2012 03 19 gimė samojedų vada
LT JCH LT CH Serenada Severnoi Doliny Vikont x Dolli Baltas Vilkas
Tėvas importuotas iš Rusijos, mama - 2xLT CAC, N, BOB
Į naujus namus galės keliauti birželio mėn. su FCI (LKD) dokumentais, mikročipais, pirmaisiais skiepais. Daugiau informacijos, rezervacija, nuotraukos adresu http://samojedas.tk/ Tik atsakingiems šeimininkams.
(P.S. skelbimas ne mano, manęs tik paprašė įkelti, susisiekite kontaktais, duotais puslapyje)
Sveiki Samojedų augintojai ir mylėtojai 
Graži sveika samojedų veislės kalytė (žinoma su FCI/LKD dokumentais) ieško gražaus, stambaus, patino kergimui
Išsamiau į pm

Graži sveika samojedų veislės kalytė (žinoma su FCI/LKD dokumentais) ieško gražaus, stambaus, patino kergimui

Labas rytas, meškučių mylėtojai
kaip smagu matyti, kad samojedai visgi populiarėja.Mane su panele Izide greičiausiai atsimins senbuvės
Užvakar mūsų džiaugsmeliui suėjo 5 metai, tačiau šis šuns amžius visai nesijaučia- Izidė dar vis linkusi žaisti, išdykauti ir stebinti savo šposais 

aha, peržiūrėjau ir senesnius temos puslapius, jau užsiregistravau samojedų klube
dabar tik tereikia sulaukti patvirtinimo.
Išties, tie 5 metai pralėkė taip greit, kad net nesitiki. Atrodo dar neseniai buvo tik mažas pūkų burbulas
kaip minėjau, šposų dar neišsižadėjo, tačiau charakteris per pastaruosius metus labai patobulėjo, labai džiaugiames vieni kitais 
kaip jūsų gražuolė (jei teisingai pamenu) gyvena?

Išties, tie 5 metai pralėkė taip greit, kad net nesitiki. Atrodo dar neseniai buvo tik mažas pūkų burbulas

kaip jūsų gražuolė (jei teisingai pamenu) gyvena?

Sveiki samojedu myletojai!
Is tikrai puikios vados dar like du patineliai ir patele! Jei domites, kreipkites 861405090

Daugiau informacijos apie teveliu apdovanojimus stai cia:
Samojedai su dokumentais
Is tikrai puikios vados dar like du patineliai ir patele! Jei domites, kreipkites 861405090

Daugiau informacijos apie teveliu apdovanojimus stai cia:
Samojedai su dokumentais

Sveikos samojedų augintojos.norėčiau,kad iš savo patirties pasakytumėt kokiomis dažniausiai ligomis jie serga.kokios dažniausiai pasitaiko.ir jei priimi gyventi jau užaugintą samojedą ar yra tikimybė,kad su juo nesusigyvensi?
QUOTE(Žvaigždėja @ 2012 06 02, 19:08)
Sveikos samojedų augintojos.norėčiau,kad iš savo patirties pasakytumėt kokiomis dažniausiai ligomis jie serga.kokios dažniausiai pasitaiko.ir jei priimi gyventi jau užaugintą samojedą ar yra tikimybė,kad su juo nesusigyvensi?
Zvaigzdeja - tikimybe kad nesusigyvensi su samojedu tikrai labai menka, samojedai labai socialus sunys ir greitai prisitaiko prie nauju salygu ir seimininku.
Ligos labai jau neapibreztas dalykas.... siaip dazniausiai pasitaikancios yra klubu/alkunes displazija, paveldimos akiu ligos, taciau jei suo su dokumentais, tikimybe kad issivystys displazija ir/ar akiu susirgimai labai labai jau menki.
Siaip samojedams tarp jautresniu vietu galima paminet inkstu ligas, diabeta, vezi.... nors siaip is esmes tai nera ligota veisle, nei apsigiminu nei alergiju nei chronisku susirgimu cia daug nepasitaiko.
Kokio amziaus samojeda zadat priimt i seima ir is kur?
beje, siulau bendraut su samojedu augintojais www.samojeduklubas.lt

QUOTE(Žvaigždėja @ 2012 06 02, 19:08)
Sveikos samojedų augintojos.norėčiau,kad iš savo patirties pasakytumėt kokiomis dažniausiai ligomis jie serga.kokios dažniausiai pasitaiko.
Akys pūliavo. Karts nuo karto. Sutvarkydavau su Gentamicin'o akių lašiukais.
Pioderma. Per pačius karščius užklupdavo. Ploviau specialiu šampūnu. Svarbu buvo laiku pastebėti, kol neišplito.
gal atsilieps daugiau apgautų žmonių ir pagaliau policija galės kažką padaryt
apgauti-suns-pirkejai-kreipesi-i-policija
apgauti-suns-pirkejai-kreipesi-i-policija
Sveiki samojedu Myletojai .
Gal galetumete atiduoti balsa uz mano grazuoli Dziuga ?
http://www.facebook....4...e=3
Gal galetumete atiduoti balsa uz mano grazuoli Dziuga ?
http://www.facebook....4...e=3
Kažkodėl neveikia www.samojeduklubas.lt
Ar čia ilgam? Ar čia tik man iš darbo neleidžia prisijungti?

Ar čia ilgam? Ar čia tik man iš darbo neleidžia prisijungti?