Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

Man iškilo toks klausimas: jei apatinių spintelių fasadas-durelės tamsios, stalviršis šviesus, kokios spalvos plokštę rinktis spintelių korpusams - baltą ar paderintą prie durelių?
Atsakyti
į kairę nuo durų yra suplanuotas valgomasis, ir aš galvojau kriauklę ir buities prietaisus išdėlioti palei ilgąją sieną. o židinys bus atsisukęs į duris ir valgomąjį (kampinis). tikiuosi, kad pasidarė aiškiau g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2010 07 20, 16:53)
Brangute, perskaičiau bent kelias temas ir ne tik SM. juk nebūtina kaskart skaitant kištis į pokalbius. Nemėgstu veltui rašinėti po kelis žodžius ir teršti forumą. Kai pribrendo reikalas, tai ir paklausiau. Nematau čia jokio reikalo pyktis. Kas nori, tas pataria, o jei nenori, tai niekas Jūsų ir neprašo kišti savo trigrašį. Šiuo klausimu siūlau daugiau nediskutuoti.  mirksiukas.gif

o as cia jums taikiau?
kazkaip nepastebejau jog buciau paminejus niko g.gif ..
o del pykimo niekas ir nepyksta.
Tiesiog daugiau minciu ir komentaru atsirasu jei butu ikeltas pir
minis variantas, pacios seimininkes tongue.gif
Patarti labai sudetinga nematant realaus vaizdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioliuke: 21 liepos 2010 - 09:12
QUOTE(Medulis @ 2010 07 21, 00:35)
o kodėl atsistojus? nebent šiukšliadėžė būtų nuo pat stalviršio g.gif
man atrodo labai patogu, pvz gali būt toks ir stalčiuje:
http://s002.radikal....23b75fce686.jpg

dekui 4u.gif
visai geras variantas thumbup.gif

o dar klausimas, pas mane per visa stalvirsio pavirsiu yra langas, neaukstas, galvoju virs jo dar pasikabinti spinteles, visokiems reciau naudojamiems daiktams g.gif
gal kas susiduret kaip tai gyvai atrodo?
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ar kas turite lietuviska granitine plautuve? kaip jums jos? dabar ziuriu senukuose yra Franke plautuve (akcija) 400 lt, uz tokia pat kaina yra ir lietuviska, kuri patinka ( ji gilesne)... kazi kuri geriau-franke ar lietuviu gamintojo? gal kuri galit pasidalinti patirtimi 4u.gif ...
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Sveiki. noreciau, kad pakomentuotumet toki virtuves planeli. i rankeneles nekreipkite demesio - mane domina, ar funkcionalus toks isdestymas.
Beje, programoj neradau virykles ir kaitlentes blush2.gif kaitlente bus saloje, del orkaites dar neapsisprendziau..
Tiesa, saloje pazymetu spinteliu realiai irgi nebus - ten bus pusbaris (jo irgi neradau programoj).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 21 liepos 2010 - 17:59
Sveiki, gal as ne i tema, bet noreciau suzinoti su kokia programa taip graziai suprojektavote virtuve? Gal galima butu nuoroda.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2010 07 21, 20:10)
Sveiki, gal as ne i tema, bet noreciau suzinoti su kokia programa taip graziai  suprojektavote virtuve? Gal galima butu nuoroda.... ax.gif

Jei kalbat apie paskutinį projektėlį, tai čia su ALNO programėle, labai lengva naudotis. Ir nemokamai galima parsisiųst. Įsiveskit į google ALNO KITCHEN PLANNER ir iškart surasit.
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2010 07 21, 10:05)
o as cia jums taikiau?
kazkaip nepastebejau jog buciau paminejus niko  g.gif ..
o del pykimo niekas ir nepyksta.
Tiesiog daugiau minciu ir komentaru atsirasu jei butu ikeltas pir
minis variantas, pacios seimininkes tongue.gif
Patarti labai sudetinga nematant realaus vaizdo.

