Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

QUOTE(gedrime @ 2010 08 25, 12:00)
O man su bariuku (kur paveikslas buvo) super... Na bet tikriausiai tiek nuomoniu ir variantu kad galva apsisuko...#

Konfetee, O gal galetumete i  mano virtuve paziureti, patarti. Jus cia tiek siuniu ideju turite...

As siandien dar viena varianta susikuriau, nu bet niekaip neissaugau as ALNO! Kai padarau save, on desktop, issiseivina, o kai noriu atidaryti , fine not found...  doh.gif  O gal galeciau as jum i emeila prisegti world'o dokumenta, ten viskas issaugota.  4u.gif

Ir dar, man patinka pakabinamos spinteles, kur atsidaro susilenkdamos i virsu, bet as neradau niekaip kaip padaryti... Ir bariuko neradau, buvau radus, istryniau, o paskui jei nori nusisauk, nerandu ir tiek  doh.gif  doh.gif

Ir dar, kaip galima keisti atskiru spinteliu spalva, as noreciau derinti apatines tamsaus medzio, o Tall units ir pakabinamas, baltas; arba atvirksciai
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 08 25, 14:05)
po kriauklę... o toliau mama laiko visokius sloikus, bulves...
O aš tai kraunu popierių ir tarą... tik pas mane atvirkštinis (veidrodinis variantas)
Papildyta:
Nėra už ką... bet tikrai tokia sudėtinga patalpa... atrodo tokia didelė, galimą būtų tiek prigalvot... bet kai pradedi galvot, tada supranti, kad neviskas taip paprasta

Apie toki kampo varianta mes pirma ir galvojom, bet kaip prisiziurejau visokiu krutu kampu internete, tai ir susibalamutijau doh.gif

Jo, duociau i dantis architektui dabar, juk galejo paprotint neismanancius. Erdves pakankamai, o i ja sudet nieko neina doh.gif
Atsakyti
gedrime,
manau, kad galėsiu Jums padėt...
dėl perlenkiamų durelių, tai jos būna berods nuo 78 cm aukščio, todėl gal ir nerandat, nes pasirenkat 65 cm.
dėl to, kad neišsisaugo, tai Jus tiesiog atidarinėkite iš naujo pačią alno programėlę, o jau per PLANNING -> OPEN bandykite ieškoti kur išsisaugojot, tikrai viskas pas Jus bus ten normaliai.
dėl spalvų, tai pvz paliekat apatines spinteles vienos spalvos, o paspaudus ant viršutinės spintelės spaudžiat apačioj tokį migtuką FRONT COLOUR 2. Viską darot 3D. Antrą spalvą renkates ten kur ir pirmą rinkotes, tiesiog yra dešinėj ten front colour1 ir front colour 2 smile.gif tikiuosi padėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 25 rugpjūčio 2010 - 13:11
QUOTE(gedrime @ 2010 08 25, 14:00)
Ir dar, man patinka pakabinamos spinteles, kur atsidaro susilenkdamos i virsu, bet as neradau niekaip kaip padaryti... Ir bariuko neradau, buvau radus, istryniau, o paskui jei nori nusisauk, nerandu ir tiek  doh.gif  doh.gif

Čia šitas Blum Aventos user posted image

Aš tai pirmiausia perėjau per visą biblioteką ir ant popieriaus lapelio susirašiau kur yra man reikiamos spintelės, o tada jau dėliojau ax.gif
Šitaip pakeliamos spintelės yra Wall Units--> Level6 prie 90, 80, 60 pločio spintelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrime @ 2010 08 25, 14:00)
Ir dar, man patinka pakabinamos spinteles, kur atsidaro susilenkdamos i virsu, bet as neradau niekaip kaip padaryti...

Šitos durelės idealios natūroj thumbup.gif Viršuj visas darėm tokias.Patikėkit,nepasigailėjau ax.gif Tik Blum mechanizmas į jas kainuoja 300lt (kitur ima ir 350lt).
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 08 25, 14:08)
Apie toki kampo varianta mes pirma ir galvojom, bet kaip prisiziurejau visokiu krutu kampu internete, tai ir susibalamutijau  doh.gif

Jo, duociau i dantis architektui dabar, juk galejo paprotint neismanancius. Erdves pakankamai, o i ja sudet nieko neina  doh.gif

Va būtent, nereikia žiūrėt į tuos visus krutus jei jie Jums netinka... mirksiukas.gif
O architektas tai tikrai galėjo perspėt, kad tokią patalpą įrenginėjant bus sunkumų...
Atsakyti
Aciu 4u.gif

Pagaliau atsidariau! Bet vat, as vel sus savo klausimais, kaip issaugoti nuotrauka (nuotraukos formatu) kad ikelti i forumuka?
Atsakyti
QUOTE(gedrime @ 2010 08 25, 14:15)
Aciu  4u.gif

Pagaliau atsidariau! Bet vat, as vel sus savo klausimais, kaip issaugoti nuotrauka (nuotraukos formatu) kad ikelti i forumuka?

Kaip jau rašiau, aš spaudžiu ctrl+c , tada atsidarau Paint'ą ir ten nupeistinu, ten pat galima ir apkirpti, tada spaudžiu Save as ir apačioje langelyje pasirenku JPEG formatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrime @ 2010 08 25, 14:15)
Aciu  4u.gif

nežinau kaip teisingai daryt, bet aš kai žiūriu per FULLSCREEN, tai spaudžiu ant klaviatūros PrintScreen mygtuką, tada įdedu į paintą. išsaugodama pasirenkų vietoj nurodomo PNG formato JPG formatą. Nors šiaip tinka ir toks, ir toks, keliant pvz. per fotki.com

Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 08 25, 14:13)
Šitos durelės idealios natūroj thumbup.gif Viršuj visas darėm tokias.Patikėkit,nepasigailėjau ax.gif Tik Blum mechanizmas į jas kainuoja 300lt (kitur ima ir 350lt).

300 vienai spintelei?
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 08 25, 14:20)
300 vienai spintelei?

Taip 4u.gif
Bet aš iki šiol neatsidžiaugiu tom durelėm, geriau pataupyti ant kitko, negu ant mechanizmų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 25 rugpjūčio 2010 - 13:21
QUOTE(fedoska @ 2010 08 25, 14:20)
300 vienai spintelei?

Jau matau atsakė biggrin.gif Taip,vienai.
Atsakyti