Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena- 7 dalis

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 10, 10:36)
Kuo reciau cia lankais, tuo geriau, reiskia galvyte neskauda

na taip smile.gif 4u.gif
pamaudzia,bet kazkaip nestipriai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 10, 12:42)
ne ne, ta pati, tik pokycius nenoriu garsiai komentuoti smile.gif
Siaip gan neblogai, jau turbut kokia savaite kaip galva pakankamai gerasi laikosi hihihi.gif Jokiu maudimu ar spaudimu, kazkuria diena vakare isgeriau Solpadeino viena, bet ten is nervu galva matyt isiskaudejusi buvo, tai greit praejo. smile.gif
kaip tu? 4u.gif

džiugu girdėti, kad galva neskauda, o jei užteko solpadeino tai visai super, nes kiek pamenu tau jis seniau nevisada suveikdavo g.gif (jei susimaišiau nepyk... 4u.gif )
man kai kada užeina pamaudimai, bet dažniausiai nuo per ilgo miegojimo ryte doh.gif bet pablūdiju, kavos išgeriu ir praeina thumbup.gif
...internetas bludija... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 10 rugsėjo 2010 - 16:43
Labukas mielosios mirksiukas.gif Norėjau paklausti kur dingo ~Jacinta~ bet supratau kad ji niekur nedingo tik niką pakeite,a ne? biggrin.gif
Gal dar atsimenat mane? Ypač Lutė ir ~Sunflowers~ mirksiukas.gif
Galva mano kaip skaudėjo taip ir skauda,o gal dar ir dažniau pradėjo skaudėti. Šiandien žiauriai skauda galva,pykina visą dieną. Rašau trumpai ,noriu jau į lovą,bet prisimeniau kad senei jums nerašiau todėl užėjau pas jus į svečius.
Noriu paklausti ,kaip jus galvojat ar galima nuo vaistų kepenu arba inkstų ligom susirgti...Manau galima,bet kokios stadijos gali būti pvz. kepenu arba inkstų ligos nuo nuolatinio vaistų vartojimo blink.gif Solpadeiną geriu laaabai dažnai,o jame yra paracetomolio,o paracetomolis blogai veikia beveik visą virškinimo sistema , mergaitės ką daryti? Ir dar pagalvojau,kaip galėsiu pastoti jeigu mano organizmas kaip vieną didžiulę Solpadeino tablete blink.gif lotuliukas.gif Ir juokinga ir verkti noriu unsure.gif Tikriausiai kai norėsiu dar vieno vaikelio teks apie metus savo organizma nuo šlakų ir visokiausio brudo išvalyti,bet vėl retorinis klausimas bet ką daryti jeigu negali nuo galvos skauso nieko daryti,jeigu tiesiogine prasme lipi sienom nuo tos durnos migrenos g.gif Vadinasi reikia užmiršti apie vaikiuką ir gerti visą gyvenimą vaistus... verysad.gif
Ir dar vienas mano pastebėjimas,kad tikrai nuo maisto gali užeiti migrena. Vakar vakare grįžau iš darbo ( pamiršau pasakyti kad jau dirbu) sugalvojau keletą gabaliukų juodojo šokolado suvalgyti ir dar kavutes su pienu išgėriau...O šiandien atsikėliau su skaudančią galvą. Nejaugi sutapimas?
Lutė kaip tavo sveikata,kaip nestuke.gif ? Jacinta matau iš liniuotes kad kol kas tylu pas tave nestuke.gif ,nieko nenusimink ,viskas bus gerai 4u.gif Suprantu kad lengva kalbėti,bet patikėk jeigu neturi rimtu susirgimu ( nors pastojo ir su rimtom ligom mamos mirksiukas.gif ) greitai,o gal nelabai greitai bet vistiek supuosit su vyru mažylį wub.gif
Gerai mano likimo draugės,einu pasistengsiu užmigti,jau išgeriau vaistų antrą kartą ir noriu tikėtis rytoj galva neskaudės.
Iki bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 12 rugsėjo 2010 - 00:18
QUOTE(Tėtsi @ 2010 09 12, 01:14)
Labukas mielosios mirksiukas.gif

4u.gif oi kaip tau negerai...
Na manau jei vartoji laaaabai daug vaistų visokių tai tikiu kad gali sustreikuoti vidaus organai, bet jei reguliariai prasivalysi organizmą tai gal nieko blogo nenutiks g.gif dabar arbūzai ant papigimo, bandyk pradžioj juos vartoti dideliais kiekiais, vis inkstus praplaus, o kepenis tai medus valo, kažkur girdėjau - šaukšelį medaus sučiulpi ramiai ir po to išgeri stiklinę šilto vandens lėtai - kepenams labai gerai, bet manau baisiausia skrandžiui yra, nes pirma ten patenka...Nu baisu doh.gif kai pagalvoji, pamenu kaip ir aš galvojau kad mano venomis solpadeinas teka... Šaunu, kad dirbi, džiaugiuosi thumbup.gif
o dėl maisto - viena iš priežaščių kodėl atsiranda migrena, gal tu kokį maisto netoleravimo testą pasidaryk g.gif

