Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena- 7 dalis

Tiutiute, Lute o kaip jus, kai bandet pastoti elgdavotes su vaistais? Gerdavot kazka nuo galvos skausmo? Ta prasme, dar kai nezinojot, kad laukiates? g.gif
Ir kaip dabar, nestumo metu, neprireikia jokiu vaistu? Ar teko kada pvz. koki paracetamoli ikalt? Kiek zinau, tik ji galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2010 09 23, 22:59)
Tiutiute, Lute o kaip jus, kai bandet pastoti elgdavotes su vaistais? Gerdavot kazka nuo galvos skausmo?

Nors ne man adresuotas klausimas, bet atsakysiu biggrin.gif ax.gif As per tuos planavimo menesius visada esant priepuoliui gerdavau Zomig'a arba Ketanova leisdavausi, tik visada ziurejau, kad tai nebutu po ovuliacijos, po jos jau buciau pasitenkinu turbut paprastais analgetikais kaip nors unsure.gif Bet man kazkaip niekada ir neispuole, kad priepuolis butu antroje ciklo puseje rolleyes.gif
Atsakyti

tai kad man sitas nestumas neplanuotas blush2.gif geriau vaistus ir nezinojau kad laukiuos doh.gif ir kaip man sake gine, kad kol leliukas i gimda nenusileido ir neisitvirtino tai jam vaistai nekenkia. tai as lb tikiuos kad nepakenke blush2.gif
teko pora kart gerti paracetamoli. bet kad jie nelabai ir padeda unsure.gif dar geriau brandzio, va sitas tai padeda kartais biggrin.gif o siaip tai tik gabalas mesos is kameros ir ramybe lovoj... tik taip malsindavau skausma ax.gif
Atsakyti
Tiutiute, Lute o kaip jus, kai bandet pastoti elgdavotes su vaistais? Gerdavot kazka nuo galvos skausmo? Ta prasme, dar kai nezinojot, kad laukiates? g.gif
Ir kaip dabar, nestumo metu, neprireikia jokiu vaistu? Ar teko kada pvz. koki paracetamoli ikalt? Kiek zinau, tik ji galima g.gif

na man kažkaip planavimo metu (tas buvo žiemą) galva skaudėjo rečiau nei šiltuoju metų laiku, tai kažkaip pačioj pradžioj nieko ir neskaudėjo, o kai planavau išgerdavau solpadeino, po to daug daug vandens, nes maniau kad išplaus kažkiek iš inkstų, kepenų (nu viltis žinom kieno motina...), o kai užėjo 6 sav, po to 8 sav, po to 10 sav ir tęsėsi 11 dienų, tai tuo metu negėriau nieko, tiesiog laukiau kol praeis, nors tada kai skaudėjo 11 dienų tūrėjau nedarbingumą, o po 12 sav, man leido ketanovą susileisti, o po 15 sav, aš po tabletką solpadeino išgerdavau, nes paracetamoliui vienam aš alergiška, daktarai žinojo mano gydymą, bet leido, nes skausmas pas mane stiprus būdavo, net gimda susitraukinėdavo doh.gif dabar psio - kaip arklys jaučiuos, kai galva neskauda, bet va slogą gavau lotuliukas.gif
O mėsos gabalas iš kameros arba šaldytos daržovės - tikrai gerai veikia

~Sunflowers~ - sveikinu jau 5-ta vieta, ir šiandien visus tris balsus iškart parodė pridėtus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 09 24, 09:51)
~Sunflowers~ - sveikinu jau 5-ta vieta, ir šiandien visus tris balsus iškart parodė pridėtus thumbup.gif

aciuks.gif kaip per 4 dienas, labai dziaugiuosi tiek balu surinkusi cool.gif Bet dar truksta iki 4 vietos apie 60 balu, kad aplenkt unsure.gif
Atsakyti
sveikos mergaiciukes 4u.gif
Atsakyti
sveika mirksiukas.gif
kaip kitos

