O kiek is ju dar veikianciu yra?
Be to as uzsiminiau apie uzsienietiskas. Ir as turiu omeny ne apie bele kokias, o butent tas kuriomis Jus tikrai naudojaties.
aciu
na, as netikrinau kurios veikia, o kurios ne. ir lietuviskomis, tiesa sakant, nesinaudoju. jei lietuvoj, tai man smagiau yra paciupinet ka perku 
del uzsienio parduotuviu - viskas priklauso nuo kiekio, kuri siuntiesi. jei reikia nedaug - tikrai neapsimoka vargti. o jei daugiau, tai as perku tiesiai is gamintoju
bet kiekis labai didelis. cia apie moli kalbu. o ir detales kai kurias irgi perku tiesiai is gamintoju.
kazkaip durnokas klausimas... uzsienyje tu parduotuviu yra tiek daug, kad kazi ar kas cia gali patart. reikia imt ir bandyt.

del uzsienio parduotuviu - viskas priklauso nuo kiekio, kuri siuntiesi. jei reikia nedaug - tikrai neapsimoka vargti. o jei daugiau, tai as perku tiesiai is gamintoju

kazkaip durnokas klausimas... uzsienyje tu parduotuviu yra tiek daug, kad kazi ar kas cia gali patart. reikia imt ir bandyt.
madrid, o kokias detales is kokiu gamtoju perki, a? nu idomu, bes va gamintoju nelabai zinau

na, beveik viska, ko reikia verimui. troseliai, pasleptukai, sidabruota viela, auskaru kabliukai, oda, juosteles, mediniai karoliukai, kepureles, intarpai... nu visi niekuciai
kiekiais perku milziniskais, todel mano drauges dar pas mane atbegusios nusiperka, nes gerokai pigiau nei e-shopuose. va, vis ruosiuosi SM skelbimu lentoj paskelbti, kad parduodu likucius. tik kiek vargo sufotografuot viska, tai ir atidejineju vis.
o gamintojai savaime aisku yra didziojoj Kinijoj. ten ir pati velnia pagamins, jei tik noresi
pasirinkimas irgi labai didelis. tik minusas, kad turi sumerkti nemazai pinigu, nes ne 10, o 10 000vnt perki

kiekiais perku milziniskais, todel mano drauges dar pas mane atbegusios nusiperka, nes gerokai pigiau nei e-shopuose. va, vis ruosiuosi SM skelbimu lentoj paskelbti, kad parduodu likucius. tik kiek vargo sufotografuot viska, tai ir atidejineju vis.
o gamintojai savaime aisku yra didziojoj Kinijoj. ten ir pati velnia pagamins, jei tik noresi

nette, aš pvz. turiu tris mėgstamiausias parduotuves - www.senasnaujas.lt (čia Fimo nėra, tik cernit), www.ornamentai.lt (fimo) ir www.hobera.lt (čia tik Fimo soft, ir dar patinka jų operatyvumas, jei jau staigiai reikia tai iškart iš čia siunčiuos, būna kad kitą dieną jau atneša paštininkė ! )
oi tiesa dar www.spalvunamai.lt , siunčiau porą kartų tik kolkas, viskas veikia puikiai
madrid, ar galėtum konkrečiai pasakyti iš kur siuntiesi molį dideliais kiekiais ?
jeigu ne, tai nieko tokio
oi tiesa dar www.spalvunamai.lt , siunčiau porą kartų tik kolkas, viskas veikia puikiai

madrid, ar galėtum konkrečiai pasakyti iš kur siuntiesi molį dideliais kiekiais ?

butu cia ka peikti
man tai grazu
o kitu auskaru tai tik po viena ir yra?

Ačiū labai
Nulipdyta tai po du, tik šyrit nebebuvo laiko tų antųjų suvert. Norėjau nufotografuot kol nesutemo

man pries paskutiniai labai grazus

grazu labai 
atsakau i klausima apie uzsienietiskas parduotuves. jos dazniausiai yra amerikej. ir is ten jau reikia siustis siek tiek kitaip (na, nenoriu as pradet pasakot cia apie visus muitus ir t.t., o tai ziurek dar sulauksiu ir mokesciu inspekcijos patikrinimo
)
Kato molis: http://www.polymercl...m/katoclay.html
Sculpey: http://www.polymerclaysuperstore.com/
Dar esu pirkusi ir is kitos dideles parduotuves. Jie net i Lietuva siunte, bet kazkaip nepasiteisino, tai ir nebenaudoju. Net link'o neturiu pasilikusi.
Tikiu, kad yra ir kiti adresai. As dazniausiai naudoju situs
Grazaus sekmadienio

atsakau i klausima apie uzsienietiskas parduotuves. jos dazniausiai yra amerikej. ir is ten jau reikia siustis siek tiek kitaip (na, nenoriu as pradet pasakot cia apie visus muitus ir t.t., o tai ziurek dar sulauksiu ir mokesciu inspekcijos patikrinimo

Kato molis: http://www.polymercl...m/katoclay.html
Sculpey: http://www.polymerclaysuperstore.com/
Dar esu pirkusi ir is kitos dideles parduotuves. Jie net i Lietuva siunte, bet kazkaip nepasiteisino, tai ir nebenaudoju. Net link'o neturiu pasilikusi.
Tikiu, kad yra ir kiti adresai. As dazniausiai naudoju situs

Grazaus sekmadienio

man labai grazu
as labai megstu teksturinius darbukus

as labai megstu teksturinius darbukus