Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(Margareta @ 2010 09 26, 14:07)
Irunia, sriuba?  doh.gif

MAMOS sriuba. O tai jau komplimentas lotuliukas.gif
Nes su mama susiję visa kas miela, šilta ir jauku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 09 26, 02:11)
paprastas modelinas tiesiog nera tam skirtas o specialus, turbut, ne veltui brangus  rolleyes.gif

Irunia, labai mielos pakisos  biggrin.gif

aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 09 26, 11:22)

Galima kepti kartu. Tik vėliau reiks priklijuoti, nes neprikibs.
O kaip dėl pačių stikliukų. Iškepus nekiščiau po šaltu vandeniu, kad nesutrūkinėtų. Nes jei negrūdintas stiklas, tai stipri temperatūrų kaita tikrai privers suskilinėti.

Aciu uz atsakyma. Bet dabar dar vienas klausimas iskilo - o tai be stikliuku kepant reikia po to po saltu vandeniu pakist? unsure.gif As jau tiek visko prikepiau ir nei karto nekisau po vandeniu blush2.gif Ka tai duoda?
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2010 09 27, 11:14)
Aciu uz atsakyma. Bet dabar dar vienas klausimas iskilo - o tai be stikliuku kepant reikia po to po saltu vandeniu pakist?  unsure.gif As jau tiek visko prikepiau ir nei karto nekisau po vandeniu  blush2.gif Ka tai duoda?

nereikia, jeigu turit kantrybes laukti biggrin.gif isskyrus transparent, jis truputi labiau praskaidreja jeigu dar karsta meti i salta vandeni.
Atsakyti
Tep, aš neturiu katrybės todėl metu į šaltą vandenį.
Nes kartais beveik iš karto einu ir šlifuoti. biggrin.gif
Atsakyti
o kokia dar yra gudrybe, kad pasimatytu geriau permatomas sluoksnis?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 09 27, 21:38)
o kokia dar yra gudrybe, kad pasimatytu geriau permatomas sluoksnis?

blink.gif 2 pranesimai i virsu.
ir pjaustyti reikiai plonai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 28 rugsėjo 2010 - 09:39
Sveikos lipdytojos,

Noriu grizti vel prie lipdymo, bet noriu isbandyti Kato polimerini moli ( fimo man per silpnas, luzta darbai, girdejau, kad kato yra stiprus ir galima ivairias formas islipdyti, net plonas), sakykite ar kuri siunciates ji is USA ? , nes noreciau prisideti prie siuntimo drauge. Arba kas ir esate apie ji girdejusios ir noretumete isbandyti ir prisiungti prie siuntinio sakykite, ka nors sugalvosim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazanova @ 2010 09 28, 14:23)
Sveikos lipdytojos,

as noreciau isbandyti ax.gif aisku jei kaina gautusi proto ribose g.gif
as kazkaip nelabai apie ji girdejau, musuose nematyti net...

po teisybei man kazkaip fimo ir atrodo pasidare trapus, nors kepu normaliai ir pagal instrukcijas g.gif o viena kiente sake , kad jos auskarai vasara kai buvo karsta pasidare lankstus, nors as tikrai nedarau plonu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 28 rugsėjo 2010 - 16:22
QUOTE(Margareta @ 2010 09 28, 17:16)

po teisybei man kazkaip fimo ir atrodo pasidare trapus, nors kepu normaliai ir pagal instrukcijas  g.gif o viena kiente sake , kad jos auskarai vasara kai buvo karsta pasidare lankstus, nors as tikrai nedarau plonu  schmoll.gif

man fimo classic juodas irgi ganetinai storas,ir gerai iskepas,buvo toks lyg lankstus unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
turiu nemažai Kato įvairių spalvų, nu bet jau kietumas jo doh.gif neįveikiu hihihi.gif
Atsakyti
Jutare, kietas isminkyti? g.gif o iskepes?
Atsakyti