~Sunflowers~ - jau 4 vieta thumbup.gif tu per až parašinėk paprašyk prabalsuoti, man dažnai taip atsiunčia mirksiukas.gif per galvą neduos, o balsų gausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 26 rugsėjo 2010 - 16:09
QUOTE(Lutė @ 2010 09 26, 17:04)
sveika mirksiukas.gif
kaip kitos

~Sunflowers~ - jau 4 vieta  thumbup.gif  tu per až parašinėk paprašyk prabalsuoti, man dažnai taip atsiunčia  mirksiukas.gif per galvą neduos, o balsų gausi  drinks_cheers.gif

Tai as taip ir dariau biggrin.gif Is SM nepazystamu merginu turiu kokius 100 balsu thumbup.gif Bet tai nemazai laiko atima, kad susirasti apacioj kas prisijunge dabar ir siusti zinute karsta.gif
na jei siandien nesibaigs tas zaidimas, o dar savaite galima bus balsuoti, tai vel reikes koki vakara taip prasisukti, nes pas pazystamus jau geda beprasyti kiekviena diena... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 26, 17:30)
Tai as taip ir dariau biggrin.gif Is SM nepazystamu merginu turiu kokius 100 balsu thumbup.gif Bet tai nemazai laiko atima, kad susirasti apacioj kas prisijunge dabar ir siusti zinute karsta.gif
na jei siandien nesibaigs tas zaidimas, o dar savaite galima bus balsuoti, tai vel reikes koki vakara taip prasisukti, nes pas pazystamus jau geda beprasyti kiekviena diena... blush2.gif

gėda, kas ta gėda? Nieko čia ne gėda, papraščiausiai tik pagalbos paprašai mirksiukas.gif o draugai ir be prašymo tūrėtų prabalsuoti, dar skaipe įsikelk su prierašu prabalsuojam
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 09 26, 19:36)
gėda, kas ta gėda? Nieko čia ne gėda, papraščiausiai tik pagalbos paprašai mirksiukas.gif o draugai ir be prašymo tūrėtų prabalsuoti, dar skaipe įsikelk su prierašu prabalsuojam

Kad skaipe man nusimusa, nes ryte su darbiniu kompu prisijungiu, o namie su kitu, tai vis pamirstu ideti unsure.gif
Atsakyti
sveikos dar karteli.

man po KT metimo ziauriai pablogejo savijauta. galva skauda kasdien:( turiu 2 galvos skausmo tipus - viena migrena su aura(priepuolis), kitas- siaip galvos skausmas, letas, zudantis, bet gyventi galima(padeda Solpadeinas). tai va, jau gera menesi skauda galva, pabundu nakti nuo galvos skausmo, isgeriu solpadeino, nes reikai keltis i darba. kartais praeina, kartais ne. tenka gerti vel.. kartais prireikia 3 tableciu.
bet blogiausia, kad padaznejo priepuoliu lb stipriu, su vemimu ir pan.. kurie anksciau pssirodydavo karta i menesi ar net reciau..db jau 2 per menesi buvo sad.gif
kiek esu skaicius, tai migreninkem nerekomenduojama gerti KT, atseit pablogina savijauta. mano ginekologe pasake kaip tik atvirksciai. sureguliuoja hormonus ir palengveja. ku oas pati ir isitikunau..
paskutinis menuo - vien ant nuskausminamuju..
gal kas susidure su tokia problema?.... esu nevilty verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutė @ 2010 09 23, 15:56)
o smegenams labai liuks iš vaistinių yra Tanakan, bet ans brangus, kiek pamenu, bet rezultatas po 10 dienų jautėsi  thumbup.gif ir darbas ir nuotaika ir smegenys vietoje
straipsnis

ane?.. as geriau keleta menesiu, nepadejo sad.gif
Atsakyti
taša, aš tokį mėnesį irgi apturėjau - tada ir mečiau KT.
Kai nuėjau pas neurologę, inai sakė, gerai, kad mečiau, nes taip ar taip būtų liepus mest - čia pirmas gydymo veiksmas būtų.
Sakė, kad migrenikėm negalima KT - nes paūmėja liga 4u.gif
Atsakyti