Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(PŪKITAS @ 2010 08 18, 20:06)

ir siaip kazkokie  biggrin.gif

va tuos paskutinius isimylejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetito @ 2010 08 18, 19:08)
va tuos paskutinius isimylejau  wub.gif

sietie labai graziai ausytej atrodo smile.gif ir jau turi nauja seiminke ax.gif
Atsakyti
user posted imagesavaitgalio darbas.

tik sukėlus nuotraukas pamačiau, kad nelabai kokybiškai pateikiau- kreivai padėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2010 08 18, 20:03)
savaitgalio darbas.

grazu bigsmile.gif
Atsakyti
PŪKITAS, fantastiškas šerkšnas wub.gif turėjau ir aš tokių matinių, iš vieno padariau žiedą, nulakavau ir paliko permatomas, viskas susigadino doh.gif
Atsakyti
Subtilumas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 18, 21:32)
PŪKITAS, fantastiškas šerkšnas  wub.gif  turėjau ir aš tokių matinių, iš vieno padariau žiedą, nulakavau ir paliko permatomas, viskas susigadino  doh.gif

blink.gif rimtai blink.gif eina sau blink.gif Nirs as zinau toki atveji, kad pageltonavo g.gif mano puske gavo auskarus (matinius bumbulus) dovanu, panesiojo, o tie eme ir pageltonavo g.gif

Dosera wub.gif grazus tavo subtilumas wub.gif
Atsakyti
Gal kuo palakuoti buvo, kad pageltonavo g.gif arba netyčia prastos kokybės nupirko. Man tai dar buvo taip, kad nuo lakavimo pažaliavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 18, 22:57)
Gal kuo palakuoti buvo, kad pageltonavo  g.gif  arba netyčia prastos kokybės nupirko. Man tai dar buvo taip, kad nuo lakavimo pažaliavo  lotuliukas.gif

bigsmile.gif turejo gerai atrodyt bigsmile.gif neeiliniai tokie biggrin.gif Nu va, as galvoju, kad galejo buti kazkuom padirbti jie smile.gif nes maniskiai kol kas spalvos nekeicia biggrin.gif
Atsakyti
Gerai būtų kad taip atrodytų biggrin.gif pažaliavo jų vidus, ten kur vielytė, tai jau net neatsimenu kur juos padėjau ax.gif
Atsakyti
Pūkitas - dėkoju 4u.gif .
O aš esu girdėjusi, kad skaidrus daužtas kalnų krištolas laikui bėgant turi savybę skaidrėti (kaip dėl matinio tai nežinau) ir pati tuo įsitikinau - per metus laiko gal dar greiciau, mano karoliukai iš stipriai daužtų pavirto į beveik skaidrius tik su keletu dūžio juostelių...
Atsakyti
o man atsitiko taip,kad melatinės ir sidabro detalės pajuodavo nuo agato karoliukų. Likau nesupratusi g.gif
Atsakyti