Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

O kiek is ju dar veikianciu yra?
Be to as uzsiminiau apie uzsienietiskas. Ir as turiu omeny ne apie bele kokias, o butent tas kuriomis Jus tikrai naudojaties.
aciu
Atsakyti
na, as netikrinau kurios veikia, o kurios ne. ir lietuviskomis, tiesa sakant, nesinaudoju. jei lietuvoj, tai man smagiau yra paciupinet ka perku tongue.gif
del uzsienio parduotuviu - viskas priklauso nuo kiekio, kuri siuntiesi. jei reikia nedaug - tikrai neapsimoka vargti. o jei daugiau, tai as perku tiesiai is gamintoju tongue.gif bet kiekis labai didelis. cia apie moli kalbu. o ir detales kai kurias irgi perku tiesiai is gamintoju.
kazkaip durnokas klausimas... uzsienyje tu parduotuviu yra tiek daug, kad kazi ar kas cia gali patart. reikia imt ir bandyt.
Atsakyti
madrid, o kokias detales is kokiu gamtoju perki, a? nu idomu, bes va gamintoju nelabai zinau doh.gif
Atsakyti
na, beveik viska, ko reikia verimui. troseliai, pasleptukai, sidabruota viela, auskaru kabliukai, oda, juosteles, mediniai karoliukai, kepureles, intarpai... nu visi niekuciai smile.gif
kiekiais perku milziniskais, todel mano drauges dar pas mane atbegusios nusiperka, nes gerokai pigiau nei e-shopuose. va, vis ruosiuosi SM skelbimu lentoj paskelbti, kad parduodu likucius. tik kiek vargo sufotografuot viska, tai ir atidejineju vis.
o gamintojai savaime aisku yra didziojoj Kinijoj. ten ir pati velnia pagamins, jei tik noresi smile.gif pasirinkimas irgi labai didelis. tik minusas, kad turi sumerkti nemazai pinigu, nes ne 10, o 10 000vnt perki
Atsakyti
nette, aš pvz. turiu tris mėgstamiausias parduotuves - www.senasnaujas.lt (čia Fimo nėra, tik cernit), www.ornamentai.lt (fimo) ir www.hobera.lt (čia tik Fimo soft, ir dar patinka jų operatyvumas, jei jau staigiai reikia tai iškart iš čia siunčiuos, būna kad kitą dieną jau atneša paštininkė ! )
oi tiesa dar www.spalvunamai.lt , siunčiau porą kartų tik kolkas, viskas veikia puikiai thumbup.gif

madrid, ar galėtum konkrečiai pasakyti iš kur siuntiesi molį dideliais kiekiais ? ax.gif jeigu ne, tai nieko tokio smile.gif
Atsakyti
Labai nepeikit, dar lyg ir naujoke šitoj srity esu ax.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 21 lapkričio 2010 - 16:02
butu cia ka peikti biggrin.gif man tai grazu ax.gif o kitu auskaru tai tik po viena ir yra? g.gif
Atsakyti
Ačiū labai smile.gif Nulipdyta tai po du, tik šyrit nebebuvo laiko tų antųjų suvert. Norėjau nufotografuot kol nesutemo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 21 lapkričio 2010 - 16:09
man pries paskutiniai labai grazus wub.gif
Atsakyti
grazu labai wub.gif
atsakau i klausima apie uzsienietiskas parduotuves. jos dazniausiai yra amerikej. ir is ten jau reikia siustis siek tiek kitaip (na, nenoriu as pradet pasakot cia apie visus muitus ir t.t., o tai ziurek dar sulauksiu ir mokesciu inspekcijos patikrinimo tongue.gif )
Kato molis: http://www.polymercl...m/katoclay.html
Sculpey: http://www.polymerclaysuperstore.com/
Dar esu pirkusi ir is kitos dideles parduotuves. Jie net i Lietuva siunte, bet kazkaip nepasiteisino, tai ir nebenaudoju. Net link'o neturiu pasilikusi.
Tikiu, kad yra ir kiti adresai. As dazniausiai naudoju situs biggrin.gif
Grazaus sekmadienio wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madrid: 21 lapkričio 2010 - 16:51
Ačiū, munyt, madrid smile.gif smile.gif Kad jau neišpeikėt tai dar keletą parodysiu blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 21 lapkričio 2010 - 16:50
man labai grazu thumbup.gif
as labai megstu teksturinius darbukus wub.gif