Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(Besame @ 2010 08 20, 14:07)
Pasirodom  4u.gif

visi labai dailus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetito @ 2010 08 20, 17:17)
visi labai dailus  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Giagute @ 2010 08 20, 16:08)
Gali spaustuko paslėpėją (užspaudžiamą burbuliuką) naudot kur su kilpele būna:

user posted image

Pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodau 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
tura - mano akmenėliai thumbup.gif gražu.
Atsakyti
nepykit kad ne i ta temute rasau , bet ar galit kas man padeti.Niekaip neišeina nuotraukeliu ikelt. Jei galit paaiskinkit kaip jas reikia ikelti iš kompiuterio, nes kai keliu per IMG man ismeta toki uzrasiuka virsuje. Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami. Labai prasau padeeeeeekit frusty.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjoovviittaa: 20 rugpjūčio 2010 - 21:19
QUOTE(jjoovviittaa @ 2010 08 20, 23:10)
nepykit kad ne i ta temute rasau , bet ar galit kas man padeti.Niekaip neišeina  nuotraukeliu ikelt. Jei galit paaiskinkit kaip jas reikia ikelti iš kompiuterio, nes kai keliu per IMG man ismeta toki uzrasiuka virsuje. Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami. Labai prasau padeeeeeekit frusty.gif  verysad.gif

Tiesiog nueikit į tinklapį, kad ir www.ipix.lt, spauskit talpinimas, tada tiesiog įkelkit nuotrauką, spauskit talpinti, ir jum ją įkels, tada nukopijuokit nuorodą, kuri yra viršuje, įdėkit čia ir parašykit su tais img 4u.gif
Atsakyti
Besame, aš tai dėčiau kokį švelniai rožinį ar permatomą nedidelį swarovski kristaliuką, prabangiau atrodytų smile.gif

Ir dar pora manųjų 4u.gif

user posted image

Šitie man kažko į šermukšnius panašūs biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 20 rugpjūčio 2010 - 22:20
mano auskariukai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
smile.gif
Atsakyti
antrieji gražūs smile.gif
Atsakyti
Susidėliojusi mozaika - o kaip pritvirtint, kad plunksnos neiškristų? Mėginau tuos burbuliukus spaustukus kur rekomendavo, deja, netelpa plunksnos įkišt galo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Besame @ 2010 08 21, 01:09)
Susidėliojusi mozaika - o kaip pritvirtint, kad plunksnos neiškristų? Mėginau tuos burbuliukus spaustukus kur rekomendavo, deja, netelpa plunksnos įkišt galo schmoll.gif

plunksnos kotelį įkiši į tokį spaustuką http://www.rankdarbi...hp?cPath=33_250 ir replytėm užspaudi. Gale yra kilputė, į ją galima įverti vinuką su karoliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2010 08 20, 22:26)
mano auskariukai
smile.gif

bigsmile.gif grazu bigsmile.gif

O as pasisitenksiu ryt pabaigt savo "Koralus" ax.gif ir idesiu jusu teismui ax.gif
Atsakyti