Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena- 7 dalis

QUOTE(Tėtsi @ 2010 09 21, 14:34)
Galva man šiandien ne skauda,bet labai pavargau darbe. O šiaip skaudo kas trys -keturias dienas. Penktadieni išeiginė turėjau,galvojau pailsėsiu,pamieguosiu ilgiau...Bet visą dieną praleidau pyktai nusiteikus ir nervuota dėl nežmoniško pusė galvos skausmo. Ir taip jau antras penktadienis  ir dar praeitus savaitgalius su migrenos priepuoliais kankinausi:blink:  unsure.gif

Ne kas tada... unsure.gif 4u.gif Man siandien keista galva, bet velnias zino ar spaudimas pakiles truputi, ar siaip oras slegia g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 21, 14:02)

kaip wub.gif

as neblogai jauciuos smile.gif buvo uzejes kazkoks persalimas, tai pora dienu galvyte skaudejo doh.gif tai viena mamyte pasiule isgert stiprios ir saldzios saldzios juodos arbatos. ir padejo thumbup.gif
o siaip tai jau apie galvos skausma kaip ir pamirstu ax.gif

LUTE kaip tavo galvyte? kaip pilvinukas?
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 21, 14:02)
Kaip galvytes laikosi? 4u.gif
Prabalsuokit kas netingit nuorodoje parasiuke! ax.gif

mirksiukas.gif prabalsavau, po to nueisiu per operą ir per explorerį tai dar leis prabalsuot - gal

O mano galva normaliai, sveikata ir gi gera, tikiuosi niekur jokios slogos nepasigausiu g.gif
Perduodu savo neskausmadienių virusą, kad ir jums neskaudėtų thumbup.gif
tiutiute - kaip tau? kaip pilvukis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 09 21, 18:30)
tiutiute - kaip tau? kaip pilvukis  mirksiukas.gif

oi, aciu, gerai, augam didejam smile.gif db pats augimo metas, kai visus sonus tempia doh.gif bet smagu kai bumsiukus nuolat jauti ir gyveni laukimu wub.gif
Atsakyti
O man ir vėl atsiprašau figovai,pradėjo pusė galvos skaudėti,dar toks nestiprus skausmas,bet bijau ką ir prognozuoti. Vaistų tikrai kol kas negersiu,gal pamieguosiu ir įvyks stebuklas...
Oho,tai ne viena Lutė neštukė ir tiutiute laukiasi nestuke.gif Sveikinu 4u.gif O kaip Lutės ir tiutiutes galvelės ne skauda?
Aš taip norėčiau dar mergytę pagimdyti,bet kuo toliau to labiau pradėdu abėjoti kad galėsiu vėl nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 09 21, 20:26)

console.gif
as tai jei uzmigdavau su skausmu tai ir atsikeldavau su juo doh.gif tai visad kai skaudedavo bijodavau eit miegoti, nes atsikelus skausmas budavo tik stipresnis doh.gif

asiu ax.gif man tfu tfu tfu bet jau kaip ir nebeskauda. tik va kai sirguliavau tai pora dienu pamaude. bet rimto skausmo kaip ir nebuvo. bet vistiek su saldymo elementu gulejau doh.gif o siaip tai net nepastebejau kad maziau skauda. MB uzsimine, sako ar man tik atrodo ar tau maziau skauda. o pati tai gyvenu, dziaugiuos ir nepastebiu kad jau TIEK ilgai neskaudejo rolleyes.gif gal visai nustos skaudet ax.gif

kokie slykstus rudeniski orai ateina doh.gif mna visad tokie lietingi ir pasiniauke sukeldavo skausmus...
ramiu galveliu jums 4u.gif

o kodel abejojat ar galesit? (atsiprasau uz nekuklu klausima)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 21 rugsėjo 2010 - 21:15
QUOTE(tiutiute @ 2010 09 21, 19:55)
oi, aciu, gerai, augam didejam  smile.gif  db pats augimo metas, kai visus sonus tempia  doh.gif  bet smagu kai bumsiukus nuolat jauti ir gyveni laukimu  wub.gif

thumbup.gif super jausmas kai pasisveikina bum bum, atba prasiplatint bando pilvuką

QUOTE(Tėtsi @ 2010 09 21, 20:26)
O man ir vėl atsiprašau figovai,pradėjo pusė galvos skaudėti,dar toks nestiprus skausmas,bet bijau ką ir prognozuoti. Vaistų tikrai kol kas negersiu,gal pamieguosiu ir įvyks stebuklas...
Oho,tai ne viena Lutė neštukė ir tiutiute laukiasi nestuke.gif Sveikinu 4u.gif O kaip Lutės ir tiutiutes galvelės ne skauda?
Aš taip norėčiau dar mergytę pagimdyti,bet kuo toliau to labiau pradėdu abėjoti kad galėsiu vėl  nestuke.gif

Na man galvos nebeskauda labai, dėl orų, man tokie orai superiniai, o dėl mergytės, jei yra noro bus ir rezultatas
Atsakyti
Ech... Lute kaip as dziaugiuosi del taves, mazumele pavydziu, bet nebijok biggrin.gif baltu baltu pavydu wub.gif Laukiu su nekantrumu kada pamatysiu leliuko nuotraukas pirmasias wub.gif tongue.gif

