QUOTE(rug_gele @ 2010 11 17, 14:22)
Sveikos darbstuoles
noriu paklausti apie modelina zinau isgirtas FIMO serijos modelinas, o sakykit PARDO serijos modelinas kaip? ar geras, kokia jo kokybe ir pan. Is anksto Aciu uz info

Sveikos merginos,
Vis paskaitineju, bet patyliu

Isbandziau Pardo modelina. Minkstas (jei nusiperkat nepasenusi. su vienu pakeliu buvo problemu, bet parduotuve prieme atgal), minkosi lengvai, issikocioja labai plonai ir netrukineja ir lankstosi.
Privalumas yra ir tas, kad turi labai daug metalic atspalviu, todel galima tikra grozi sukurti. O kaina - tokia kaip ir Fimo. Bent jau Kaune, totodeco parduotuvej. (uz 56 gramu pakeli palikau 6.5lt).
Kiek skaiciau forumuose pries bandydama, tai ji lygina su Kato. Apie ana as irgi tik labai geros nuomones (kol nepasenes). Pabandziau kepti apyranke, tai tiek is Kato, tiek is Pardo gavosi tvirtos, nors nebandziau labai plonu "atsikisimu" daryt, tai pvz geles lapukai gal ir nuluztu

O pasigardziavimui idedu viena savo darbuka (cia jie du, bet vienas matose geriau

Daryta is fimo clasic ir nelakuota. Poliravau kaip isprotejusi, kad blizgesi isgaut

Dar del rusiskos plastikos. Nusipirkau is vienos forumietes, tai man jis nelabai

Tai va tiek mano tirados

QUOTE(Margareta @ 2010 11 17, 15:54)
nesu bandziusi, kaip tik vakar ziurinejau vienoje e-parduotuveje..ale brangus 

na panasi kaina ju kaip ir butu, bet tik gramu maziau PARDO modelino.
QUOTE(madrid @ 2010 11 18, 03:09)
Sveikos merginos,
nelabai ir laiko lieka nuo darbu. Bet va radau, kur galiu pasireikst 
Isbandziau Pardo modelina. Minkstas (jei nusiperkat nepasenusi. su vienu pakeliu buvo problemu, bet parduotuve prieme atgal), minkosi lengvai, issikocioja labai plonai ir netrukineja ir lankstosi.
Privalumas yra ir tas, kad turi labai daug metalic atspalviu, todel galima tikra grozi sukurti. O kaina - tokia kaip ir Fimo. Bent jau Kaune, totodeco parduotuvej. (uz 56 gramu pakeli palikau 6.5lt).
Kiek skaiciau forumuose pries bandydama, tai ji lygina su Kato. Apie ana as irgi tik labai geros nuomones (kol nepasenes). Pabandziau kepti apyranke, tai tiek is Kato, tiek is Pardo gavosi tvirtos, nors nebandziau labai plonu "atsikisimu" daryt, tai pvz geles lapukai gal ir nuluztu
O pasigardziavimui idedu viena savo darbuka (cia jie du, bet vienas matose geriau
)
Daryta is fimo clasic ir nelakuota. Poliravau kaip isprotejusi, kad blizgesi isgaut

Dar del rusiskos plastikos. Nusipirkau is vienos forumietes, tai man jis nelabai
t.y. figurelem gal ir gerai, o kai reikia rasta suminkyt, tai nelabai paslankus ir luzineja.
Tai va tiek mano tirados

Tai va tiek mano tirados

aciu uz informacija

QUOTE(rug_gele @ 2010 11 18, 10:32)
na panasi kaina ju kaip ir butu, bet tik gramu maziau PARDO modelino.
aciu uz informacija
labai grazios apyrankes
super.Sakykit, o internetu kur dar galima nusipirkti modelino?as galvoju pirkti is www.decoupage.lt nuoroda kaireje puseje modelinas, bet va kaip tik ir nera siuo metu FIMO modelino.
aciu uz informacija

PARDO seniau buvo tikrai maziau gramu. Kai buvo rutuliukais. Dabar pradejo gaminti blokeliais, tai tikrai svoris tas pats 56g.
O decoupage.lt, tai cia ir yra tie patys totoDeco, tai parduotuvej jie tikrai fimo turi.
Pasizvalgiau dar po ju elektronine parduotuve - tai ten asortimentas neatnaujintas. Tu burbuliukais jau jie nebeturi.
Siandien kaip tik vaziuoju modelino pirkt, tai pasakysiu, kad atsinaujintu. Siaip pacioj parduotuvej visa stenda turi Pardo ir modelino ir irankiu visu. Kai pagalvoju, tai kai as pradejau lipint, tai nieko Lietuvoj nebuvo imanoma gaut, viska siunciausi. Vienzo - pasiseke kaunietem

madrid , balioncikas
uz pasiralinima patirtim
o apyrankes labai grazios, grazus rastas..
tai reiks ismeginti ta pardo, nes va buten ta rutuliukias ir maciau, tai ten gramu gal 34g o kaina tokia kaip fimo 56g
tai jei sakai dabar jie turi ir spalvu daug ir t.t. tai reiks meginti..ans iskepes gal nebus toks lankstus...

