Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena- 7 dalis

QUOTE(Lutė @ 2010 10 05, 18:36)

Džiugu, kad galva dirba ir neskauda, bet gal čia nuo to jog ir pati gerai jauties?

Nezinau... Siaip pacios nervai tai labai itempti yra del tevo, labai vargstam su jo sveikata verysad.gif , tiesiog tas bendras darbingumo tonusas padidejes yra, tai pakankamai gerai jauciuosi ax.gif
Atsakyti
Na pasirodau, kad balsavimas nenuejo veltui ax.gif ir dar karta dekui visoms uz balsus bei 4u.gif forumietei uz foto ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 05, 18:43)
Nezinau... Siaip pacios nervai tai labai itempti yra del tevo, labai vargstam su jo sveikata verysad.gif , tiesiog tas bendras darbingumo tonusas padidejes yra, tai pakankamai gerai jauciuosi ax.gif

Na, bet manau jei ne tie lašiukai, būtų nekas. O kaip tėčiui? Tas pat, negerėja? Laikykis 4u.gif

Na vistiek neįveikėm to skirtumo, kad nors 3-čią vietą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 10 05, 21:13)
Na, bet manau jei ne tie lašiukai, būtų nekas. O kaip tėčiui? Tas pat, negerėja? Laikykis  4u.gif

Na vistiek neįveikėm to skirtumo, kad nors 3-čią vietą doh.gif

Na, galva jau neskauda jam, tik spranda kur uzkalkiave yra, o nuo vakar pradejom klijuoti "lipdukus" - narkotinius, tai ziuresim gal daugiau tuos skausmus nuims rolleyes.gif Siaip jau ir pavalgyti pats ateina ir televizoriu sedi ziuri, geriau atrodo nei isejus is ligonines, bet siaip bendra isvaizda tai nekokia... unsure.gif

ka padarysi, koliaze vis tiek nesimato, kas kuria vieta uzeme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 10 05, 18:36)
o kad drebėjai ir lyg išgėrus - tai man visada po migrenos taip būna  g.gif ar išgėrus vaistų ar ne

Nu aš to niekad nejaučiau.. g.gif
Bet va kai tik Imigran'as, taip svaigsta galva.. g.gif
Žodžiu, netinka man šitos tabletkos ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 05, 21:18)
*Na, galva jau neskauda jam, tik spranda kur uzkalkiave yra, o nuo vakar pradejom klijuoti "lipdukus" - narkotinius, tai ziuresim gal daugiau tuos skausmus nuims rolleyes.gif Siaip jau ir pavalgyti pats ateina ir televizoriu sedi ziuri, geriau atrodo nei isejus is ligonines, bet siaip bendra isvaizda tai nekokia... unsure.gif

**ka padarysi, koliaze vis tiek nesimato, kas kuria vieta uzeme biggrin.gif

* Na tie pleistriukai gerai padeda, gal pagerės vis dėl to, na o kad pats pavalgyti ateina tai jau iš vis pasiekimas thumbup.gif
** Jo tam stende nesimato kelinta vieta, ai galvosiu, kad pirma, ramiau ant dūšios bus blush2.gif

QUOTE(Lemona` @ 2010 10 06, 08:07)
Nu aš to niekad nejaučiau..  g.gif
Bet va kai tik Imigran'as, taip svaigsta galva..  g.gif
Žodžiu, netinka man šitos tabletkos ir tiek..

I nebegerk jujų irnesakyk.gif
matyt tau labiau pasireiškia šalutinis poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 10 06, 12:24)
* Na tie pleistriukai gerai padeda, gal pagerės vis dėl to, na o kad pats pavalgyti ateina tai jau iš vis pasiekimas  thumbup.gif
** Jo tam stende nesimato kelinta vieta, ai galvosiu, kad pirma, ramiau ant dūšios bus  blush2.gif

Na tikesimes, kad padeda, siandien jau antra para, bet kol kas jokio poveikio rolleyes.gif galvojam, gal dar nespejo isisavinti rolleyes.gif kol pripras rolleyes.gif
drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man ir snd galva skauda, isgeriau solpadeino. laukiu kol pageres..
gal saule kalta...
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 06, 12:37)
Na tikesimes, kad padeda, siandien jau antra para, bet kol kas jokio poveikio rolleyes.gif galvojam, gal dar nespejo isisavinti rolleyes.gif kol pripras rolleyes.gif
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Na kažkaip jis greičiau suveikia, nereikia tiek laukti, gal per silpnas?

QUOTE(taša @ 2010 10 06, 13:08)
man ir snd galva skauda, isgeriau solpadeino. laukiu kol pageres..
gal saule kalta...

4u.gif gal jau pagerėjo?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 10 06, 14:46)

Gal ir per silpnas, bet nesinori is karto prie stipriu pripratinti rolleyes.gif matysim iki sekancio israsymo, tada bus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 10 06, 14:46)
4u.gif gal jau pagerėjo?

taip ,vakar kazkur valandos begy pagerejo.
siaip tokie skausmai (ne priepuoliai) gal greit praeina(su vaistais aisku), jei nespeju ishgert vaistu per pirma valanda- sunkiau ir ilgiau uztrunka pagerejimas...

kaip jus snd jauciates? 4u.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif
Trys dienas galva neskaudėjo,o šiandien vėl atsikėliau ir jaučiu kad vėl galva nori išsikaudėti. Užburtas ratas,kai arteja išeigines migrena primena apie save blink.gif doh.gif doh.gif Visą mėnėsį kiekvieną savaitgali skauda galva iki pykinimo. Va ir dabar geriau kava ir jaučiu šleikštuli,akurat kad migrena vėl užeis fear.gif
Dėl vaistų negeriu jokių specialiu migrenai,tik Solpadeiną,nuo ketanovo vos širdis nesustojo todėl bijau eksperementuoti...
Geros visoms dienos,bėgu į darbą su skaudančia galva.IKI 4u.gif
Atsakyti