Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Susidėliojusi mozaika, idomi pelenine smile.gif

Pepe_Ilgakojine, pusleles, greiciausia, iskyla del minkant i modelina patekusio oro.
Atsakyti
Bjauruska, ačiū smile.gif ten jau mano naujausias darbelis biggrin.gif

Čia va pirmieji blynai
user posted image

user posted image

o čia iš antrų blynų serijos:

user posted image

user posted image

Ir dar (kaip visada) turiu klausimėlį - ar galima papje maše technika padaryti kokią formą, ją aplipinti polimeru ir kepti? Ar tas popierius su klijais neužsideks ar panašiai? unsure.gif
Atsakyti
Neblogi blynukai mirksiukas.gif
Popierius tai neuzsidegs, nes as visada ant popieriaus modelina kepu smile.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif tai jei neužsideks reiškia naujas darbas jau suplanuotas biggrin.gif
Atsakyti
kazkas negerai cia su favoritais unsure.gif kazkodel nerodo, kad temoje yra nauju zinuciu schmoll.gif

Susidėliojusi mozaika, garziai atrodo man tie kringeliuzai biggrin.gif
o pelenines tai nelabai isivaizduoju kaip funkcionalios g.gif neparuks ten tas polimeras nuo kokio karsto peleno? nors kaip projektas tai idomus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2010 09 15, 18:48)
Susidėliojusi mozaika, idomi pelenine smile.gif

Pepe_Ilgakojine, pusleles, greiciausia, iskyla del minkant i modelina patekusio oro.

Aš turiu galvoje, kad ne ant paviršiaus burbuliukai iškyla, bet nuo stiklo taip sakant atkelia darbelį (kažkaip sunku žodžiais paaiškint man:oh )..
nu įsivaizduoju, kad reikia kažkaip labiau prie to stiklo prispaust g.gif arba gal ant popieriau bandyt kept..
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2010 09 16, 13:16)
Aš turiu galvoje, kad ne ant paviršiaus burbuliukai iškyla, bet nuo stiklo taip sakant atkelia darbelį (kažkaip sunku žodžiais paaiškint man:oh )..
nu įsivaizduoju, kad reikia kažkaip labiau prie to stiklo prispaust  g.gif  arba gal ant popieriau bandyt kept..

Esu kelis kart kepusi ant skardos be popieriaus - buvo panasiu dalyku (apacia nelygi liko), o kepant ant popieriaus - nebepasitaike g.gif
Atsakyti
Ir as uzsikreciau molio liga. Bet kol kas dar tik kruvas knygu ziuriu, skaitau, pirkineju ir pan. Tai nezinau ar pades, bet kazkurioj knygoj skaiciau, jog kepant plona plokscia gamini, reikia patiesti kepimo popieriu is abieju gaminio pusiu ir is virsaus prispausti stiklu. Gal tada neatsirastu burbulu? Nors as aisku ne patareja, pati dar neisbandzius. ax.gif

Norejau Jusu paklaust - padariau is fimo kabosona segei, tai dabar kartu su ta sege ir kept? Kaip suprantu, ji neprilips iskepus? Ar tada reikes kazkaip is metalo moli isimti ir priklijuoti? Ar kepimo metu molis prilips prie metalo ir nieko isiminet ir klijuot nereikes? O gal priklijuoti pries kepant? Na, jei supratot ko as cia klausineju... blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą, Bjauruska 4u.gif bandysiu ant popieriaus
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2010 09 16, 13:00)

Norejau Jusu paklaust - padariau is fimo kabosona segei, tai dabar kartu su ta sege ir kept? Kaip suprantu, ji neprilips iskepus? Ar tada reikes kazkaip is metalo moli isimti ir priklijuoti? Ar kepimo metu molis prilips prie metalo ir nieko isiminet ir klijuot nereikes? O gal priklijuoti pries kepant? Na, jei supratot ko as cia klausineju...  blush2.gif

priklauso nuo kabosono remelio ir to kaip imontuosi ten "zalia" moli. man kelis kartus buvo taip kad lipinant ant lygaius metalo pavirsiaus, iskepes ir atveses polimeras atsoka, ir tenka tada klijuoti klijais. siaip metalinam daiktui nieko neatsitiks jeigu kepsi kertu mirksiukas.gif zodziu geriausia jeigu molis turi kur uzsikabinti ar turi kur ilysti tuomet laikosi puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 09 16, 12:18)
kazkas negerai cia su favoritais  unsure.gif kazkodel nerodo, kad temoje yra nauju zinuciu  schmoll.gif

Susidėliojusi mozaika, garziai atrodo man tie kringeliuzai  biggrin.gif
o pelenines tai nelabai isivaizduoju kaip funkcionalios  g.gif neparuks ten tas polimeras nuo kokio karsto peleno? nors kaip projektas tai idomus  smile.gif

Kad taip nenutiktų dugne įmontavau šaukštelio tą įdubusią dalį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 09 16, 15:11)
Kad taip nenutiktų dugne įmontavau šaukštelio tą įdubusią dalį  biggrin.gif

tai sit kaip...nu gudriai gudriai bigsmile.gif lotuliukas.gif is nuotraukos nesimato kad ten kazkoks saukstelis blush2.gif
Atsakyti