na, gal cia tik as taip supratau, nes buvo paminetos naujokes. o as viena is ju smile.gif bet si tema baikta mirksiukas.gif
tiesa sakant, dar neturiu tikslios savo virtuves vizijos, todel noreciau pasaliniu zmoniu nuomoniu ir ideju. del to ir issakiau mazai savo reikalavimu virtuvei, norisi keliu nuomoniu, o tada rinktis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2010 07 21, 22:07)
  bet si tema baikta mirksiukas.gif 
tiesa sakant, dar neturiu tikslios savo virtuves vizijos, todel noreciau pasaliniu zmoniu nuomoniu ir ideju. del to ir issakiau mazai savo reikalavimu virtuvei, norisi keliu nuomoniu, o tada rinktis.  smile.gif

drinks_cheers.gif p vizija nors kazkokia geriau cia parodyti o poto jau realiai matant daugiau sulauksit komentaru .

saulute85
pirma kas man uzkliuvo tai apatiniu susmulkintu spinteliu gausa
Del patogumo manau suruosti maista tai viskas norm saldytuvas -kriaukle - darbastalis. o poto nesti ruosini ant virykles.
tik siaip tiesiog svarstau ar patogu ta sala ir sedejima zona pusbaris? verda, kaista , keptuve tyska ir panasus dalykai .. nezinau kazkaip atrodo nesmagu salia tokiu dalyku sedeti ir kava gerti...
jusu virtuves siena tikrai nera maza as tiesiog viska talpinciau vienoje sienoje o salos vietoje - valgoma staliuka ,prie kurio tikrai manau mieliau sedesite ir zymiai patogiau nei pusbaris...

Toki pamastymai velu vakara wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioliuke: 21 liepos 2010 - 23:29
Namo pamastymai del saulutes85 planelio
jei ziurint is kaires i desine ta pirmoji auksta spintele galetu buti saldytuvas (imontuojamas ar ne - jusu pinigines ir noro reikalas)
salia ta spintele (is 2 stalciu) daryciau vientiso virsaus istraukiama toki lovi kurio viduje butu 2 lentyneles (tarkim aliejams, prieskoniams) sekancia daryciau spintele su kaitlente ir po ja 2 ar 3 stalciais, toliau ta siaura daly prie tu 2 dideliu kur yra perkelciau iskart po kaitlentes (ranksluosciams) sekanti kriaukle su savo atributika, toliau i pirmaja didziaja montuociau orkaite, virs jos mikrobange.
Nes mano manymu: sala tiesiog dabar gal yra ant bangos, veliau kaip bus aisku kad neaisku ax.gif o ir siaip geriau mano manymu pietu stalas patogiai pavalgyti (zinoma gal cia bus atskiras valgomasis (autore apie tai lyg neuzsimine)), o ir siaip nemanau kad nuo kriaukles iki kaitlentes bus patobu su tarkim karstais puodais sukiotis (neduok die dar pipiriukas mazas sukinesis po kojom).
Cia tik mano pamastymai, niekam ju nepersu mirksiukas.gif
Atsakyti
saulute85
cia truputi pabraiziau virtuvyte kitu kampu be salos .
user posted image
isdestymas butu toks saldytuvas indaplove kriaukle poto du stalciu blokai virykle mazas kargiukas 15cm aliejams prieskoniams spinta su mikre ir orkaite ir buitine spinta. ne ir valgoma stala atitinkamai pkazkur patalpinti nzn kur is kur iejimai . bet pg jusu planeli primeciau kad virtuve siena apie 5m. tai taip ir isdesciau .
zinoma gartrauki galima imontuojama deti, ir pakabinamu spinteliu isdestymas kitoks cia toks primityvus variantas bet galimas... galima ir su du aukstus spinteliu daryti arba lauziamas dureles na zodziu
mano nuomone tai ku kas patogiau nei sala o ir valgomas stalas seimai mano svajone tai cia gali buti ir nelabai objektyvi nuomone wink.gif
Papildyta:
visur spinteles ir stalciu blokus dejau po 60 bet manau tokios didesnej virtuvej galima ir gal net graziau butu blokai po kokia 90cm na bet principas panasus :0 ( truputi susmulkinau blush2.gif )
Atsakyti