QUOTE(tiutiute @ 2010 09 21, 22:14)
o kodel abejojat ar galesit?
(atsiprasau uz nekuklu klausima)
Sveikutes visos

tiutiute aš antrą kartą budama

vos tesioginę žodžio prasmę nenumiriau,todėl iki šiol laaabai bijau nėštumo. Mano antras nėštumas būvo toks sunkus,kad kartais galvojau kad tik mažiukas sveikas gimtu ir aš tada galėsiu anapilin iškeliauti ramiai

Nuo 5 nėštumo mane lydėjo pastovus galvos skausmai ir svaigimai ( iki 5 bjaurus šlykštulis ir pykinimas,pilvo apačios skausmai) , 4 kartai ligoninėje ,vienas reanimacijoje ( 34 sav.

),užėjo migrena su aura,nors nuo 15 metų auros jau nebeturėjau,todėl išsigando visi ir pagalvojo kad man kažkas su širdim,paguldė į reanimaciją.Po reanimcijos vėl du kartus kol nepagimdžiau užėjo baisi migrena su aura,tirpo pusė kūno,liežuvis,negalėjau ištarti ne žodžio,neatsimenau savo vardo ir visi migrenos su aura "malonumai" .O dar prie visko kraujas blogas,spaudimas žemas ,sekdavo iki 70 /40

O pulsas iki 110 . Va todėl bijau nėštumo,o vaikėlio nors jau du berniukus turiu laaabai noriu,aišku norėtusi mergytes...Bet šio metu nenoriu dėl sveikatos .Žinau kad man reikia labai gerai pasiruošti savo organizma nėštumui,o tam kad jį pasiruošti reikia ko mažiau ryti vaistų o kai užeina baisus skausmai negaliu ištverti ir vėl liekiu iš namų vaistinėlės vaistukus gerti. O dar geriu ad. (antidepresantus) ,norėjau kiek kartu mesti,bet neišeidavo iš karto šalutiniai pasireikšdavo ir butent galvos svaigimu ir nežmonišku skausmu. Aj,dar pamiršau "pasigirti " kad pagimdžius mažylį nustatė skydliaukės hiperfunkcija.
Kaip ne keista atsikėliau šiandien galva neskaudėjo,bet dabar vėl maudžia biški,bet labai darbe pavargstu va ir rezultatas.Nors ir namie su savo vaikais irgi visko būna.
Gero visoms vakaro ir kad tik galveles niekam neskaudėtu