Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

turiu klausima kas greziojat skyles su graztu...ar naudojat varstota? jauciu, kad man reik sito daikto g.gif bet ar buna tokiu saugiu, kad nesugadintu gaminio na ten su kokias guminiais krastais ar pan.? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 08 20, 23:41)
turiu klausima kas greziojat skyles su graztu...ar naudojat varstota? jauciu, kad man reik sito daikto  g.gif bet ar buna tokiu saugiu, kad nesugadintu gaminio na ten su kokias guminiais krastais ar pan.?  unsure.gif

Pas mane mažutis tiesinis šlifuoklis (va toks), juo ir gręžiu skylutes. Naudoju ne varstotą, o stovą - va tokį
Bet panašių stovų būna ir dideliems grąžtams smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau paklaust, su kokia priemone reikia isgaut blizgesi iskepus polimerini moli? Su kazkokiu laku? Ar kokiu poliruokliu? 4u.gif
Atsakyti
Ir kada reik dazyt modelina akrilu, ji jau iskepus ar pries kepima? Aciu is anksto smile.gif smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Groove: 21 rugpjūčio 2010 - 19:31
QUOTE(Groove @ 2010 08 21, 20:13)
Sveikos, noreciau paklaust, su kokia priemone reikia isgaut blizgesi iskepus polimerini moli? Su kazkokiu laku? Ar kokiu poliruokliu?  4u.gif

Ir tuo ir tuo galima. Ir abu kartu panaudot taip pat tinka smile.gif
QUOTE(Groove @ 2010 08 21, 20:31)
Ir kada reik dazyt modelina akrilu, ji jau iskepus ar pries kepima? Aciu is anksto  smile.gif  smile.gif  blush2.gif

Po.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 08 20, 23:55)
Puodziute, man paskutine gele graziausia  wub.gif

aciu visoms uz ivertinima smile.gif aga, paskutine ir mano numyletine buvo, bet ji jau surado savo seimininka, tai liko tik foto jos smile.gif

beje nebezinau kam cia dekoti uz tas knygutes bet ta kur ivairiu techniku ir medziagu derinimas aprasytas tai gera smile.gif
Atsakyti
Groove, jei darai tarkim turkio efekta, tai dazyti reikia pries kepima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2010 08 22, 00:23)
Groove, jei darai tarkim turkio efekta, tai dazyti reikia pries kepima wink.gif

va va, aš taip darydama nesamonių pridariau doh.gif susipjausčiau gabaliukais modelina, tada dažiau su akriliniais dažais. Daug kur gerai nenusidažė, tai išdžiovinau ir dar kartą dažiau. Kai išdžiūvo sulipinau į pailgą krūvą ir supjausčiau. Ar teisingai dariau? Man tie gabaliukai labai nenorėjo lipt, kai kur skylučių gavos schmoll.gif o kas čia tą knygą siuntinėja? Aš irgi noriu, jei nesunku ax.gif
Atsakyti
O turit gal koki buda kaip rutuliukuose ir apskritai karoliukuose lygiai skylutes pradurt? smile.gif
Atsakyti
darei gerai wink.gif kai dazai isdziuna, sunkiai limpa, uztai reikia gerai suspaust wink.gif o kokios knygos ieskai?
Atsakyti
praeitoj temoj skaiciau, kad kazkas visom siuntinejo, tai ir as uzsimaniau, nors nezinau kaip vadinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Groove @ 2010 08 22, 09:37)
O turit gal koki buda kaip rutuliukuose ir apskritai karoliukuose lygiai skylutes pradurt?  smile.gif

as atradau, kad jei durti nekepta modelina, tai paimti i viena ranka adata, i kita - karoliuka ir sukant karoliuka ( ne adata!!!) ir nespaudziant po truputi durti, tada matysi kokiu kampu adata eina ir ne taip deformuosis kaip kad naudojant didesne jega wink.gif

QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 22, 18:25)
praeitoj temoj skaiciau, kad kazkas visom siuntinejo, tai ir as uzsimaniau, nors nezinau kaip vadinas  biggrin.gif

cia turbut faux technika, akmenu imitacijos ? jei ta, tai munyt klausk wink.gif
Atsakyti