Aš kepu padėjus ant kepimo popieriaus, ant jo ir minkau
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 16, 20:47)
truputuką ne į temą, bet truputuką ir į temą
aš va kokia lėlytę-sagę "išsikepiau"
iš ore džiūstančio modelino.. pirmoji..

Labai labai į temą ir labai labai prikolna sagė

QUOTE(Margareta @ 2010 09 16, 18:08)
tai sit kaip...nu gudriai gudriai
is nuotraukos nesimato kad ten kazkoks saukstelis 

Ne kažkoks, o arbatinis

sagė lėlytė labai įdomi, aš irgi svajoju veidus daryti, bet matyt ne tam sutverta esu

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 17, 13:59)
Sveikos
gal galite parekomenduoti gerą ore stingstantį modeliną
Norėjau pirkti DAS , bet radau neigiamų atsiliepimų apie jį. Iš modelino man reikia nulipdyti plytas ir jas suklijuoti ant faneros. Ačiū už atsakymus 

gal galite parekomenduoti gerą ore stingstantį modeliną

Jei tai tik plytoms lipdyt- tai ir minėtasis Das su šia užduotim susidoros, manau

QUOTE(*MAGIC* @ 2010 09 17, 23:22)
O jei ne tik?

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 18, 14:04)
na ore džiūvančių yra labai didelė įvairovė ir jie skiriasi tarpusavyje savo sąvybėmis, tai aš galiu tik iš savo varpinės papasakot, ką esu išbandžius ir kaip pasiskirstė mano simpatijos:
kai nebūtinos itin lengvos detalės (svorio atžvilgiu), naudoju šį :

kaip suprantu, pasikeitus šio firminio ženklo šeimininkams, dabar šis modelinas atrodo taip:

Kai reikia lengvų detalių (pvz. auskarams ir panašiai) renkuosi:

Iš neišbandytų, bet norimų pabandyti turiu užsižymėjus "Diamond Paper Clay" - išsiskiriantis savo tvirtumu/kietumu išdžiūvus. Pasitaikius progai ketinu kadanors pirkti, nes įdomu išmėgint.
Dar yra visokių modelinų skirtų gėlių lipdymui- jie lieka šiek tiek lankstūs ir išdžiūvę, yra skirti žvakidėms- ploni sluoksniai persišviečia
bet šitie manęs nedomina, nesu bandžiusi.
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 16, 20:47)
tikrai nerealiai grazu ir idomiai

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 18, 21:00)
Ačiū labai už išsamų atsakymą
Tik nematau foto, kaip dabar naujai atrodo ebherhardfaber firmos modelinas. Gal gali parašyti, kaip jis dabar vadinasi 

tai manau, kad dar ir to 'seno' yra pardavimuose 'eberhardfaber' "efaplast"
o naujai tai vadintųsi 'staedtler' "Fimo air basic"
Sveikos, aš labai ne į temą, bet gal kuri žinosit
Empti vokalistė Giedrė polimerinio molio sages lipdo, labai norėčiau darbus pamatyti. Gal žinot kur galeriją rasti, o gal ir SM yra kur
Google nepadeda arba nemoku ieškoti
http://eli.mama.lt/z...e_kantrybe?cp=1

Empti vokalistė Giedrė polimerinio molio sages lipdo, labai norėčiau darbus pamatyti. Gal žinot kur galeriją rasti, o gal ir SM yra kur

http://eli.mama.lt/z...e_kantrybe?cp=1