Įkraunama...
Įkraunama...

Samojedai vasarai įpusėjus

Kaip minėjau samojedų forume. Prieš priimant tokį šunį reikia labai gerai pagalvoti. Nes jam 4 metai, pragyvenęs sodyboje, voljere. Mažai ko matęs todėl jam gali būti sunku gyventi pvz mieste, bute. Geriausia tiktų panašios sąlygos ir kad žmonės žinotų ką ima ir būtų pasiruošę įdėti daug darbo ir kantrybės, kad tiek jų tiek šuns gyvenimas būtų pilnavertis. Sterelizacija būtų tobulas variantas smile.gif
Linkiu sėkmės ieškant jam šeimininkų 4u.gif
Atsakyti
Jurate taip pat gyvena sodyboje rolleyes.gif O del socializacijos stygiaus sutinku g.gif bet gal nebuvo jie tokie blogi seimininkai, gal tas suo mates miesta, zmones ir t.t.

Papildyta:
Morfina papasakokit apie seimininkus, kaip suo buvo auginamas?
Papildyta:
Faustluk as auginu patina, tai patarciau augint patele, ypac jei tu noresi su savo samuku pabegiot smile.gif Minusas - stoja kas kelias sekundes pauostyt, tada palaizyt ir galiausiai pakelt koja. Jei atvirai tas ziauriai uzknisa doh.gif biggrin.gif Sukandus dantis nuvedu i miska ir paleidziu, ten jis gali issidirbinet kiek nori biggrin.gif
beje patina pastoviai reikia stebeti, kad nesusitiktu kito patino, bent jau maniskis dazniausiai buna nusiteikes karingai doh.gif

Rimtai, patariu tau pirkti patele ax.gif

Vaikai dar mazi, ar sugebesi skirti suniui demesio? ir maziausiai 2 val per diena gryno darbo suns iskrovimui. Neiskrautas samojedas yra katastrofa doh.gif o pavarges guli kaip angeliukas wub.gif

Geriausiai pirkti du sunis, reikes maziau darbo paciai ideti, sunys visada bus issikrove biggrin.gif

Mes irgi ruosiames pirkti antra suni, nes samojedui vienatve ne i nauda, deja tai nebus antras samojedas, pasirinkome kita veisle, uztex namuose ir vieno velniukscio, uzsispyrusio oziuko biggrin.gif kur samojedas ten ramybe dingsta, kantrybe truksta. klausimas kiek daug kantrybes jus turite Faustluk biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argus mamyte :): 25 rugpjūčio 2011 - 12:36
Aš jei atvirai nemanau, kad Jūratėlė tinkamas variantas... g.gif
Su tokiu patinu bus daug daug daug darbo ir dar daugiau kantrybės.... Nesu tikra ar ji tam pasiruošusi...
Atsakyti
Klausimas ar isvis kas bus pasiruoses g.gif Visi nori maziuku pukuotuku ax.gif As asmeniskai niekada gyvenime nepirksiu paauginto suns schmoll.gif Argusas panasu kad meiles ir svelnumo nemates, nesupranta kas tai yra. Nori paglostyt, o jis nusisuka, mazdaug nelysk unsure.gif Ne koks jausmas ax.gif as jam visa sirdi, o jis subine atsiprasant biggrin.gif
Atsakyti
Tai, bet vis tiek dar kreipia dėmesį. O tokie šunys per daug ryšio su žmogumi neturėję išvis būna "atbukę" jiems žmogus nulis emocijų... Aišku gali būti, kad aš klystu.
Atsakyti
Taip, Haris visą laiką gyvenęs voljere, todėl manau jam reiktų panašių gyvenimo sąlygų. Žmones matęs, nėra ten kažkoks laukinis šuo, bet dėl gyvenimo bute, hm, nežinau, aišku, bandyt galima, bet manau būtų problemų. Šiaip, su žmonėmis sutaria puikiai, su vaikais taip pat, visiškas gerietis. smile.gif

Aš irgi visada galvojau, jei imt šunį - tai tik nuo mažens, bet nuomonė visiškai pasikeitė savanoriaujant prieglaudoje, tuom aktyviai užsiimu jau apie 1.5 metų, ir žinau, kad jei turėčiau antrą šunį, tai jis tikrai būtų vyresnis smile.gif
Atsakyti
Sėkmės jums MorFina, tikiuosi samukas papuls į geras rankas smile.gif Praneškit kaip seksis ax.gif
Atsakyti
Vyresnis šuo yra "kietas riešutėlis'. Su savo įpročiais ir jei nebuvo išmokytas visų reikiamų taisyklių, tai ir elgsis kaip pripratęs. Daug sunkiau yra pataisyti neteisingą elgesį, nei mažiuką išmokyti smile.gif Bet taip pogi nepamirškime ir to, kad sveikos psichikos šuo greitai adaptuojasi prie naujų šeimininkų ir namų.
Atsakyti
Taip, žinoma, sutinku, kad turi savo įpročius ir jei buvo netinkamai augintas, auklėtas, tai labai sunku pakeisti smile.gif
Atsakyti
DEMESIO! 2011-09-08 Lazdynų mikrorajone prie Greitosios pagalbos ligoninės dingo Samojedų veisles šuo. Radusius labai prasome gražinti. Atsilyginsim.
861167802, (85) 244 66 58

http://www.gyvunuglo...missing/g.37290
Atsakyti
O kokia aptilusi tema. Aš visada norėjau samojedo ir esu sau prisiekusi, kad kažkada tikrai turėsiu... kai bus daugiau vietos, kai daugiau laiko bus galima skirti ir t. t. ir pan. O kaip iš tikro? Ar būtų sunku auginti mieste bute? Nes šiuo atveju norėčiau, kad laimė būtų ne tik man, bet ir šuniukui kartu su manimi gyventi biggrin.gif Kiek realiai laiko atima priežiūra? Ar apskritai įmanoma kokybiškai auginti šunį praktiškai vienam gyvenančiam, dirbančiam žmogui? Žinau, kad su jais reikia daug judėti, nemėgsta būti vieni. Atrodo utopija tokį šunį man kol kas turėti verysad.gif Gal kas pasidalins nuomonėmis.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 01 06, 00:18)
O kokia aptilusi tema. Aš visada norėjau samojedo ir esu sau prisiekusi, kad kažkada tikrai turėsiu... kai bus daugiau vietos, kai daugiau laiko bus galima skirti ir t. t. ir pan. O kaip iš tikro? Ar būtų sunku auginti mieste bute? Nes šiuo atveju norėčiau, kad laimė būtų ne tik man, bet ir šuniukui kartu su manimi gyventi  biggrin.gif Kiek realiai laiko atima priežiūra? Ar apskritai įmanoma kokybiškai auginti šunį praktiškai vienam gyvenančiam, dirbančiam žmogui? Žinau, kad su jais reikia daug judėti, nemėgsta būti vieni. Atrodo utopija tokį šunį man kol kas turėti  verysad.gif Gal kas pasidalins nuomonėmis.

Belle fleur - junkites prie samojedininku www.samojeduklubas.lt mirksiukas.gif
O siaip samojedas gali gyvent mieste ir bute su salyga kad bus isvedziotas ir issilakstes bei gaves ne tik fizinio bet ir protinio kruvio
Atsakyti