Laaaabai žiemiški auskarai
Vienos storėja, kitos suplonėt nori
as pirkau is anglijos. pirkau kartu su kalnu kitu dalyku. viena mergina Londone turejo maza rankdarbiu prekiu parduotuvele. ir as is jos pirkdavau, o paskui ji uzsidare, pries kokius metus, tai as ten is viso gera prapirkima padariau - ir akmenu, ir detaliu... tai vat paskutinis formello mano is ten... keistai cia su juo... bet jis visai nepanasus i fimo.... nei i clasic, nei i softa... trina lazankes jie... nors gal ir nemeluoja - visi moliai panasus, juk jie polimeriniai
is to kaip ji aprasei, tai man atrodo, jis turetu buti panasus i studio sculpey, anas irgi toks lyg su kreida
reikia susitikima daryt ir pabandyt. sculpey as turiu... bet kazkaip nelyginau as ju salia... o formello dar pas mane like 3-4 pakuciai... tai reik daryt susibegima (Kaune juk esam) ir pasibandyt
tada visai ekspertes busim
QUOTE(Margareta @ 2010 11 27, 18:43)
is to kaip ji aprasei, tai man atrodo, jis turetu buti panasus i studio sculpey, anas irgi toks lyg su kreida 
Aš irgi iškart tą patį pagalvojau
ė ne, mergucės, geriau susitinkam ir patikrinam 
nu, ok, nenorit, tai nereikia, aš va nuo kito penktadienio į saulėta Ispanija važiuoju kaulų savo senų šildyt
nu, ok, nenorit, tai nereikia, aš va nuo kito penktadienio į saulėta Ispanija važiuoju kaulų savo senų šildyt
QUOTE(madrid @ 2010 11 27, 22:13)
Nu bet kokia tu pagyrų puodas
QUOTE(madrid @ 2010 11 27, 22:13)
ė ne, mergucės, geriau susitinkam ir patikrinam 
norim norim
sugedinot
- i Ispanija vaziuoju i pacius pietus, pas draugus. Dabar ten apie 22 laipsnius silumos. Tikiuosi oras nepabjurs, nes kartais sugalvoja pries Kaledas ten palynot, bet vistiek, +22, tai ne -10
o susitikt manau visai smagu butu
p.s. kadangi dar pajauciau gedos jausma del zieminio konkurso, sedu siandien minkyt. specialiai ziemai
o susitikt manau visai smagu butu
p.s. kadangi dar pajauciau gedos jausma del zieminio konkurso, sedu siandien minkyt. specialiai ziemai
Pakerėkit, kad mano kleckas nesirgtų ir eitų į daržą.
Tada ir aš minkysiu. Jau kaip noriuuuu
Tada ir aš minkysiu. Jau kaip noriuuuu
QUOTE(hobite @ 2010 11 25, 17:09)
Pepe, nu jau tavo knygu skirtukas...... super fainas.
Margareta, labai zavus ir svelnus auskarai, tikrai ziema dvelkia.
O kame ju blizgejimo paslaptis? jei gali isduok kaip toki blizgejima isgauti
ir koki laka naudojat, nes as trys isbandziau nei vienas man tokio efekto nepalieka
O kame ju blizgejimo paslaptis? jei gali isduok kaip toki blizgejima isgauti
ir koki laka naudojat, nes as trys isbandziau nei vienas man tokio efekto nepalieka