Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

labas, gal galėtų kas nors padėti? Labai noriu šitą padaryti http://www.sculpey.c...ues/mokume-gane bet suprantu tik kad reik susisluoksniuot ir padaryt įspaudus. O ką po to? Kažką bandžiau daryt bet nieko neišėjo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 07 27, 16:12)
labas, gal galėtų kas nors padėti?

gal čia bus aiškiau apie mokume gane techniką
Atsakyti
o paskui plonai plonai nupjaustyt bigsmile.gif

http://smotri.com/vi...?id=v7808010dee

oi kol ieskojau filmuko tai jau Magic parase bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte: 27 liepos 2010 - 16:03
Manau, kad viską suspaudžiojus ir išdeformavus tiesiog reikia lygiagrečiai stalo plokštumai pjaustyt tą krūvelę ir gausi kiekvieną "riekelę" vis kitokio rašto.

Įkeliu ir aš keletą savo darbelių. Daryti jie jau senokai, bet prie supermamų neseniai prisijungiau, tai ir rodausi ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai ačiū, tikrai pravertė 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
zabankstie, pirmieji auskariukai tiesiog pasakiski wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus, Zabankstie smile.gif labai patiko tavo antrieji auskariukai smile.gif Tik foto pries keldama sumazink kad taip puslapio netampytu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almantaitė: 27 liepos 2010 - 22:17
Gerai, būtinai sumažinsiu. Atrodo ir šias mažinau, bet vis tiek kažkokios gigantiškos gavosi blink.gif
Atsakyti
Zabankstie, ilgaja krastine palik iki 1000 pikseliu wink.gif as paprastai palieku 800 px ir buna per akis wink.gif
Atsakyti
Zabankstie, dailus auskariukai smile.gif Tik as pabusiu blogiete ir truputi pakritikuosiu... ax.gif Man labai uzkliuvo dviejuose paskutiniuose auskaruose tai, kad kabliukai tamsinti, o vinukai - ne. Manau, kad siuo atveju reiketu paderinti vienodos spalvos metala mirksiukas.gif Bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Ačiū už kritiką smile.gif Iš tiesų geriau jie būtų vienodų spalvų, bet čia kažkaip man jų reikėjo prisiverti ir naudojau jau tai ką turiu, o turėjau ne visko, tai ir įvyko kai kur tokių bėdų biggrin.gif
Atsakyti