Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Sveikos 4u.gif

Gal galit man paaiskint, kuo skiriasi FIMO modelino rusys - effest, classic, soft? Ju minkstumas skiriasi? Ar kas kitaip? blush2.gif ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaZ @ 2010 08 17, 09:45)
Sveikos  4u.gif

Gal galit man paaiskint, kuo skiriasi FIMO modelino rusys - effest, classic, soft? Ju minkstumas skiriasi? Ar kas kitaip?  blush2.gif  ax.gif 
Aciu  4u.gif

na pagrindinis skirtumas ir yra tas, kad soft gerokai minkstesnis uz classic, o effect, tai kaip soft tik su effektais - blizguciai, skaidrumas, metalinis blizgezys ir pan.
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2010 08 17, 11:50)
na pagrindinis skirtumas ir yra tas, kad soft gerokai minkstesnis uz classic, o effect, tai kaip soft tik su effektais - blizguciai, skaidrumas, metalinis blizgezys ir pan.

Tai jeigu, noriu modelina naudot, kad iklijuociau juvelyrines akutes, tai geriausiai tiktu classic? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaZ @ 2010 08 18, 12:28)
Tai jeigu, noriu modelina naudot, kad iklijuociau juvelyrines akutes, tai geriausiai tiktu classic?  4u.gif

nu as nesu kaip tu nori jas iklijuot, bet classic gal net sakyciau per kietas gali pasirodyt. siaip jei tik pradedi su moliu, tai siulyciau soft, nes bus paprasciau ji apdirbt..
Atsakyti
Sveikos, noriu pasigirt kad siandien nusipirkau pasta machine thumbup.gif tai tik grizus puoliau isbandyt kaip veikia smile.gif merginos, o kaip jums transparentinis fimo, ar netrukineja ? susinervinau, mano sculpey visai paselo, apdengiau desrele transparentu, ir jis mazinant taip trukineti pradejo blink.gif su paprastom spalvom taip nebuna g.gif apskritai, minkant jauciasi kad jis kazkoks kitoks..
Atsakyti
jo jo jis buna ne toks elastingas arba susildyti reik, gerai rankutese paminkyti wink.gif
Atsakyti
praktika veda tobulumo link, aciu Margareta wink.gif ateity zinosiu smile.gif
Atsakyti
Aš irgi senokai galvoju apie ta aparatą, kaži kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 18, 21:29)
Aš irgi senokai galvoju apie ta aparatą, kaži kiek kainuoja?  ax.gif

As airijoj pirkau tai 24 eu mokejau uz nauja. ziurejau ebay bet kaineles tai nerealios blink.gif pati machine apie 15 eu kainuotu bet parsiuntimas gal apie 80 blink.gif jos svoris didelis wink.gif
Atsakyti
O kur Lietuvoj būtų pirkt? Kažkaip susimąščiau apie tą svorį... Kiek mačiau, tai ten tokie maži kaip švirkštai. Matyt nusipirkai tą, kuri iškočioja, o aš pagalvojau apie tą, kuri iš modelino plonas virveles išspaudžia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 18, 22:53)
O kur Lietuvoj būtų pirkt? Kažkaip susimąščiau apie tą svorį... Kiek mačiau, tai ten tokie maži kaip švirkštai. Matyt nusipirkai tą, kuri iškočioja, o aš pagalvojau apie tą, kuri iš modelino plonas virveles išspaudžia  lotuliukas.gif

http://www.spalvunam...ta-machine.html va ax.gif
Atsakyti
va va, tokio ir norėjau, ačiū biggrin.gif
Atsakyti