Na aš augu nestuke.gif ir didėju, bet kaip vyrui sakau pati didžiausia ale ir gražiausia blush2.gif
O dėl ~Sunflowers~ - aš laikau kumščius, nes Kalėdinės staigmenos laukiu mirksiukas.gif

sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 09 12, 12:33)
4u.gif
Na aš augu  nestuke.gif ir didėju, bet kaip vyrui sakau pati didžiausia ale ir gražiausia blush2.gif
O dėl ~Sunflowers~ - aš laikau kumščius, nes Kalėdinės staigmenos laukiu  mirksiukas.gif

sėkmės visoms  4u.gif

Labukas Lutė mirksiukas.gif Žinok nuo liepos vidurio arbūzas tapo mūsų geriausiu šeimos draugu,bet dabar nustojom pirkti,reikia vėl kol sezonas arbūzais maitintis thumbup.gif Kaip faina kad didėji nestuke.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Žinoma kad gražiausia wub.gif
Va skrandis man daaažnai skauda,ir dar jeigu atsimeni gastritu sergu. Ir ką galvoji prisigėriau vakar Solpadeino,paskui apie 6 ryto dar dvi tabletkes išgėriau o skausmas nuo visos kaktos į kairę galvos pusę perėjo. verysad.gif Ką nedariau,ir karšu vandieniu kakta aplėjau ir karštus kompresus dėjau,žinau kad mums gerai karštus kompresiukus ant galvos dėti ,bet nulis pagalbos. Paskui kopustu lapais galva apviniojau jeigu galima taip lietuviškai pasakyti,gal trumpai kol šaltuka jaučiau lig skausmo nejutau o paskui vėl verysad.gif Va taip praėjo mano savaitgalis,siaubas vienas. O rytoj iš pačio ryto jau darbe reikia būti ,dirbu rytoj visą dieną nuo 6.30 iki 18.30,auklėtoja dirbu. lotuliukas.gif Manau supranti koks "kaifas " jeigu migrena užeina o reikia su vaikučiais bendrauti ir prižiūrėti kad ne duok dieve kas nors nesusižeistu ar dar kokio špoko nepridarytu. Kai galva neskauda kol kas esu labai patenkinta kad dirbu ir vaikučiai mano visi geri,bet bliamba ta galva veda iš proto. Ačiū kad išklauset,tikrai labai pavargau nuo galvos skausmo.
Ikiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 12 rugsėjo 2010 - 13:56
QUOTE(Tėtsi @ 2010 09 12, 14:54)
Ačiū kad išklauset,tikrai labai pavargau nuo galvos skausmo.
Ikiukas 4u.gif

bet tai praėjo bent skausmas???? blink.gif nu su vaikais dar žaidžiančiais ir spygaujančiais iš laimės kai galva skauda laimės mažai...
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 09 12, 18:20)
bet tai praėjo bent skausmas???? blink.gif
nu su vaikais dar žaidžiančiais ir spygaujančiais iš laimės kai galva skauda laimės mažai...

Žinok vistiek jaučiu pulsavima kairės galvos pusėje ,visą dieną pulsuoja.Ir lauke buvau ir oras geras,nors mažiau skauda bet vistiek dar skauda g.gif
drinks_cheers.gif Taip taip,tu mane supranti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 12 rugsėjo 2010 - 19:11
Man irgi siandien kazko galva tvinksi, ne priepuolis, bet toks jausmas, kad sekanti diena po priepuolio - lenkiant galva, sukant ar staigesni judesi darant taip sutvinkcioja, kad net sustyngti turiu doh.gif Ar cia tie orai taip veikia mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 14, 13:54)
Man irgi siandien kazko galva tvinksi, ne priepuolis, bet toks jausmas, kad sekanti diena po priepuolio - lenkiant galva, sukant ar staigesni judesi darant taip sutvinkcioja, kad net sustyngti turiu doh.gif Ar cia tie orai taip veikia mane unsure.gif

o spaudimas vietoje? Būna kitą syk, bet gal čia tavo toks priepuolis g.gif tiesiog silpna migrena?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 09 14, 14:05)
o spaudimas vietoje? Būna kitą syk, bet gal čia tavo toks priepuolis  g.gif tiesiog silpna migrena?

Kaip tycia aparato nesu pasiemusi rolleyes.gif Nu kazi g.gif man jei jau duoda, tai duoda, kaip uz tevyne doh.gif
Atsakyti
Kaip galvytes laikosi? 4u.gif

Prabalsuokit kas netingit nuorodoje parasiuke! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 21, 14:02)
Kaip galvytes laikosi? 4u.gif

Prabalsuokit kas netingit nuorodoje parasiuke! ax.gif

Labukas ,prabalsavau už tavo šypsenėlę mirksiukas.gif
Galva man šiandien ne skauda,bet labai pavargau darbe. O šiaip skaudo kas trys -keturias dienas. Penktadieni išeiginė turėjau,galvojau pailsėsiu,pamieguosiu ilgiau...Bet visą dieną praleidau pyktai nusiteikus ir nervuota dėl nežmoniško pusė galvos skausmo. Ir taip jau antras penktadienis ir dar praeitus savaitgalius su migrenos priepuoliais kankinausi:blink: unsure.gif
Kaip kitos gyvena,kaip Lutės sveikatėle? nestuke.gif
Atsakyti