Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(Almantaitė @ 2010 07 21, 19:32)

o as ikeliu seniai zadeta pakabuka ir naujus bet labai nevykusius karolius. jie nesiojami kartu wink.gif

nepavadinčiau nevykusiais karoliais, labai kruopštūs ir tvarkingi, tik man gal spalvos nelabai dera, tos gylėtės tarsi dingsta ir lieka toks margumas.. raudona iš savęs ir taip ryški spalva, koks neutralesnis fonas kitaip žiūrėtūsi.. bet už tai kiek ten darbo įdėta !!! bigsmile.gif
Atsakyti
Isbandziau piesinuko perkelimo metoda su FIMO LIQUID DECO GEL. Gavos normaliai, stiklo neprireike, taciau mini orkaite tai norejosi aptalzyti. Nustacius mazdaug 40 laipsniu orkaite ikaista iki 110-130 laipsniu. matavau specialiu termometru. bet dar ne viskas... pradzioj nustaciau kabutese "40" laipsniu desimciai minuciu, rode 130 ir vos nepersoko tos ribos, jau net truputi kvapelis daresi ne koks. Kai baigesi laikas nustaciau dar 10 minuciu, temperaturos nekeiciau, bet... sikart orkaite ikaito iki 80 laipsniu doh.gif Termometru pasitikiu, nes tikrai zinau, kad grybauja orkaite. Buvau jau joje seniau iki juodumo sudeginusi savo darbelius. Dar kai neturejau termometro, beveik teisingai nustaciau temperatura - 40 laipsniu modelinas jau dumijo, o 50 dar ir dvoke, tai kepiau 30 laipsniu ir tada buvo nedakepe, dabar stai zinau, kad 40 laipsniu kaip tik tinka.
Bet kaaaaaaip nervina... Ar kas nors buvot grazinusios orkaite uz tai, kad grybauja kaip reikalas? zinau, kad cia dazna mazu orkaityciu problema, bet tai cia siaubas koks didziulis skirtumas kur rodo 40, o is tikruju 130 laipsniu blink.gif tokia "nedidele" 90 laipsniu paklaidele... isvis kam tokius daiktus gamina! bash.gif
Atsakyti
Kaip tu dar ištveri su tokia g.gif o nori grąžint? Galvoju kad galima jei dar nedaug laiko teturi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 22 liepos 2010 - 14:40
ale kiek darbeliu graziu prideta thumbup.gif wub.gif

cia dar vieni mano auskariukai:

user posted image
Atsakyti
Faini Munyt auskariukai smile.gif man patinka tavo stilius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2010 07 24, 16:25)
Faini Munyt auskariukai smile.gif man patinka tavo stilius smile.gif

aciu almante! smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios. Jau senokai skaitinėju, bet nedrystu parašyt smile.gif Turiu problemėle: ilgą laiką dirbu su modelinu, buvo ir gerų ir blogų dienų, tačiau nesenai susidūriau su problema, gana storas plokščias karoliukas (apie pusės delno dydžio) suskilo, tiksliau gal net ir sutrupėjo tiesiog ant kaklo. Kadangi aš papuošalais ir prekiauju, nemalonu jei taip būtų atsitikę klientei. Išdegta gerai, jokių įtrūkimų nieko nebuvo. Ar aš dar ko nors nežinau, ar gal taip atsitiko nuo karščio? Nes juk modelino pagrindas yra vaškas, jis niekur neišgaruoja, o nuo karščio karoliukai daros minkštesni. Gal kas turite kokių minčių sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke @ 2010 07 24, 20:10)
Sveikos mielosios. Jau senokai skaitinėju, bet nedrystu parašyt smile.gif Turiu problemėle: ilgą laiką dirbu su modelinu, buvo ir  gerų ir blogų dienų, tačiau nesenai susidūriau su problema, gana storas plokščias karoliukas (apie pusės delno dydžio) suskilo, tiksliau gal net ir sutrupėjo tiesiog ant kaklo. Kadangi aš papuošalais ir prekiauju, nemalonu jei taip būtų atsitikę klientei. Išdegta gerai, jokių įtrūkimų nieko nebuvo. Ar aš dar ko nors nežinau, ar gal taip atsitiko nuo karščio? Nes juk modelino pagrindas yra vaškas, jis niekur neišgaruoja, o nuo karščio karoliukai daros minkštesni. Gal kas turite kokių minčių sad.gif

sveikute, nu man dar taip nutike nebuvo, kad stori darbeliai sutruktu g.gif va su plonais, tai buna ir nuskyla ir pan. mano vienintelis spejimas butu, kad gal kai minkei ar lipinai i kruva is kokiu oro tarpu buvo atsirade, kurie paskui ir prisidejo prie to, perkepimas jei stiprus manau irgi galetu taip suveikt unsure.gif
pasirodyk darbeliu, labai idomu butu pamatyt blush2.gif
Atsakyti
Perkepimo tikrai nebuvo, o storis maždaug per pirštą, tad nėra labai ploni, galvojau, gal kad cernit su fimo maišiau, bet taip darau nebe pirmą kartą, tad manau atkrenta tokia mintis. O darbus reik gražiai nufotografuot norint parodyt smile.gif bandysiu smile.gif
Atsakyti
as kazkodel panasiai manau kaip ir munyt,kad tarkim blogai isminkius modelina, jis gerai nesusijungia, man panasi situacija su netikru turkiu, kadangi darytas is atskiru gabaliuku, kol kas dar nesuskilo, bet labai skystas per jungimo vietas...
Atsakyti
truputis sviezienos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Munyt, labai fainasir netiketas spalvu derinys, niekad nepagalvojau apie zalia su violetine wub.gif ale cia ziuriu gal menulio faze veikia, kad taip kurti norisi biggrin.gif as irgi sedziu ir nenustygstu, ka cia naujo pagamint, va dabar jau pasipuosus dekupazuotais auskarais ir dar galvoju ka nuveikt biggrin.gif
Atsakyti