Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

QUOTE(lioliuke @ 2010 07 23, 17:55)
darbastalio mazoka ar neina kriaukles deti prie saldytuvo?
ir tos lentyneles virsuje g.gif ... virtuvyte ne per didziausia tai vietoj lentynu geriau daryciau spinteles retai naudojamiems daktams padeti.

Tai va kad problematiskas isplanavimas tos musu virtuvytes... Niekaip kriaukles nepastumsim.. schmoll.gif O tos lentyneles tai geriausia ka galejom sugalvoti... Nes lubos aukstos spinteliu iki lubu daryt neiseina... O ir taip brangios. Ir taip jau is visu remu islipom ax.gif O saldytuvas, gartraukis, lentynos ir ''remai'' bus aliuminio spalvos. Pacios spinteles granito splavos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif
Pas mus nauja vituvė jau turėtų stovėti kitą savaitę, tik dar niekaip neduoda ramybės sakyčiau tokia svarbi smulkmena- staljuostė, tikrai žinau kad nedėsiu schmoll.gif plačios, tad pasirinkimas būtų iš šių variantų:
1. siaura staljuostė, bet man ji neatrodo pakankamai siaura doh.gif , bet turi gumeles,
2. silikonavimas kampų, nes ant sienos klijuojasi plokštė, tai turėtų gražiai susileisti , bet gal tai gražu tik pražioje, bet nepraktiška ir dar kriauklė netoli neįmontuojamo šaldytuvo, tai ten silikonuoti neišeina, negadinsi juk šaldytuvo
3.ir trečias variantas cia surastas- dėti išorini metalinį kampuką, kuris naudojamas klijuojant plyteles- jis siaurutis, tik 1.5cm, bet aišku neturi gumelių ir nebus jau taip sandaru.
Labai prašau patarti, gal jau kas irgi spręndėt ar sprendžiant šią situacija ir kokį sprendimą priėmėt ir ar pasiteisino smile.gif
Ir dar pasidalinkite patirtimi- ar apsimoka pirkti praustuvą kriauklei su dušu, na tokį kur žarna išsitraukia, ar naudojate idaplovei praplauti ir pan.

Labai laukiu jūsų nuomonių ir patarimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaBal @ 2010 07 20, 13:59)
Labukas visiems!  4u.gif
na, pagaliau ir mano eile atejo... laikas daryti virtuve, isbandziau kruvas programu, modeliu ir t.t. (su Jusu visu patarimais, nuorodomis ir t.t. - ACIU visiems  thumbup.gif  4u.gif - atrodo, perskaiciau net 2006 m ir senesnes temas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ), tai dabar jau rodau savo virtuvele ir laukiu komentaru...  blush2.gif  :
user posted image
tiesa, dar klausimas butu - o ar galima indaplove deti po orkaite???? man ji laaabai ten tiktu.... nes niekur kitur netelpa...  g.gif tada mikrobange deciau salia saldytuvo....  ax.gif

O su kokia programele projektuota?
Atsakyti
Sveiki,

norėčiau jūsų pagalbos smile.gif naujai isrengiame virtuve ka galetumete patarti del virtuvinio?

user posted image

kaip suprojektuoti virtuvini, kadangi virtuve nedidele?
Atsakyti
QUOTE(oracle @ 2010 07 24, 16:07)
O su kokia programele projektuota?

ALNO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurut933 @ 2010 07 24, 17:44)
Sveiki,

norėčiau jūsų pagalbos  smile.gif  naujai isrengiame virtuve ka galetumete patarti del virtuvinio?

kaip suprojektuoti virtuvini, kadangi virtuve nedidele?

Pabraižiau čia truputuką:

My Webpage

My Webpage

My Webpage

Atsakyti
QUOTE(rds @ 2010 07 19, 10:31)
as sita naudojau, gal yra kokiu kitokiu dar
http://download.cnet...4-10648889.html

Sveiki, gal galetumet pasakyt, kaip shitoj programelej pakeisti dureliu vyriu pozicija, nes man visos spinteles daros ish kaires i deshine, jei net naudoju dvidures spinteles?? Achiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2010 07 25, 21:18)
Sveiki, gal galetumet pasakyt, kaip shitoj programelej pakeisti dureliu vyriu pozicija, nes man visos spinteles daros ish kaires i deshine, jei net naudoju dvidures spinteles?? Achiu  4u.gif

