QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 27, 12:06)
Pas mane panasi situacija, tik skauda ne kasdien, bet lygiai taip pat dviem tipais - priepuoliai ir tiesiog siaip skausmai praeinantys isgerus Solpadeino
O del KT sunku ka nors pasakyti, man nezinau ar tai tiesiog sutapimas, bet jas nustojus gerti zymiai sumazejo priepuoliu

Dvigubai
nu *****, gal ir man sumazes? .. nes sakau db - tikrai nekas.. :/
o KT geriu oj kaip ilgai..
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2010 09 27, 11:14)
Aš kaip tik tą mėnesį nustojus jas gerti buvau.
O po to gėriau paskirtus vaistus, nenaudojau visai jokių Solpadeinų, Ibuprofenų ir t.t..
Kadangi pas mane buvp biškį pakilęs spaudimas, tai gėriau "Betalok Zok" kasdien ir priepuoliam "Imigran" 50 arba 100.
Po to priepuoliam gėriau "Relpax", nes "Imigrano" jua neužtekdavo..
O kadien geriamus vaistus tai jau trejus pakeičiau - "Betalok Zok" (visai neblogai jau buvo, bet vargino šalutiniai poveikiai), "Atacand" (su juo išvis 0 efekto), "Zoloft" (AD)>
"Zoloft" savarankiškai mečiau gert, nes kai į savaitę po +2kg užsiridendavo, tai darėsi nebe juokinga
O ir migrenai pačiai ne itin kažką jie padėjo..
Tai dabar išvis nieko negeriu.
Kada čia buvo beprasidedantis priepuolis, vaistų neturėjau tuo metu, tai padėjo pusė stikliuko brendžio - dar greičiau, nei vaistai, nuėmė skausmą
Tai išvis neperku nieko nuo galvos skausmo, kažkaip tfu tfu ir nebėra tų priepuolių pas mane
o cia kas jum vaistus skyria?
nes man nieks neskiria. mams turi ta pacia beda, tai vaduojames panasiai ir is savo patirties. migrenos man nustatyt nieks nenori - ty tokio diagnozo neturiu, nors ir kenciu nuo jos nuo 9 metuku. jokiu tyrimu nedaro, jokiu vaistu nesiulo.
vienu metu - pries keleta metu, vienas geras zmogus, pagelbejo ir uzsiminejo su manim - ji rase desirtacija apie insulto ir infarkto sarysi su migrena. todel ieskojo savanorisku zmoniu tyrimams. pakviete ir mane su mama. atliko tyrimu, magnetini rezonansa galvos(ko negalejau isprasyt is savo daktaru), 3 men vedziau skausmo dienyna, pildziau kada kaip ir kiek ilgia skaudejo ir pan. tada ji man ir pasiule Solpadeina, nes pries tai gelbejausi Xanaxu...
pazadejo, kad jei isras vaistukus - pranes mums..
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2010 09 27, 11:14)
Aš kaip tik tą mėnesį nustojus jas gerti buvau.
O po to gėriau paskirtus vaistus, nenaudojau visai jokių Solpadeinų, Ibuprofenų ir t.t..
Kadangi pas mane buvp biškį pakilęs spaudimas, tai gėriau "Betalok Zok" kasdien ir priepuoliam "Imigran" 50 arba 100.
Po to priepuoliam gėriau "Relpax", nes "Imigrano" jua neužtekdavo..
Tai išvis neperku nieko nuo galvos skausmo, kažkaip tfu tfu ir nebėra tų priepuolių pas mane
ir dar - ar galite pasakyti , kad KT nebevartojimas galejo itakoti priepuoliu sumazejima?...