Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

Mano nauji auskareliai rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Enigma, rudeniui ruošiesi? biggrin.gif Dailučiai mirksiukas.gif

tura, kekės būtų gražios, jei ne tos kilputės karoliukų galuose.. doh.gif Nepagailėk ir nusipirk vinukų, rezultatas iškart bus kitoks mirksiukas.gif

Atsakyti
Susidėliojusi Mozaika- labai įdomūs sprendimai ir spalvinia deriniai thumbup.gif

Tura- raudonos kekės skaniai atrodo

Juodakatyte- naktį juodi gaminukai? mirksiukas.gif

Iewuxi- biggrin.gif

BALTAS VĖJAS

Koralas, tibeto sidabras

user posted image

VASAROS DANGUS
Stiklas

user posted image

PERLO SPALVOS

stiklinai perlai, kriauklė

user posted image

Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 08 14, 19:06)
Enigma, rudeniui ruošiesi? biggrin.gif Dailučiai mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Aisku, kad ruosiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Enigm@, kokie taviškiai fainuoliai wub.gif

Aruna, man treti labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2010 08 14, 11:08)

O cia kuklus zalvario auskariukai
user posted image

labai dailiai atrodo biggrin.gif puikiai padirbėta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Arūna - mirksiukas.gif
Pimcute dėkui 4u.gif Nors ir nieko sudėtingo,bet įvėrimus dariau pati tiems žalvariniams ax.gif
Tai mano pirmas darbas su sutažo juostelemis,smile.gif Šeimyna įvertino teigiamai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Nu tikrai gražūs sutažiniai auskariukai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 08 15, 05:55)
Enigm@, kokie taviškiai fainuoliai  wub.gif

Aciu rolleyes.gif

iewuxi, idomus tavo sutazo auskarai smile.gif Reikes ir man padaryti sutazo auskariukus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enigm@: 15 rugpjūčio 2010 - 14:08
Dar keletas mano juodukų smile.gif

Nr. 17
user posted image

Nr. 18
user posted image
Atsakyti
Senai rodziausi, tai pasirodau.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zanetito @ 2010 08 11, 21:42)
po Mangirdienes darbu nejauku ir rodytis bus

tobulekite ir toliau!
drasa ir yra - nugaleti baimes!!!

QUOTE(Enigm@ @ 2010 08 11, 22:36)
Ir as apie tai pagalvojau  Bet dziugu,kad nors viena is musu nebijo eksperimentuoti thumbup.gif

butent!

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 08 13, 07:02)
Na o as pabusiu ta nepopuliari ir klasikiniu paziuru, bet pasakysiu, jog tokia makalynei su vielos suraizgymu daug proto ir stiliaus nereikia. Mes tokius vaikai dar tarybiniais metais "menus" susukdavom-ir ziedus, ir auskarus, ir verinius darem. Asmeniskai man tai taip primityvu ir vaikiska, kad net zagtelejau, pamaciusi, jog salia tikrai profesionaliu Mangirdienes darbu, atsirado toks...(menas-neapsivercia liezuvis pavadinti) tokie dirbiniai 4u.gif Dar kad tai butu vielute kokia dekoratyvine, t.y. graviruota/raizyta/taskuota ir vienodai susukta, o dabar sleivai, kreivai, viena vienaip, kita kitaip...

Mangirdiene, nevertinkit tai kaip izeidimo 4u.gif Tiesiog issakiau kritika mazai jusu darbu daliai, jusu darbai labai profesionalus, bet nesinori, kad mestumet kelia del takelio 4u.gif

jau buvo analogisku pasakymu, atsakysiu taip pat: visi turim teise i nuomone, skoni ir tt, tik reikia moket ja pagrist wink.gif Jusu as supratau smile.gif
Ar gali zeisti koki Romanista tai, kad vienas is tukstancio skaitytojas pasako, kad jam liaudes pasakos yra artimesnes uz jo kuryba? smile.gif
Yra Jan Pol Catier yra COCO SCHANEL, D&G, Zaicevas, ZARA ... ne visi zmones gali jausti visu stilius... tai NORMALU wink.gif

Mano groziai yra ivairus, bet vistiek nepriepia visu smile.gif

QUOTE(exDaiva @ 2010 08 13, 08:11)
Aisku, kiekvienas turi teise i savo nuomone, juo labiau skoni. Tik nu grynai "radi sportivnovo interesa" susuk gal su vaikais tuos primityvius verinukus ir pasirodyk  mirksiukas.gif Aisku, susukti vielute gal ner baisiai sudetinga (nors man tik besimokanciai pakankamai sunku - matyt esu baisi nevykele), bet va zinoti ir jausti kur, kada ir kaip - va ties sita vieta ir galima matyt diskutuot 

atrask tai, kas tau lengvai gaunasi wink.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 08 13, 08:57)
I sia tema ateinu ne kaip gamintojas, o kaip PIRKEJAS

reiskias, ne mano Pirkejas wink.gif arba, ne visu groziu smile.gif)

QUOTE(exDaiva @ 2010 08 13, 09:08)
Nu pradedancios irgi turi savo skoni, o ne tik igudziu trukuma 
Vat ziuriu as butent i tas Mangirdienes kilpeles ir negaliu akiu atitraukti, zinau, kad perziuresiu simtus tutorialu, sugadinsiu kelis metrus vielos ir padarysiu ta tobula kilpute - visos anksciau ar veliau padaro  mirksiukas.gif O va tokios nerupestingos, atsainios ir kartu tuo stilingos kilputes kaip Mangirdiene niekada nepdarysiu, net ir nebandysiu, nes pas mane ji bus brokas, nes mano fantazija neveikia ta kryptim, nes tikrai zinau, kad nemoku lengvu potepiu sukurti butent toki stiliu.

tik su praktika ateina patirtis wink.gif
jei neieskosi savo krypties, tai ir nerasi niekad...

QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 13, 23:32)
Jau taip nesinori nieko sakyt, bet nesusilaikau. Nesutinku su senos pažystamos teiginiais. Visų pirma manau, jog talentinga, žingeidų ir kūribingą žmogų pagyros kaip tik skatina tobulėti,  ieškoti, atrasti naujus dalykus ir dar kartą nustebinti jį pagyrusius žmones. Taip pat manau, jog čia darbus rodo ne vien tik naujokės ir pradedančios. Ir trečia - tokį sakinį "tokia makalynei su vielos suraizgymu daug proto ir stiliaus nereikia." gali pasakyti tik nekuriantis žmogus. Taip, auskarai ekstravagantiški ir neįprasti, bet jug tai nereiškia, kad jie gaminti paskubomis, belekaip. Gi matosi, kaip kruopščiai suderintos spalvos, formos, o ir ta vėjavaikiška vielytė viska pagyvina. Ne kiekviena išdrystų tokius darbus padaryti ir parodyti, jug daugelis gali nesuprasti, kodėl čia viskas taip suraizgyta, susukta ir taip nekasdieniška. O man tai tokie auskarai praskaidrina nuotaiką ir galiu ilgai į juos žiūrėti, narplioti kas ir kaip čia susukta 

prasom dar... vasariskos makalynes wink.gif

user posted image
Atsakyti