Jei netgi dvidurių spintelių rankenėlių pozicija į vieną pusę, tai vadinasi Jus negerai pasirinkot, galima visokias rinktis. o šiaip jei norit pakeist, tai kaip paspaudi 3D yra toks mygtukas apačioj prieš front colour 1 ir front colour 2. na tikiuosi suprantamai paaiškinau
Atsakyti
QUOTE(Jolitak @ 2010 07 24, 10:56)
Sveikutės,  4u.gif
Pas mus nauja vituvė jau turėtų stovėti kitą savaitę, tik dar niekaip neduoda ramybės sakyčiau tokia svarbi smulkmena- staljuostė, tikrai žinau kad nedėsiu schmoll.gif  plačios, tad pasirinkimas būtų iš šių variantų:
1. siaura staljuostė, bet man ji neatrodo pakankamai siaura doh.gif , bet turi gumeles,
2. silikonavimas kampų, nes ant sienos klijuojasi plokštė, tai turėtų gražiai susileisti , bet gal tai gražu tik pražioje, bet nepraktiška ir dar kriauklė netoli neįmontuojamo šaldytuvo, tai ten silikonuoti neišeina, negadinsi juk šaldytuvo
3.ir trečias variantas cia surastas- dėti išorini metalinį kampuką, kuris naudojamas klijuojant plyteles- jis siaurutis, tik 1.5cm, bet aišku neturi gumelių ir nebus jau taip sandaru.
Labai prašau patarti, gal jau kas irgi spręndėt ar sprendžiant šią situacija ir kokį sprendimą priėmėt ir ar pasiteisino smile.gif
Ir dar pasidalinkite patirtimi- ar apsimoka pirkti praustuvą kriauklei su dušu, na tokį kur žarna išsitraukia, ar naudojate idaplovei praplauti ir pan.

Labai laukiu jūsų nuomonių ir patarimu. smile.gif

Ech, nesulaukiau patarimų verysad.gif
Niekas nesudidūrėt su šia "problema"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 07 25, 19:31)
Jei netgi dvidurių spintelių rankenėlių pozicija į vieną pusę, tai vadinasi Jus negerai pasirinkot, galima visokias rinktis. o šiaip jei norit pakeist, tai kaip paspaudi 3D yra toks mygtukas apačioj prieš front colour 1 ir front colour 2. na tikiuosi suprantamai paaiškinau

Mh.... Nugi pasikeichia man man pats dureliu tipas, bet kaip ir sakiau pirmiau, kad ir kaip bekeischiau spinteles, ju visos dureles man visos jos ziuri i viena puse....
Atsakyti
QUOTE(Jolitak @ 2010 07 25, 22:41)
Ech, nesulaukiau patarimų  verysad.gif
Niekas nesudidūrėt su šia "problema"? g.gif

ash tai rinkciausi antra varianta, su silikonu. bet reiktu pasirinkti kuo maziau ishsiskirianti spalva nuo pavirshiu smile.gif kad nebutu, kaip atskiras elementas. Kas del shalia kriaukles stovincio shaldytuvo, nejaugi shalia jo detusi tas metalinis plyteliu kampukas? schmoll.gif bet jeigu vis tiek linksti prie to kampuko tada galima priesh ji dedant apacia patepti silikonu, kad jis uzsandarintu visus plyshius ir butu sandaru smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 07 26, 02:55)
ash tai rinkciausi antra varianta, su silikonu. bet reiktu pasirinkti kuo maziau ishsiskirianti spalva nuo pavirshiu smile.gif kad nebutu, kaip atskiras elementas. Kas del shalia kriaukles stovincio shaldytuvo, nejaugi shalia jo detusi tas metalinis plyteliu kampukas?  schmoll.gif  bet jeigu vis tiek linksti prie to kampuko tada galima priesh ji dedant apacia patepti silikonu, kad jis uzsandarintu visus plyshius ir butu sandaru smile.gif)

O aš kaip tik nesirinkčiau silikono. Nemanau, kad pavyks idealiai lygiai padaryt, o ir laikui bėgant silikonas pakeis spalvą. Bent jau prie plautuvės ir kaitlentės (nuo dažnesnio šveitimo ir šiaip drėgmės). Aš tai nematau nieko blogo tame, kad uždedama speciali staljuostė su gumytėm.
Dėl to kampuko, skirto plytelėms, tai nerizikuočiau, nes pas mane būtent dabar taip ir yra, bet taip darė buvę buto šeimininkai, o mes kadangi virtuvės nekeitėm, tai taip ir palikom. Labai nelygiai sudėtos plytelės, tai tas kampukas normaliai nepriglunda nei prie stalviršio, nei prie sienos. Nors čia gal tik pas mus taip netvarkingai padaryta. Gal kiti labiau pasistengtų gražiai tvarkingai padaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 26 liepos 2010 - 08:28