Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Aš kepu padėjus ant kepimo popieriaus, ant jo ir minkau
Atsakyti
truputuką ne į temą, bet truputuką ir į temą smile.gif aš va kokia lėlytę-sagę "išsikepiau" smile.gif iš ore džiūstančio modelino.. pirmoji..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 16, 20:47)
truputuką ne į temą, bet truputuką ir į temą smile.gif aš va kokia lėlytę-sagę "išsikepiau" smile.gif iš ore džiūstančio modelino.. pirmoji..

Labai labai į temą ir labai labai prikolna sagė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 09 16, 18:08)
tai sit kaip...nu gudriai gudriai bigsmile.gif  lotuliukas.gif is nuotraukos nesimato kad ten kazkoks saukstelis  blush2.gif

Ne kažkoks, o arbatinis lotuliukas.gif be kotelio, žinoma biggrin.gif tai kad labai nesidavė fotografuojama, bet to jau reikėjo skubėt pakuot smile.gif

sagė lėlytė labai įdomi, aš irgi svajoju veidus daryti, bet matyt ne tam sutverta esu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 16 rugsėjo 2010 - 21:14
Sveikos 4u.gif

gal galite parekomenduoti gerą ore stingstantį modeliną 4u.gif Norėjau pirkti DAS , bet radau neigiamų atsiliepimų apie jį. Iš modelino man reikia nulipdyti plytas ir jas suklijuoti ant faneros. Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 17, 13:59)
Sveikos  4u.gif
gal galite parekomenduoti gerą ore stingstantį modeliną  4u.gif Norėjau pirkti DAS , bet radau neigiamų atsiliepimų apie jį. Iš modelino man reikia nulipdyti plytas ir jas suklijuoti ant faneros. Ačiū už atsakymus  4u.gif

Jei tai tik plytoms lipdyt- tai ir minėtasis Das su šia užduotim susidoros, manau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2010 09 17, 23:22)
Jei tai tik plytoms lipdyt- tai ir minėtasis Das su šia užduotim susidoros, manau wink.gif

O jei ne tik? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 18, 14:04)
O jei ne tik?  4u.gif

na ore džiūvančių yra labai didelė įvairovė ir jie skiriasi tarpusavyje savo sąvybėmis, tai aš galiu tik iš savo varpinės papasakot, ką esu išbandžius ir kaip pasiskirstė mano simpatijos:
kai nebūtinos itin lengvos detalės (svorio atžvilgiu), naudoju šį :
user posted image

kaip suprantu, pasikeitus šio firminio ženklo šeimininkams, dabar šis modelinas atrodo taip:
user posted image

Kai reikia lengvų detalių (pvz. auskarams ir panašiai) renkuosi:
user posted image

user posted image

Iš neišbandytų, bet norimų pabandyti turiu užsižymėjus "Diamond Paper Clay" - išsiskiriantis savo tvirtumu/kietumu išdžiūvus. Pasitaikius progai ketinu kadanors pirkti, nes įdomu išmėgint.

Dar yra visokių modelinų skirtų gėlių lipdymui- jie lieka šiek tiek lankstūs ir išdžiūvę, yra skirti žvakidėms- ploni sluoksniai persišviečia
bet šitie manęs nedomina, nesu bandžiusi.
Atsakyti
Ir vėl aš su savo darbeliais biggrin.gif laukiu įvertinimų smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 18 rugsėjo 2010 - 16:30
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 09 16, 20:47)

tikrai nerealiai grazu ir idomiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 18, 21:00)
Ačiū labai už išsamų atsakymą  4u.gif Tik nematau foto, kaip dabar naujai atrodo ebherhardfaber firmos modelinas. Gal gali parašyti, kaip jis dabar vadinasi  4u.gif

tai manau, kad dar ir to 'seno' yra pardavimuose 'eberhardfaber' "efaplast"
o naujai tai vadintųsi 'staedtler' "Fimo air basic"
Atsakyti
Sveikos, aš labai ne į temą, bet gal kuri žinosit biggrin.gif

Empti vokalistė Giedrė polimerinio molio sages lipdo, labai norėčiau darbus pamatyti. Gal žinot kur galeriją rasti, o gal ir SM yra kur g.gif Google nepadeda arba nemoku ieškoti doh.gif

http://eli.mama.lt/z...e_kantrybe?cp=1
Atsakyti