Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena- 7 dalis

QUOTE(semke @ 2010 10 13, 13:28)
Sveikos  4u.gif

As jus vis paskaitau, paskaitau....
Paciai man migrena vis karts nuo karto pasireiskia, jau nekalbant apie siaip dazna ir stipru galvos skaudejima..  unsure.gif  kad ir siandien- pabudau 6 ryto, galva skauda.... isgeriau solpadeino ir toliau bandziau miegot.. Bet kas is to, nepadejo ir galva vis dar skaudene, nors gerai kad ne taip smarkiai...
unsure.gif
Idomu kaip ten tos tabletes, gal ir neblogai atrodo...

Jei uzsisakysi ir isbandysi, parasyk butinai atsiliepimus... Man ir mano mamai taip pat reiketu jei geros... sad.gif

Kaip pavydziu zmonems kuriems galva neskauda...  verysad.gif

aš ir pavydžiu tiems kuriems neskauda, nors dabar ir man gerai, tik maudžia ir tai greit praeina thumbup.gif

QUOTE(tiutiute @ 2010 10 13, 16:09)
labu smile.gif
as vis paskaitau paskaitau ir bijau parasyt kad neskauda  ax.gif  nes kai tik pasigiriu tai tuoj pat susilaukiu skausmu doh.gif
4u.gif kad nebeskaudetu toms kurioms skauda  4u.gif
va ka radau  lotuliukas.gif 
http://www.alfa.lt/s...010-10-13_14-54

mirksiukas.gif tai ir nerašyk, tyliai džiaukimės, o dėl botokso vyrui jau sakiau kad man reik...pažiūrėjo taip, kad migrena pati praeitų po tokio žvilgsnio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2010 10 13, 16:09)

Cia rimtas reikalas ! Man neurologe Santariske sake, kad galima botoksa leistis, tik man ji aiskino, kad leidzia i galva daugelyje vietu. As ieskojau ir info apie tai, dabar tai vis dazniau naudojamas gydymo metodas pasaulyje. Tik man bandyt kazkaip dar nedrasu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2010 10 13, 21:24)
Cia rimtas reikalas ! Man neurologe Santariske sake, kad galima botoksa leistis, tik man ji aiskino, kad leidzia i galva daugelyje vietu. As ieskojau ir info apie tai, dabar tai vis dazniau naudojamas gydymo metodas pasaulyje. Tik man bandyt kazkaip dar nedrasu lotuliukas.gif

g.gif įdomu kokia kaina, mažum ir nuo raukšlelių pirmųjų pagelbėtų, būtų 2 in 1 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 10 14, 12:48)
g.gif įdomu kokia kaina, mažum ir nuo raukšlelių pirmųjų pagelbėtų, būtų 2 in 1  lotuliukas.gif

Deja ne.. Vaistus leidzia i tuos raumenis, kurie kai prasideda skausmas atrodo itempti, todel kuri laika pries leidziantis botoxa reikia gerai save pastebet. Cia gal net labiau tinka itampos skausmams, arba migrenaii, kuri prasideda del itemptu raumenu. Gali buti sprando, smilkinimiai, temporaliniai (kaktos) ir kiti
Tai su kakta gal ir nusautum pora zuikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**Fėja** @ 2010 10 15, 09:27)
Deja ne.. Vaistus leidzia i tuos raumenis, kurie kai prasideda skausmas atrodo itempti, todel kuri laika pries leidziantis botoxa reikia gerai save pastebet. Cia gal net labiau tinka itampos skausmams, arba migrenaii, kuri prasideda del itemptu raumenu. Gali buti sprando, smilkinimiai, temporaliniai (kaktos) ir kiti
Tai su kakta gal ir nusautum pora zuikiu lotuliukas.gif

g.gif nu jo tada nieka či gera, nors man skauda smilkinius, sakyčiau durkit iki paakių, nes ten ir gi skauda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 10 15, 10:04)
g.gif nu jo tada nieka či gera, nors man skauda smilkinius, sakyčiau durkit iki paakių, nes ten ir gi skauda lotuliukas.gif

