Labukas mielosios

Norėjau paklausti kur dingo ~Jacinta~ bet supratau kad ji niekur nedingo tik niką pakeite,a ne?
Gal dar atsimenat mane? Ypač Lutė ir ~Sunflowers~
Galva mano kaip skaudėjo taip ir skauda,o gal dar ir dažniau pradėjo skaudėti. Šiandien žiauriai skauda galva,pykina visą dieną. Rašau trumpai ,noriu jau į lovą,bet prisimeniau kad senei jums nerašiau todėl užėjau pas jus į svečius.
Noriu paklausti ,kaip jus galvojat ar galima nuo vaistų kepenu arba inkstų ligom susirgti...Manau galima,bet kokios stadijos gali būti pvz. kepenu arba inkstų ligos nuo nuolatinio vaistų vartojimo

Solpadeiną geriu laaabai dažnai,o jame yra paracetomolio,o paracetomolis blogai veikia beveik visą virškinimo sistema , mergaitės ką daryti? Ir dar pagalvojau,kaip galėsiu pastoti jeigu mano organizmas kaip vieną didžiulę Solpadeino tablete

Ir juokinga ir verkti noriu

Tikriausiai kai norėsiu dar vieno vaikelio teks apie metus savo organizma nuo šlakų ir visokiausio brudo išvalyti,bet vėl retorinis klausimas bet ką daryti jeigu negali nuo galvos skauso nieko daryti,jeigu tiesiogine prasme lipi sienom nuo tos durnos migrenos

Vadinasi reikia užmiršti apie vaikiuką ir gerti visą gyvenimą vaistus...
Ir dar vienas mano pastebėjimas,kad tikrai nuo maisto gali užeiti migrena. Vakar vakare grįžau iš darbo ( pamiršau pasakyti kad jau dirbu) sugalvojau keletą gabaliukų juodojo šokolado suvalgyti ir dar kavutes su pienu išgėriau...O šiandien atsikėliau su skaudančią galvą. Nejaugi sutapimas?
Lutė kaip tavo sveikata,kaip

? Jacinta matau iš liniuotes kad kol kas tylu pas tave

,nieko nenusimink ,viskas bus gerai

Suprantu kad lengva kalbėti,bet patikėk jeigu neturi rimtu susirgimu ( nors pastojo ir su rimtom ligom mamos

) greitai,o gal nelabai greitai bet vistiek supuosit su vyru mažylį
Gerai mano likimo draugės,einu pasistengsiu užmigti,jau išgeriau vaistų antrą kartą ir noriu tikėtis rytoj galva neskaudės.
Iki