QUOTE(madrid @ 2010 12 06, 00:52)
sveikos merguces, linkejimai is pietu Ispanijos. per daug nepavydekit, cia pila kaip is kibiro

bent jau nakti
pabandysiu pagelbet kiek as zinau ir atsakyt i klausimus:
1. as savo darbus kepu atskiram peciuky. kadangi darau nemazai, tai turiu nusipirkusi tikslu vidutinio dydzio elektrini peciuka ir kepu sau patenkinta. jei kepti kelis gaminius, tai manau, kad tradicine orkaite tikrai nenukentes, bet cia gal gali pakomentuot labiau tos, kurios kepa tradicinej orkaitej.
2. apie atsvaitus nieko negirdejau. reikes pasidomet
3. apie lankstu esu girdejusi ir esu ciupinejus viena daikta padaryta is jo. kepasi orkaitej, tik iskepes lieka kaip guma. jeigu neklystu - gamina sculpey. reiktu dar pasitikslinti ju gaminiu kataloge. man spalvos nepatiko, tokios labai jau kramtuske kvepiancios ir santykinai brangu. jei jau pirkt tokia brangenybe, tai tada as jau bronzos moli geriau pirkciau
sorry, kad atsakiau ne is eiles, bet gal susigaudysit. labai man cia susisukus galva nuo visko
aciu labai uz atsakymus. Dar klausimas, apie peciukus, gal buna kokie maziukai , kompaktiski, butent tokiems dirbiniams kepti skirti? Jei buna, tai kur, ir kiek mazdaug kainuoja?
o kramtuske dvelkiancios spalvos net labai tiktu
QUOTE(Margareta @ 2010 12 06, 12:05)
Madrid, o cia sininga kaip reikalas..snieko kiek..kol grisi bus iki keliu
atsvaitys turbut paprasciau gaminti is medziagos kazkokios, g buna tokios blizgancios tamsoje

aoie toki moli nesu girdejusi
o del to lankstaus..o reikia spalvu paletes placios? as galeciau pasiulyti tik tokia dvikomponente guma, is jos daromos formos

na dar buna kazkokio elastingo tipo gelems daryti, bet nelabai domejausi...
atsvatai is medziagos nelabai tinka, tame ir esme, kad norisi molio, kuris atsvaituotu tamsoje. Na bet jei tokio nera, tai labai gaila, nes poreikis manau tikrai butu nusilipdyti atsvaitus kokius tik nori.
del lansktaus- paletes spalvos nera taip svarbu, svarbu suzinoti ar isvis tokio yra ir kas ji gamina, kur gauti.
Aciu.
o kaip dazniausiai perkate moli, internetu ir is kur? maciau sarasa vietu, kur prekiaujama, bet gal jus, ekspertes, zinote kur patogiausia, greiciausia, didziausias pasirinkimas ir geriausios kainos?
zinau, kad jau ikyrejau
bet dar noreciau patarimo: kokiu butiniausiu priemoniu reiktu naujokei pradedanciai dibti su polimeriniu moliu? kokiu irankiu? noreciau susipirkti..
nesu jau tokia visiskai zalia, esu draugavus su keramika, bet , speju, cai vistiek kitaip.. aciu dar karta uz pagalba