ir prisileidi tiek kad veidas atrodo kaip istines. tada jokiu raukslyciu tikrai nebebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2010 10 15, 12:46)
ir prisileidi tiek kad veidas atrodo kaip istines. tada jokiu raukslyciu tikrai nebebus  lotuliukas.gif

ir galvos ilgai neskaudės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 10 15, 12:56)
ir galvos ilgai neskaudės  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
nejausi kad ja isvis turi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, as ir turiu migrena. Galvos skausmus daznai isprovokuoja kvapas, gaivaus oro trukumas, miego stoka, perkaitimas karsta vasaros diena arba susilus... Visada pykina ir labai skauda akis, tarsi kazkas jas su pirstais badytu, kai kada viena ar kita aki tempia atrodo...
Kai pradeda skaudeti galva visada isgeriu saridono, taciau atrodo kad dar labiau pykina, i maista negaliu ne ziureti, o galva kai kada net pasukti negaliu kaip skauda...
O jums skauda akis?
Tikiuosi priimsit i savo kluba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute333 @ 2010 10 15, 14:17)
Sveikos, mergaites, as ir turiu migrena. Galvos skausmus daznai isprovokuoja kvapas, gaivaus oro trukumas, miego stoka, perkaitimas karsta vasaros diena arba susilus... Visada pykina ir labai skauda akis, tarsi kazkas jas su pirstais badytu, kai kada viena ar kita aki tempia atrodo...
Kai pradeda skaudeti galva visada isgeriu saridono, taciau atrodo kad dar labiau pykina, i maista negaliu ne ziureti, o galva kai kada net pasukti negaliu kaip skauda...
O jums skauda akis?
Tikiuosi priimsit i savo kluba smile.gif

man dažniausiai kairę akį skauda, kartais tik ją ir skauda (na kol nebuvau nestuke.gif ) daba nieko neskauda thumbup.gif
man toks jausmas, kad migrena sergančių giliai pogrindyje yra daugiau nei pusė Lietuvos moterų, siaubas rimtai, galėtų kompensuot vaistus...Junkis drąsiai, sakyk nuomonę, dalinkis informacija - mes draugiškos, tik kartais silpnos po skausmo... O tu į daktarus kreipeisi kada gyvenime? Na ta prasme į neurologą
Atsakyti
QUOTE(evelinute333 @ 2010 10 15, 14:17)
*Galvos skausmus daznai isprovokuoja kvapas, gaivaus oro trukumas
**O jums skauda akis?
***Tikiuosi priimsit i savo kluba smile.gif

*Vat as sitiem dalykam irgi esu jautri doh.gif
**Skauda, kartais taip, kad net atsimerkti neina arba pasukti akiu unsure.gif
*** drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man akiu kaip ir neskauda, na aisku, kai migrena tai sunku buti placiai atsimerkus ir erzina sviesa nes tada dar labiau atrodo kad skauda...
Man praktiskai visada skauda desini galvos sona, labiausiai smilkinio srity... unsure.gif Viskas ten tvinksi ir pulsuoja bei pereina i visa galva skausmas, na nemoku apsakyti.. unsure.gif Zodziu, migrena- baisus reikaliukas... verysad.gif

Man skanavo visa galva (neatsimenu ar magnetinis rezonansas vadinas ar kazkaip kitaip, mokejau beveik 500 Lt) tai viskas gerai, galvoj jokiu blogybiu nera, nustate migrena.. Nes buvo man ziauriai neramu, kodel visad skauda tik desine galvos puse.. unsure.gif

siandien vel pabudau su skaudancia galva, vaistu negeriau, kavos ikaliau, papusryciavau, pabuvau lauke- lyg gerai dabar jau rolleyes.gif

KAip jums visoms siandien? mirksiukas.gif
Atsakyti