kaitlentę...
4) na ir vėlgi, mažoka vietos aplink kaitlentę ir ji pakankamai arti plautuvės... na bet jei nėra kitos išeities, tai matyt teks taip ir daryt...

O šiaip, norėjau paklaust, ar jau turit nusipirkę šaldytuvą? jei ne, tai gal galima būtų apgalvot tokį variantą,kad montuot šaldytuvą po stalviršiu? gal ir nelabai patogu, bet vaizdas manau geresnis būtų, tik įtariu reikėtų kokių dviejų...
na o šiaip, manau reikia rinktis - ar grožis, ar patogumas, nes kartais grožis su patogumu prasilenkia nepriklausomai nuo mūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 08 25, 10:49)
fedoska,
virtuvė

Gal ir nieko visai gavosi su bariuku....
pakomentuosiu pati truputuką...
1) bijau, kad dėl gartraukio spintelė pačiam kampe neatsidarys arba labai sunkiai, reiks gal kokio mažiuko gartraukio;
2) ten kur pakabinau paveikslą, tai galvojau kabint spintelę, na bet jinai ten visai nesižiūri... o kai labai tuščia, tai irgi visai nesižiūri. tai pamaniau, kad ir realiai visai neblogai žiūrėtųsį paveikslas arba didelė puokštė vazoje... bet čia jau smulkmenos smile.gif
3) šalia kairiosios kėdutės padaryta spintelė atsidarinėtų iš tos pusės kur durys, bet manau, kad nebūtų problema smile.gif gal net geriau turėt ir tokią spintelę... šiaip po stalviršiu kur tas bariukas, tai spintalės manau turėtų būti 40-45 cm gylio, kad dar ir kojom būtų patogu... taip kad nors ir faina būtų daugiau stalčių turėt, bet nežinau ar apsimoka juos ten daryt... todėl padariau šiek tiek didesnius stalčius po kaitlentę...
4) na ir vėlgi, mažoka vietos aplink kaitlentę ir ji pakankamai arti plautuvės... na bet jei nėra kitos išeities, tai matyt teks taip ir daryt...

O šiaip, norėjau paklaust, ar jau turit nusipirkę šaldytuvą? jei ne, tai gal galima būtų apgalvot tokį variantą,kad montuot šaldytuvą po stalviršiu? gal ir nelabai patogu, bet vaizdas manau geresnis būtų, tik įtariu reikėtų kokių dviejų...
na o šiaip, manau reikia rinktis - ar grožis, ar patogumas, nes kartais grožis su patogumu prasilenkia nepriklausomai nuo mūsų smile.gif

Nu man tai atrodo labai graziai biggrin.gif Bet kaip mazai darbastalio lieka doh.gif Kai gyvai ziuri, neatrodo taip mazai ten vietos. Ziurekit, o jei tada ta spinta su orkaite det prie saldytuvo, o anoj pusej deliot kas liko, vistiek nebus daugiau vietos darbastaliui g.gif Gal dadet dar viena nedidele spintele link vitrininio, kokia siauresne g.gif O del baro - ji be sedejimo vietu galima daryt, uzteks stalo - gal tada bara galima siauresni, daugiau vietos liks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fedoska: 25 rugpjūčio 2010 - 10:05
fedoska, man labai gražu ir labai patinka thumbup.gif Pas save tokiu atveju baro nedaryčiau, bet čia tik mano nuomonė.

Klausimas: kaip planuoji išspręsti spintelių kampą? Karuselė?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 08 24, 16:26)
Kažkurioje temoje apie virtuves buvo labai gerai paaiškinta,kodėl taip kaina skiriasi rolleyes.gif  Tarkim "firminėj" parduotuvėj jūsų virtuvę gamina komanda (na tarkim 6 žmonės),kuriems reik algas sumokėt.Kaip antai "garažinis" dirba vienas ir algą ima tik sau.Tarkim paprastas meistrelis sau už darbą pasiims 800 lt (visa kita medžiagos),o didelėj įmonėj po tuos 800lt jūs turit sumokėt 6 asmenims.
Paprasta čia matematika.

Tačiau yra visokių niuansų. Mes darėmės virtuvę mažoj įmonėlėj,dirba dviese jie.Ir iš tikro nusivyliau unsure.gif  Medžiagos kokybiškos,tačiau viskas atlikta be jokio kruopštumo. Daug kur viduj spintelių tarpai nesueina. Plius Blum mechanizmų jis man nesureguliavo.Parodė kur ten reik pasukinėt ir tipo pati reguliuokis g.gif Nu ir vargstu su ne vienodai atsidarančiom durelėm doh.gif Žinau,kad jis turėjo grįžt iš atostogų jau.Skambinsiu ir prašysiu viską reguliuot. Kažkodėl manau,kad didelėje įmonėje turėtų tiek problemų nekilt ax.gif

