Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena- 7 dalis

QUOTE(semke @ 2010 10 15, 15:20)
Man skanavo visa galva (neatsimenu ar magnetinis rezonansas vadinas ar kazkaip kitaip, mokejau beveik 500 Lt)  tai viskas gerai, galvoj jokiu blogybiu nera, nustate migrena.. Nes buvo man ziauriai neramu, kodel visad skauda tik desine galvos puse..  unsure.gif

Magnetini rezonansa greiciausiai, nes kompiuterine tomografija pigesne ax.gif
Atsakyti
Mn praktiskai visada migrena prasidedavo nuo akiu skausmu doh.gif toks jausmas kad akiu obuoliai svyla doh.gif

QUOTE(semke @ 2010 10 15, 15:20)
Man skanavo visa galva (neatsimenu ar magnetinis rezonansas vadinas ar kazkaip kitaip, mokejau beveik 500 Lt)  tai viskas gerai, galvoj jokiu blogybiu nera, nustate migrena.. Nes buvo man ziauriai neramu, kodel visad skauda tik desine galvos puse..  unsure.gif

blink.gif blink.gif blink.gif oho doh.gif
o nedave siuntimo? nes as tai gavau siuntima ir jokie tyrimai man nekainavo ax.gif bet man dare kompiuterine tomografija. dar dare EEG ir dar kazkoki (kraujagysles tyre).
Papildyta:
QUOTE(evelinute333 @ 2010 10 15, 14:17)

sveika prisijungus 4u.gif linkiu kuo reciau cia lankytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 15 spalio 2010 - 16:18
[quote=tiutiute,2010 10 15, 17:20]

o nedave siuntimo? nes as tai gavau siuntima ir jokie tyrimai man nekainavo ax.gif bet man dare kompiuterine tomografija. dar dare EEG ir dar kazkoki (kraujagysles tyre).
Papildyta:
[quote=evelinute333,2010 10 15, 14:17][/quote]

Ne, nes as net tada socialinio draudimo neturejau, man skubiai reikejo tai uz viska mokejau... unsure.gif
Atsakyti
Visai nebloga daikciuka uzmaciau, aisku Lietuvoj tokiu nera schmoll.gif
http://www.4headache...k/ourrange.ashx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Fėja**: 15 spalio 2010 - 19:54
Turiu toki daikta, karts nuo karto naudoju, sako reikia kas vakara detis ji ant kaklo ar ant kaktos- prevencija pries galvos skaudejima. O kai jau skauda tai turi jis apmalsinti skausma. Ar apmalsina- kitas klausimas, gal ir taip. rolleyes.gif

http://www.kordiceps...os-kaklo-juosta

konkreciai cia nieko neraso apie galvos skausmus, bet turiu knygele kur tai aprasyta. kazkaip ten lyg atpalaiduoja spazmus, stimuliuoja smegenu lasteles ir pan. Zodziu malsina arba net nuima galvos skausmus... Gal ir geras daiktas, neseniai tik pradejau ji naudot...
Papildyta:
va cia apie galvos skausmus raso truputi..

http://www.fohow.lt/...i...-sąnariams

Gal yra dar kas tai isbande?? labai idomu rezultatai..
Atsakyti
Kas naudojat Cinie. Kaip jums tie pasaliniai poveikiai? Isgeriau pries 15 min, spranda surakino, pirstai tirpsta. Ka daryt? Gulet ir laukt?
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2010 10 17, 14:49)
Kas naudojat Cinie. Kaip jums tie pasaliniai poveikiai? Isgeriau pries 15 min, spranda surakino, pirstai tirpsta. Ka daryt? Gulet ir laukt?

As geriau Cinie, bet man jo poveiki nepatiko schmoll.gif Kadangi tas senai buvo, jau net nepamnu kodel, bet jo nebeperku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2010 10 17, 14:49)

na man ir nuo imigrano panašiai būna, bet biškiuką palaukit kos skausmas aprims ir tada daaaaaug vandens, preis nebijokit, čia šalutinis poveikis, matyt netiko cinie g.gif
Atsakyti
Laukiu, kas belieka. Gerai, pasiimsiu daug vandens. Taip blogai dar niekad nesijauciau....
Atsakyti
Tikiu, man taip per kiekvieną skausmą rankos, burna, žandas tirpsta...Na sprandą rakina retai
tikiuosi pagerės 4u.gif
Atsakyti
Na va pora dienu ir vel tas pats. Aisku stresas, mokslai, darbas nepagerina padeties. Na bet tai ka daryt? Tie triptanu grupes vaistai tai juk turi narkotini poveiki, nesinori priprasti :/

Uzsiplikiau sukatzoles - ji mazina kraujospudi., Kazin, pades?
Atsakyti
man tai migrena gyvenime gal tik pora kartu yra praejus be vaistu.. o kas per triptanu narkotinis poveikis? rolleyes.gif
Atsakyti