Na balsuotojos, dar po karteli! 4u.gif Ten kiekviena diena galima balsuoti ax.gif
Atsakyti
laba mirksiukas.gif

visoms po balionely siunciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir begu naujenu skaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2010 09 21, 22:14)
o kodel abejojat ar galesit? (atsiprasau uz nekuklu klausima)

Sveikutes visos mirksiukas.gif tiutiute aš antrą kartą budama nestuke.gif vos tesioginę žodžio prasmę nenumiriau,todėl iki šiol laaabai bijau nėštumo. Mano antras nėštumas būvo toks sunkus,kad kartais galvojau kad tik mažiukas sveikas gimtu ir aš tada galėsiu anapilin iškeliauti ramiai blush2.gif Nuo 5 nėštumo mane lydėjo pastovus galvos skausmai ir svaigimai ( iki 5 bjaurus šlykštulis ir pykinimas,pilvo apačios skausmai) , 4 kartai ligoninėje ,vienas reanimacijoje ( 34 sav. nestuke.gif ),užėjo migrena su aura,nors nuo 15 metų auros jau nebeturėjau,todėl išsigando visi ir pagalvojo kad man kažkas su širdim,paguldė į reanimaciją.Po reanimcijos vėl du kartus kol nepagimdžiau užėjo baisi migrena su aura,tirpo pusė kūno,liežuvis,negalėjau ištarti ne žodžio,neatsimenau savo vardo ir visi migrenos su aura "malonumai" .O dar prie visko kraujas blogas,spaudimas žemas ,sekdavo iki 70 /40 blink.gif O pulsas iki 110 . Va todėl bijau nėštumo,o vaikėlio nors jau du berniukus turiu laaabai noriu,aišku norėtusi mergytes...Bet šio metu nenoriu dėl sveikatos .Žinau kad man reikia labai gerai pasiruošti savo organizma nėštumui,o tam kad jį pasiruošti reikia ko mažiau ryti vaistų o kai užeina baisus skausmai negaliu ištverti ir vėl liekiu iš namų vaistinėlės vaistukus gerti. O dar geriu ad. (antidepresantus) ,norėjau kiek kartu mesti,bet neišeidavo iš karto šalutiniai pasireikšdavo ir butent galvos svaigimu ir nežmonišku skausmu. Aj,dar pamiršau "pasigirti " kad pagimdžius mažylį nustatė skydliaukės hiperfunkcija. doh.gif
Kaip ne keista atsikėliau šiandien galva neskaudėjo,bet dabar vėl maudžia biški,bet labai darbe pavargstu va ir rezultatas.Nors ir namie su savo vaikais irgi visko būna.
Gero visoms vakaro ir kad tik galveles niekam neskaudėtu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 22 rugsėjo 2010 - 19:50
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 22, 13:06)
Ech... Lute kaip as dziaugiuosi del taves, mazumele pavydziu, bet nebijok biggrin.gif baltu baltu pavydu wub.gif Laukiu su nekantrumu kada pamatysiu leliuko nuotraukas pirmasias wub.gif  tongue.gif

Na balsuotojos, dar po karteli! 4u.gif Ten kiekviena diena galima balsuoti ax.gif

Siunčiu virusą, kuris po 2 mėn pavirs į mažiuką spurgiuką - tėvelių džiaugsmą, prabalsuoju tvarkingai po 2 kartus mirksiukas.gif

QUOTE(Tėtsi @ 2010 09 22, 20:45)
Sveikutes visos mirksiukas.gif tiutiute aš antrą kartą budama  nestuke.gif vos tesioginę žodžio prasmę nenumiriau

nu tikrai patirtis nekokia doh.gif
o gal tau koks bioptronas padėtų, šiandi skaičiau kad šviečiant sumažina skausmą, reiks išbandyt kadom, o man beje draugė padarė tą folio tyrimą, tai pas mane biškiuką kepenų veikla negeruoja, be to kaip įdomiai - kraujotaka sutrikus, o kraujagyslės čiki g.gif ir man omega3 nelabai tinka, bet blogiau nėra, sakė bandytis su mažais kiekiais kurie tiks, tai vo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 09 22, 20:45)
O dar geriu ad. (antidepresantus) ,norėjau kiek kartu mesti,bet neišeidavo iš karto šalutiniai pasireikšdavo ir butent galvos svaigimu ir nežmonišku skausmu.

O antidepresantus tau skyre butent del migrenos, ar kitu priezasciu?

As dabar geriau antidepresantus gerus puse metu, tikrai jauciaus daug geriau, skausmai labai isretejo, pradejau jaust, kad gyvenu, kaip gera budavo pabusti ir nejaust jokio skausmo. Dabar pries 2 savaites vaistus nutraukiau, planuosim leliuka blush2.gif Bet jau jauciu, kad vel man skausmai dazneja, vel imigrana ryju pastoviai.. schmoll.gif

P.s. ar priimsit mane i savo buri blush2.gif
Atsakyti