Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena- 7 dalis

QUOTE(Lutė @ 2010 09 06, 16:13)
doh.gif jau pamaniau kad temą pripliurpėm ir naujos nėra, kad ieškau kad duoduos, o ji panosėj...favoritėj...būna kad susisuka šarabanai...
Na kaip galvos, duok D kad neskauda  4u.gif

Man jau kelinta diena visai nieko rolleyes.gif Gal ir praeis... ax.gif Kaip tu? Kaip pilvinukas? wub.gif
Atsakyti
blink.gif o tai nori pasakyti, kad skaudėjo?? Siaubunai kažkokie...

Normaliai pilvinis, malas duodas ir auga labai sparčiai, na po 3 mėn linkiu ir tau tokio stebuklo, o jūsų su TB laikas iki pasimatymo vis trumpėja, man vis širdis sudreba wub.gif duok D jums svajonės išsipildymo ir tau asmeniškai, kad galvos nebeskaudėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 09 06, 16:28)
blink.gif o tai nori pasakyti, kad skaudėjo?? Siaubunai kažkokie...

Normaliai pilvinis, malas duodas ir auga labai sparčiai, na po 3 mėn linkiu ir tau tokio stebuklo, o jūsų su TB laikas iki pasimatymo vis trumpėja, man vis širdis sudreba  wub.gif duok D jums svajonės išsipildymo ir tau asmeniškai, kad galvos nebeskaudėtų  4u.gif

Na neskaudejo taip stipriai, bet iki praeito penktadienio kokia daugiau nei savaite kiekviena diena maude, kad be vaistu negalejau, bet toks skausmas, kad uztekdavo paprasto Solpadeino ar Ibupromo, bijojau, kad tai nereikstu artejancio priepuolio, bet taip kazkaip praejo... unsure.gif Masciau, kad gal tai nuo nakvisu blink.gif g.gif Nes sutapo su tuo laiku, kai pradejau gerti nakvisu alieju rolleyes.gif

wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu nemanau kad nuo nakvišų, nors šiandi skaičiau jei per daug vitamino D3 tada gali skaudėti galvą, bet ngi nakvišose jo yra??
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 09 06, 16:40)
Nu nemanau kad nuo nakvišų, nors šiandi skaičiau jei per daug vitamino D3 tada gali skaudėti galvą, bet ngi nakvišose jo yra??

Nemanau, kiek zinau ten vitamino E yra, nors namie reikia paziureti, maza kas g.gif g.gif As vien del ko manau, nes nakvisos spaudima musa (reguliuoja), tai gal del to ir kirto per galva man unsure.gif
Atsakyti
na bet nemanau kad antiek, gal kokis nuovargis arba stresas greičiau g.gif įtampa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 06 rugsėjo 2010 - 15:45
QUOTE(Lutė @ 2010 09 06, 16:45)
na bet nemanau kad antiek, gal kokis nuovargis arba stresas greičiau  g.gif įtampa

Nea, pas mane tokiu dalyku nebuna... ax.gif Vat atvirksciai, sia savaite daug rupesciu nusimato, del tevo, IV stadija plauciu vezys, ziema chemija dare, pavasari spinduliavima, lyg truputi pagerejo, o dabar dar galva pradejo skaudeti apie menesi koki, onkologe itaria, kad gali buti metastaze i galva paejusi... verysad.gif Tai laukiam, gal sia savaite guldys i ligonine unsure.gif tai vat dabar tai tikrai itempti nervai man, nerimas, pergyvenimas... unsure.gif Bet tikiuosi, kad ir tevui, ir man viskas bus gerai. cool.gif
Atsakyti
4u.gif tikiuosi ir aš kad jums viskas bus gerai... Daug stiprybės ir tvirtybės 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

as jauciuosi kaip juanas menulis cia blush2.gif

visoms prasom po 4u.gif kad tik kuo geriau butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 09 10, 11:21)
sveikutes,

as jauciuosi kaip juanas menulis cia blush2.gif

visoms prasom po 4u.gif kad tik kuo geriau butu 4u.gif

Kuo reciau cia lankais, tuo geriau, reiskia galvyte neskauda
Atsakyti
~Sunflowers~ - galvojau nauja mergytė, bet pagal liniuotes ne g.gif 4u.gif
kaip sekasi? Kaip laikaisi? Kaip galva?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 09 10, 12:39)
~Sunflowers~ - galvojau nauja mergytė, bet pagal liniuotes ne  g.gif  4u.gif
kaip sekasi? Kaip laikaisi? Kaip galva?

ne ne, ta pati, tik pokycius nenoriu garsiai komentuoti smile.gif
Siaip gan neblogai, jau turbut kokia savaite kaip galva pakankamai gerasi laikosi hihihi.gif Jokiu maudimu ar spaudimu, kazkuria diena vakare isgeriau Solpadeino viena, bet ten is nervu galva matyt isiskaudejusi buvo, tai greit praejo. smile.gif
kaip tu? 4u.gif
Atsakyti