turiu klausima kas greziojat skyles su graztu...ar naudojat varstota? jauciu, kad man reik sito daikto
bet ar buna tokiu saugiu, kad nesugadintu gaminio na ten su kokias guminiais krastais ar pan.?
QUOTE(Margareta @ 2010 08 20, 23:41)
turiu klausima kas greziojat skyles su graztu...ar naudojat varstota? jauciu, kad man reik sito daikto
bet ar buna tokiu saugiu, kad nesugadintu gaminio na ten su kokias guminiais krastais ar pan.? 
Pas mane mažutis tiesinis šlifuoklis (va toks), juo ir gręžiu skylutes. Naudoju ne varstotą, o stovą - va tokį
Bet panašių stovų būna ir dideliems grąžtams
Sveikos, noreciau paklaust, su kokia priemone reikia isgaut blizgesi iskepus polimerini moli? Su kazkokiu laku? Ar kokiu poliruokliu?
Ir kada reik dazyt modelina akrilu, ji jau iskepus ar pries kepima? Aciu is anksto
QUOTE(Groove @ 2010 08 21, 20:13)
Sveikos, noreciau paklaust, su kokia priemone reikia isgaut blizgesi iskepus polimerini moli? Su kazkokiu laku? Ar kokiu poliruokliu? 
Ir tuo ir tuo galima. Ir abu kartu panaudot taip pat tinka
QUOTE(Groove @ 2010 08 21, 20:31)
Ir kada reik dazyt modelina akrilu, ji jau iskepus ar pries kepima? Aciu is anksto

Po.
QUOTE(Margareta @ 2010 08 20, 23:55)
aciu visoms uz ivertinima
beje nebezinau kam cia dekoti uz tas knygutes bet ta kur ivairiu techniku ir medziagu derinimas aprasytas tai gera
Groove, jei darai tarkim turkio efekta, tai dazyti reikia pries kepima
QUOTE(Almantaitė @ 2010 08 22, 00:23)
va va, aš taip darydama nesamonių pridariau
O turit gal koki buda kaip rutuliukuose ir apskritai karoliukuose lygiai skylutes pradurt?
darei gerai
kai dazai isdziuna, sunkiai limpa, uztai reikia gerai suspaust
o kokios knygos ieskai?
praeitoj temoj skaiciau, kad kazkas visom siuntinejo, tai ir as uzsimaniau, nors nezinau kaip vadinas
QUOTE(Groove @ 2010 08 22, 09:37)
O turit gal koki buda kaip rutuliukuose ir apskritai karoliukuose lygiai skylutes pradurt? 
as atradau, kad jei durti nekepta modelina, tai paimti i viena ranka adata, i kita - karoliuka ir sukant karoliuka ( ne adata!!!) ir nespaudziant po truputi durti, tada matysi kokiu kampu adata eina ir ne taip deformuosis kaip kad naudojant didesne jega
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 22, 18:25)
praeitoj temoj skaiciau, kad kazkas visom siuntinejo, tai ir as uzsimaniau, nors nezinau kaip vadinas 
cia turbut faux technika, akmenu imitacijos ? jei ta, tai munyt klausk