Bjauruška, ačiū už atsakymą Bet kad tokių vazonelių pirkti tai nier . Man reikia didelio puodelio su rankenėle (ir ne vieno), lėkštute ir kad būtų nedekoruotas
Bjauruška, ačiū už atsakymą
Bet kad tokių vazonelių pirkti tai nier . Man reikia didelio puodelio su rankenėle (ir ne vieno), lėkštute ir kad būtų nedekoruotas
Tada cia butu ne i tema, bet - pirk dekoruota puodeli (tokiu tikrai yra pirkti), naudok stiklui skirta grunta, dazyk kokia nori spalva ir ramiai dekupazink
Paskaiciau, kad gvildenote tema, kaip perkelti paveiksliuka ant modelino. Va mano pabandymas parkelti paprastuoju budu - pridejus paveiksliuka ant modelino.
P.S. pagaliau ir as jau turiu pasta masina , bet va laiko nera kada isbandyti
kaip Jūs tą modeliną į tą metalinį rėmelį įkišate? sužavėta jūsų darbo bandžiau pasiskolinus idėją pati pasidaryti kažką panašaus, deja....matyt šita paslaptis tik tikriems profesionalams, o ne tokiems naujokams kaip aš
sapnelyte, esu labai nustebus, kad nepavyko mman tai atrodo gan paprasta isikocioji blyneli molio ir spaudi is apacios arba remeli is virsaus nepasiduok taip greit ir megink dar, turi pavykti