QUOTE(dainienie @ 2010 09 15, 14:00)
Man vis dėl to rytoj įdės leliukus.Tik va kokiam aš apmastyme, ar jus pačios vairavot, ar kas vežė? Aš kaip ir planuoju vairuoti pati, bet draugės atkalbinėja, lyg negerai taip, žodžiu nebežinau.
Ar turi kokią įtaką pastojimui vairavimas?
aš bandysiu autobusu važiuoti, kažkaip man ir pigiau ir ramiau, galima ir pasnausti, aišku jeigu bus bilietų į tą autobusą kur taikau, nes jis pravažiuojantis ir bilietų stotyje neparduoda
o jei nebus bilietų, tai važiuosiu su savo auto, aš po visų įsodinimų vairavau,tik aišku čia yra kiek kitokia situacija, nemažas atstumas
o kaip ten pas jus dalinasi, turbūt irgi neįpatingai, kad ryt važiuosi,kokiu laiku liepė atvažiuoti?
jeigu turi kas nuveža, tai būtų idealiausias variantas, o šiaisp ir autobusu visai super, jei tu iš vilniaus, galim tuo pat autobusu važiuoti, man sakė 10val jau ten būti, tai jeigu viskas pavyks, t.y bus bilietų, tai 3.35 išvažiuoju, nes tuo kur 6.30, tai geriausiu atvėju po 11 būčiau, aišku galėčiau tartis dėl velesnio priėmimo laiko, bet jeigu pasakė 10 tai nenoriu nubaidyti sėkmės važiuodama vėliau