Ačiū, viskas logiška ir suprantama 4u.gif . Manau teks vistiek rinktis nedidelę firmelę , nes neturiu iš kur mokėti dideliom ir brangiom firmom blush2.gif Tik kur tokią prieinamom kainom ir gerai darančia man rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 08 25, 11:03)
Nu man tai atrodo labai graziai  biggrin.gif  Bet kaip mazai darbastalio lieka  doh.gif  Kai gyvai ziuri, neatrodo taip mazai ten vietos.  Ziurekit, o jei tada ta spinta su orkaite det prie saldytuvo, o anoj pusej deliot kas liko, vistiek nebus daugiau vietos darbastaliui  g.gif Gal dadet dar viena nedidele spintele link vitrininio, kokia siauresne  g.gif  O del baro - ji be sedejimo vietu galima daryt, uzteks stalo - gal tada bara galima siauresni, daugiau vietos liks

teoriskai paskutinis vaizdas geras, bet praktiskai labai sukistas; kiek suprantu dar stalas prie lango bus? tai is saliono vaizdas man butu doh.gif as rinkciausi be baro paskutini varianta, o atskirti dvi erdves galima vazonai geliu, sirmeliu, akmenu gabalais ir pan (minetiuromis) neaisku kokie plotai, jei salionas didelis- vietoj norimo baro statykite stala ovalu, staciakampi- taip atsiskirs dvi zonos; jei erdves nedideles, sofa atskirs 4u.gif
o pas jus jau isvedzioti ivadai?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 25, 12:01)
fedoska, man labai gražu ir labai patinka  thumbup.gif Pas save tokiu atveju baro nedaryčiau, bet čia tik mano nuomonė.

Klausimas: kaip planuoji išspręsti spintelių kampą? Karuselė?

Nezinau, ka daryt su kampu. Nepatinka man karusele. Kampiniai stalciai grazu, bet turbut ju valymas ne is paprasciausiu smile.gif Kodel niekam nepatinka baras? As ji naudociau kaip darbastali,, nes mes visada dviese gaminam, mazoka butu to pries langa.
Papildyta:
QUOTE(1000inis @ 2010 08 25, 12:43)
teoriskai paskutinis vaizdas geras, bet praktiskai labai sukistas; kiek suprantu dar stalas prie lango bus? tai is saliono vaizdas man butu  doh.gif  as rinkciausi be baro paskutini varianta, o atskirti dvi erdves galima vazonai geliu, sirmeliu, akmenu gabalais ir pan (minetiuromis) neaisku kokie plotai, jei salionas didelis- vietoj norimo baro statykite stala ovalu, staciakampi- taip atsiskirs dvi zonos; jei erdves nedideles, sofa atskirs  4u.gif
o pas jus jau isvedzioti ivadai?
4u.gif

Ivadai yra, bet dar galima koreguot. O stalas bus labiau i salono puse, uz baro, prie kito vitrininio lango, kurio cia nesimato. Siaip pats salonas ilgas, tai del to stalo maziausiai problemu. Sirmeles, vazonai ir pan. atkrenta, reikia kazko stacionaraus, vaiku pilni namai bus biggrin.gif Baro gal neisgriaus biggrin.gif Jau minejau, kad baras man reikalingas kaip darbastalis, nes jo labai mazai lieka.
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 08 25, 13:10)
Nezinau, ka daryt su kampu. Nepatinka man karusele. Kampiniai stalciai grazu, bet turbut ju valymas ne is paprasciausiu  smile.gif Kodel niekam nepatinka baras? As ji naudociau kaip darbastali,, nes mes visada dviese gaminam, mazoka butu to pries langa.

Va va , tas kampas ir man neišsisprendžia biggrin.gif

Tas paskutinis variantas man visai šaunus, tik gal aš nenorėčiau kaitlentės taip arti šaldytuvo g.gif
Aš už barą, nes labai gražiai atskiria erdves, o ir ta nišelė prie paveikslo ilgai nebus tuščia, juk tai baras smile.gif

Kadangi barą naudosit kaip darbastalį, tai darbo zonos manau, kad pakaks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 08 25, 13:18)
Va va , tas kampas ir man neišsisprendžia  biggrin.gif

Tas paskutinis variantas man visai šaunus, tik gal aš nenorėčiau kaitlentės taip arti šaldytuvo  g.gif
Aš už barą, nes labai gražiai atskiria erdves, o ir ta nišelė prie paveikslo ilgai nebus tuščia, juk tai baras  smile.gif

Kadangi barą naudosit kaip darbastalį, tai darbo zonos manau, kad pakaks  mirksiukas.gif

Na taip, kaitlente prie saldytuvo, taskysis. Bet man rodos ten yra tarpelis g.gif Nebent prie lango det kaitlente, bet tada bus prie plautuves doh.gif
Atsakyti
Žinokit jau nebeturiu minčių...
http://public.fotki....s/fedoska6.html
slaptažodis: planas

O šiaip aš vardan darbastalio atsisakyčiau spintos su orkaite ir montuočiau ją po kaitlente...
Atsakyti