tai reiks ismeginti ta pardo, nes va buten ta rutuliukias ir maciau, tai ten gramu gal 34g o kaina tokia kaip fimo 56g

QUOTE(Margareta @ 2010 11 18, 12:27)
madrid , balioncikas
uz pasiralinima patirtim
o apyrankes labai grazios, grazus rastas..
tai jei sakai dabar jie turi ir spalvu daug ir t.t. tai reiks meginti..ans iskepes gal nebus toks lankstus... 

aciu uz balioncika

as tinginiauju sia savaite, tai leidziu sau forumuose plepet - kolekcija baigta ir nebera reikalo nervuotis

matau, kad tu is Kauno, tai nueik pas juos ir parduotuve. pasidairyk ir rasi visas spalvas

del tvirtumo - as esu padariusi is vientiso modelino apyrankes (tik nenufotkinusi). tokias kaip monolitas ir i vidu nedejau jokio karkaso, tik ta pardo. tfu tfu tfu - laiko (nu aisku ir nedauzau kaip is protejusi, nes itariu suduztu

apie PARDO nieko negaliu sakyt, nesu bandžius
bet pastaruoju metu vis daugiau gaminu iš Premo, nei iš Fimo
Kažkaip savaiminis tas "perėjimas" gavosi 
madrid, jeigu esi dirbusi su Kato - kaip tu jį suminkštinai?

QUOTE(madrid @ 2010 11 18, 13:19)
PARDO seniau buvo tikrai maziau gramu. Kai buvo rutuliukais. Dabar pradejo gaminti blokeliais, tai tikrai svoris tas pats 56g.
O decoupage.lt, tai cia ir yra tie patys totoDeco, tai parduotuvej jie tikrai fimo turi.
Pasizvalgiau dar po ju elektronine parduotuve - tai ten asortimentas neatnaujintas. Tu burbuliukais jau jie nebeturi.
Siandien kaip tik vaziuoju modelino pirkt, tai pasakysiu, kad atsinaujintu. Siaip pacioj parduotuvej visa stenda turi Pardo ir modelino ir irankiu visu. Kai pagalvoju, tai kai as pradejau lipint, tai nieko Lietuvoj nebuvo imanoma gaut, viska siunciausi. Vienzo - pasiseke kaunietem

aciu MADRID uz info, as jaup arasiau laiska vadybininkui tai man jis pats sake, kad tinklapis neatnaujintas tai as jau pati prasiau atnaujinti ir sudeti, sake PARDO dar net daugiau visokiu spalvu yra

QUOTE(madrid @ 2010 11 18, 12:31)
aciu uz balioncika
as tinginiauju sia savaite, tai leidziu sau forumuose plepet - kolekcija baigta ir nebera reikalo nervuotis
bent jau kol kas

kokia kolekcija? kur galima pamatyti?

QUOTE(Jutare @ 2010 11 18, 12:48)
apie PARDO nieko negaliu sakyt, nesu bandžius
bet pastaruoju metu vis daugiau gaminu iš Premo, nei iš Fimo
Kažkaip savaiminis tas "perėjimas" gavosi 

Kad jis nebuvo kietas labai - toks kaip fimo clasic. Skaiciau tavo posta, kad labai kietas tau pasirode

As, tiesa sakant, visus bandau minkstintoju minkstyt, jei per kieti buna, tai gal ir Kato pagelbetu?

Margareta - papuosalus as darau kolekcijom. Tiesiog, mano nuostata tokia. O atiduodu i galerijas arba is namu nuperka, net i interneta nededu. Facebuke ikeliau kelias nuotraukas, bet tik tiek. Ai, kataloga dar kiekvienos kolekcijos issileidziu pas baltarusus (ba ten pigiau), kad tureciau atminimui. Bet darbu niekada nekartoju ir nedarau pagal uzsakyma. Kurybos dziaugsmas dingsta... O mano paskutines kolekcijos "Africa. Unseen" dalis yra InZi mados galerijoj, Kaune.
Sveikos, norejau paklausti is kokiu lietuvisku ar uzsienietisku interneto svetainiu uzsisakinejate p.moli ir/ar irankius, formeles ir visa kita?
patarkit, nes man labai nesiseka rasti..
patarkit, nes man labai nesiseka rasti..
NU blin, nesupykit, bet zmoguti - skaityk temos pirma lapa. ten taip aiskiai parasyta, kad bilenkam, lietuviskai mokanciam, tikrai iskaitoma. turetum suprast
sekmes