Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Bjauruska ačiū - perdaviau biggrin.gif Liko labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Bjauruška, ačiū už atsakymą 4u.gif
Bet kad tokių vazonelių pirkti tai nier blush2.gif. Man reikia didelio puodelio su rankenėle (ir ne vieno), lėkštute ir kad būtų nedekoruotas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vojengi: 22 rugsėjo 2010 - 07:31
QUOTE(Vojengi @ 2010 09 22, 08:31)
Bjauruška, ačiū už atsakymą  4u.gif
Bet kad tokių vazonelių pirkti tai nier  blush2.gif. Man reikia didelio puodelio su rankenėle (ir ne vieno), lėkštute ir kad būtų nedekoruotas  ax.gif

Tada cia butu ne i tema, bet - pirk dekoruota puodeli (tokiu tikrai yra pirkti), naudok stiklui skirta grunta, dazyk kokia nori spalva ir ramiai dekupazink smile.gif
Atsakyti
Paskaiciau, kad gvildenote tema, kaip perkelti paveiksliuka ant modelino. Va mano pabandymas parkelti paprastuoju budu mirksiukas.gif - pridejus paveiksliuka ant modelino.

user posted image

P.S. pagaliau ir as jau turiu pasta masina thumbup.gif , bet va laiko nera kada isbandyti ax.gif
Atsakyti
Hytka, vasara pakvipo biggrin.gif garžūs drugeliai bigsmile.gif
aš dar paaštrinisu šiuos vasaros prisiminimus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Margareta, fantastika, labai grazu thumbup.gif
As laumzirgi praeita rudeni lipdziau, lygiai pries metus tongue.gif Turbut ruduo jau taip mus lipdytojas ikvepia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 22 rugsėjo 2010 - 20:10
Hytka kokie faini drugeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu, Inga-Monika 4u.gif
Atsakyti
ir dar smile.gif nieko ipatingo..
user posted image
Atsakyti
Margareta, net gi labai ipatinga. Gal pati padarymo technika paprasta ir nesudetinga, bet rezultatas labai net gi super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 09 23, 14:55)
ir dar smile.gif nieko ipatingo..
user posted image

kaip Jūs tą modeliną į tą metalinį rėmelį įkišate? sužavėta jūsų darbo bandžiau pasiskolinus idėją pati pasidaryti kažką panašaus, deja....matyt šita paslaptis tik tikriems profesionalams, o ne tokiems naujokams kaip aš blush2.gif
Atsakyti
sapnelyte, esu labai nustebus, kad nepavyko blink.gif mman tai atrodo gan paprasta blush2.gif isikocioji blyneli molio ir spaudi is apacios arba remeli is virsaus smile.gif nepasiduok taip greit ir megink dar, turi pavykti mirksiukas.gif
Atsakyti