Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(Dosera @ 2010 08 19, 02:56)
Pūkitas - dėkoju  4u.gif .
O aš esu girdėjusi, kad skaidrus daužtas kalnų krištolas laikui bėgant turi savybę skaidrėti (kaip dėl matinio tai nežinau) ir pati tuo įsitikinau - per metus laiko gal dar greiciau, mano karoliukai iš stipriai daužtų pavirto į beveik skaidrius tik su keletu dūžio juostelių...

Pirmą kartą girdžiu, turiu vieną sagę su kalnų krištolu jau du metus, tai nieks nepasikeitė g.gif

QUOTE(emilijut @ 2010 08 19, 10:08)
o man atsitiko taip,kad melatinės ir sidabro detalės pajuodavo nuo agato karoliukų. Likau nesupratusi  g.gif

Kaip gaila... blink.gif keista kad ir sidabras ir paprastas metalas pajuodavo. Čia jau turbūt agatas kaltas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2010 08 02, 16:27)

oho kokie groziai!!! ir kuo labiausiai patiko, kad ne tokie, kai visi! wink.gif thumbup.gif kaip galima butu pamatyti daugiau jusu darbeliu?
Atsakyti
Labas visoms auksarankem. Vau, uzsukau i jusu foruma ir likau maloniai nustebinta! Kiek grozio ir kiek ideju!!!! Visom po 4u.gif

Ipatingai suzavejo Cindy ir Aruna darbeliai! Labai kruopstus, originalus ir skoningi (na gal tiesiog arciau mano skonio).

Aruna, kiekvieno tavo kurinio vardas ipatingas. Nerealiai grazu. Smagu isigyti grazu ranku darbo papuosala turinti nuostabu varda wub.gif

Labai noresiu isigyti keleta darbeliu is judvieju :-) (radau tiek graziu, kad noreciau ne keleto, o keliolikos, ax.gif , eh, tas mano godumas). Parasysiu i az su konkreciais klausimeliais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 19 rugpjūčio 2010 - 13:45
Violet
user posted image
Stiklo lašas (1x1,4 cm, violetinė sp.), Swarovskio kristalai, sidabro detalės ir įvėrimai. Ilgis - 7 cm.
Atsakyti
QUOTE(gedrime @ 2010 08 19, 14:27)
Labas visoms auksarankem. Vau, uzsukau i jusu foruma ir likau  maloniai nustebinta! Kiek grozio ir kiek ideju!!!! Visom po  4u.gif

Ipatingai suzavejo Cindy ir Aruna darbeliai! Labai kruopstus, originalus ir skoningi (na gal tiesiog arciau mano skonio).

Aruna, kiekvieno tavo kurinio vardas ipatingas. Nerealiai grazu. Smagu isigyti grazu ranku darbo papuosala turinti nuostabu varda  wub.gif

Labai noresiu isigyti keleta darbeliu is judvieju :-) (radau tiek graziu, kad noreciau ne keleto, o keliolikos,  ax.gif , eh, tas mano godumas). Parasysiu i az su konkreciais klausimeliais  biggrin.gif

Labai malonu, mielai prašom mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dosera @ 2010 08 19, 01:56)
O aš esu girdėjusi, kad skaidrus daužtas kalnų krištolas laikui bėgant turi savybę skaidrėti (kaip dėl matinio tai nežinau) ir pati tuo įsitikinau - per metus laiko gal dar greiciau, mano karoliukai iš stipriai daužtų pavirto į beveik skaidrius tik su keletu dūžio juostelių...

Kaip keista- o pas mane nieko nesidaro
Papildyta:
QUOTE(emilijut @ 2010 08 19, 09:08)
o man atsitiko taip,kad melatinės ir sidabro detalės pajuodavo nuo agato karoliukų. Likau nesupratusi  g.gif

Gal metalas pasidabruotas- tada nieko nuostabaus. Sidabras oksiduojasi
Papildyta:
QUOTE(gedrime @ 2010 08 19, 14:27)
Labai noresiu isigyti keleta darbeliu is judvieju :-) (radau tiek graziu, kad noreciau ne keleto, o keliolikos,  ax.gif , eh, tas mano godumas). Parasysiu i az su konkreciais klausimeliais  biggrin.gif

Gedrime, atsakiu i AZ biggrin.gif
Atsakyti
Keli mano darbukai smile.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2010 08 19, 16:02)
Keli mano darbukai  smile.gif

bigsmile.gif kokie originalus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
keletas nauju-vienas zmogeliukas pamates tas plunksnas paklause-kiek vistu nupesiau lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
[URL=http://hotimg23.fotki.com/p/a/87_239/82_113/PIC_5306-vi.jpg]user posted image[/URL
Atsakyti
QUOTE(#IRMA# @ 2010 08 19, 12:59)
oho kokie groziai!!! ir kuo labiausiai patiko, kad ne tokie, kai visi! wink.gif  thumbup.gif  kaip galima butu pamatyti daugiau jusu darbeliu?

malonu wub.gif
turiu puslapiuka, bet greiciau FB pasirodau wink.gif as ten Anna Daunoriene Mangirdiene
jungites kas norit matyt mano kuryba wink.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Pasirodom 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Patarkit kaip gražiau užkabint tas plunksnas g.gif Kokios detalės reikia. Šita truputį per masyviai atrodo doh.gif

Atsakyti
Gali spaustuko paslėpėją (užspaudžiamą burbuliuką) naudot kur su kilpele būna:

user posted image

QUOTE(Besame @ 2010 08 20, 13:07)
Patarkit kaip gražiau užkabint tas plunksnas  g.gif Kokios detalės reikia. Šita truputį per masyviai atrodo  doh.gif

Atsakyti