QUOTE(**Fėja** @ 2010 09 23, 22:59)
Tiutiute, Lute o kaip jus, kai bandet pastoti elgdavotes su vaistais? Gerdavot kazka nuo galvos skausmo? Ta prasme, dar kai nezinojot, kad laukiates?
Ir kaip dabar, nestumo metu, neprireikia jokiu vaistu? Ar teko kada pvz. koki paracetamoli ikalt? Kiek zinau, tik ji galima
na man kažkaip planavimo metu (tas buvo žiemą) galva skaudėjo rečiau nei šiltuoju metų laiku, tai kažkaip pačioj pradžioj nieko ir neskaudėjo, o kai planavau išgerdavau solpadeino, po to daug daug vandens, nes maniau kad išplaus kažkiek iš inkstų, kepenų (nu viltis žinom kieno motina...), o kai užėjo 6 sav, po to 8 sav, po to 10 sav ir tęsėsi 11 dienų, tai tuo metu negėriau nieko, tiesiog laukiau kol praeis, nors tada kai skaudėjo 11 dienų tūrėjau nedarbingumą, o po 12 sav, man leido ketanovą susileisti, o po 15 sav, aš po tabletką solpadeino išgerdavau, nes paracetamoliui vienam aš alergiška, daktarai žinojo mano gydymą, bet leido, nes skausmas pas mane stiprus būdavo, net gimda susitraukinėdavo

dabar psio - kaip arklys jaučiuos, kai galva neskauda, bet va slogą gavau
O mėsos gabalas iš kameros arba šaldytos daržovės - tikrai gerai veikia
~Sunflowers~ - sveikinu jau 5-ta vieta, ir šiandien visus tris balsus iškart parodė pridėtus