Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena- 7 dalis

QUOTE(jearmaine @ 2010 10 20, 02:14)
man tai migrena gyvenime gal tik pora kartu yra praejus be vaistu.. o kas per triptanu narkotinis poveikis?  rolleyes.gif

nuolatinis poreikis, išgert vaistų...

Oklahoma - pritariu streso neišvengsi, bet reakciją, požiūrį pakeist kažkiek, gal ir migrena sumažėtų.

Kaip kitoms su galva?
~Sunflowers~ - kaip tu laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 10 20, 08:43)
~Sunflowers~ - kaip tu laikaisi?  4u.gif

Nezinau... is kurios puses paziuresi, gyvenu ziauriam strese, nerime, laukime, tevui labai blogai, suprasi is vieno sakinio, kuri parase onkologe (musu giminaite) - prognoze bet kuriuo atveju bloga ir liepe ruostis laidotuvems, neaisku kiek beistemps ar du menesius, ar dvi savaites, ar tik kelias dienas verysad.gif per diena profilaktiskai kelis kartus paverkiu, nes jau nebeatlaikau, o ir siaip viskas galvoje sukasi, nes visi rupesciai ant mano galvos, o jei laidotuves bus, ne tik reikes viskuo pasirupinti, dar bijau, kad mamos netektu ant vaistu laikyti verysad.gif Taip ir gyvenu dabar...
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 20, 10:05)

console.gif laikykis 4u.gif
gal ir ziauriai nuskambes, bet linkiu kad visas tas kosmaras kuo greiciau baigtusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 10 20, 08:43)
Kaip kitoms su galva?

kai toks feee oras tai galvyte nerami... bet... neskauda
Atsakyti
Labas migreniukės 4u.gif
Seniai buvau čia užsukusi... Vienu metu buvo visai be jokių skausmų gyvenimas, truko gal 4 mėnesius. Kažkada neurologė KMUk sakė, kad nėštumas bus vaistas nuo priepuolių... oi kaip priešingai išėjo... doh.gif
Atsakyti
~Sunflowers~ - laikykis kiek begali, sunkiausia ir žiauriausia yra laukimas...
Užjaučiu tave ir tuo pačiu suprantu console.gif
žiauriai nuskambės, bet jei turi galimybę, jau dabar susižinok kur reikia kreiptis tokiu atvėju, kiek ir ko kam reikia, kas kokias paslaugas teikia, kad paskutinę minutę nesupanikuotum, o gal dar ir nebus galimybės, nes mamai tavęs reikė labiausiai, o tu vienturtė

QUOTE(Riedgute @ 2010 10 20, 11:59)
Labas migreniukės 4u.gif
Seniai buvau čia užsukusi... Vienu metu buvo visai be jokių skausmų gyvenimas, truko gal 4 mėnesius. Kažkada neurologė KMUk sakė, kad nėštumas bus vaistas nuo priepuolių... oi kaip priešingai išėjo...  doh.gif

Pradžioj kai pradeda tvarkytis hormonai, o pas tamstą geras laikas tam, užeina skausmai jei migrena susijusi su hormonais, paguosiu, man skaudėjo nuo 10 sav iki pat 20 sav, gyvenau be vaistų, ilgainiui pripratau prie skausmo... doh.gif nes nebuvo kur dėtis... Praeis, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
Tiutiute, aciu uz palaikyma! 4u.gif

QUOTE(Lutė @ 2010 10 20, 13:34)
~Sunflowers~ - laikykis kiek begali, sunkiausia ir žiauriausia yra laukimas...
Užjaučiu tave ir tuo pačiu suprantu console.gif
žiauriai nuskambės, bet jei turi galimybę, jau dabar susižinok kur reikia kreiptis tokiu atvėju, kiek ir ko kam reikia, kas kokias paslaugas teikia, kad paskutinę minutę nesupanikuotum, o gal dar ir nebus galimybės, nes mamai tavęs reikė labiausiai, o tu vienturtė

4u.gif
Tai as turiu visus numerius kur skambinti, kur kreiptis unsure.gif Pries beveik du metus palaidojom MV senele, kuri gyveno kartu su mumis, tai turiu visas vizitines unsure.gif
O as ne vienturte, as jauniausia is 3 vaiku, tik brolio jau nebera, o is sesers naudos... irnesakyk.gif as zymiai "sustresne" ar kaip cia pavadinti, kai reikes eiti dokumentus tvarkyti, masina tik pas mane yra ir t.t. na supratai 4u.gif Pagrindinis tevu ramstis esu... rolleyes.gif
Atsakyti
~Sunflowers~ - tada tau ketugrubos kantrybės 4u.gif
Bet niekas netrunka amžinai, po tokių didelių tau skirtų išbandymų ateis atpildas su kaupu, tik linkiu kuo greičiau 4u.gif ir kaip ne lietuvė, kuo daugiau daugiau...
Atsakyti
Nebesuprantu jau saves - kai buvau 16 tyre su tuo magnetiniu rezonansu, ieskojo, nerado nieko. Tada prirase gerti magni b6 arklinemis dozemis (nuo b6 mane beria).
Po to kelis metus pertrauka ir dabar va si rudeni vos ne kas vakara tvinksi tai puse galvos, tai vien smilkiniai.
Nebezinau ka galvot. Vel eit tirtis, ieskot?
Spaudimas gal cia kyla ir del to ta galva sprogineja? :/
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 10 20, 14:01)
~Sunflowers~ - tada tau ketugrubos kantrybės  4u.gif
Bet niekas netrunka amžinai, po tokių didelių tau skirtų išbandymų ateis atpildas su kaupu, tik linkiu kuo greičiau  4u.gif ir kaip ne lietuvė, kuo daugiau daugiau...

drinks_cheers.gif gal kaip atpildas uz visas kancias pagaliau issipldys svajone mirksiukas.gif to ir linkim 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Oklahoma @ 2010 10 20, 17:12)

na cia gali buti ir del lietaus. slegis pakito ir skauda.
man kai buna zemas slegis tai galva visad skauda.
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2010 10 20, 17:12)
Nebesuprantu jau saves - kai buvau 16 tyre su tuo magnetiniu rezonansu, ieskojo, nerado nieko. Tada prirase gerti magni b6 arklinemis dozemis (nuo b6 mane beria).
Po to kelis metus pertrauka ir dabar va si rudeni vos ne kas vakara tvinksi tai puse galvos, tai vien smilkiniai.
Nebezinau ka galvot. Vel eit tirtis, ieskot?
Spaudimas gal cia kyla ir del to ta galva sprogineja? :/

na jei nerado tada tikrai migrena, o jei beria nuo B6 vitamino, tada paieškok vaistinėse magnio miltukų, o jei kyla spaudimas, gal slėgis kaltas, man padėjo magnezijos pasileidimas, susišoviau gal tik kokias 3 ampules, bet tiko, nors ligoninėje esu gavus ir visus 10 kursą, buvo super thumbup.gif jei turi galimybę pabandyk mirksiukas.gif ir spaudimą muša
Atsakyti
cia apie vaistus yra parasyta vaistai nuo migrenos
nes nezinojau kad ju tiek daug blink.gif
ne visi gal nuo migrenos bet su ja kazkuo susije
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 20 spalio 2010 - 19:26